Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul 🎄🎅

This is custom heading element

Vi former din kjole efter behov, drømme og mål. Uanset om det skulle være ny facon, længde, vidde, halsudskæring sågar frække puf ærmer.

Stof, tekstil; materialer - tråde, knapper, bånd, palietter osv.. Der er ingen grænser for hvilke pift, som vi kan give dit dress. Skrædderne står sammen for, at du bliver ovenud begejstret ved synet af din kjole der omkranser din dejlige figur. Alle slags reparationer sørger Mundas Skrædder for - for dig. Er kjolen for snæver i taljen, giver vi den det lækreste snit, så du føler, at den er DIN igen. Går du med din helt egen fantasi om "The dress for Life" - Mundas Skrldder realiserer kjolen for dig.

Du har mulighed for i samråd med vores skræddere at designe og tegne DIN kjole. Vælg nuancer, tekstiler og materialer - køb eventuelt selv. Lad kjolen tage form og følg processen af kjolens tilblivelse af tanken skabt af dig til den til sidst bæres af dig. Intet er for småt - intet er for stort, når Mundas Skrædder sørger for justeringer, reparationer og kreationer for dig.

starthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram