Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul ??

Skrædder service har aldrig været nemmere

Afhentning & levering i hele København og omegn
(Vi dækker postnumrene 1000-3699)

Vi kommer selv og afhenter, tager en snak med dig omkring skrædder opgaven, og leverer tilbage igen indenfor 72 timer.
Vores kørende skrædder service er altid til rådighed. Opret en bruger, og angiv hvornår du ønsker vi kommer forbi til afhentning og levering. Nemmere kan det vist ikke være?

Bestil rens eller skrædder online

1) Ydelse

Vælg en ydelse:

2) Dato/Tid

Afhentningsdato -og tid


Leveringsdato -og tid


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Informationhandelsbetingelserne.

5) Betalingsinfo

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

GRATIS afhentning/levering

Hverdage i tidsintervallet 9.00-14.00. Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer. Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Nemt og hurtigt

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

1. Vælg hvilke ydelser du ønsker

2. Vælg tidspunkt for afhentning & levering

3. Udregn din pris og bestil !

4. Vi kommer og afhenter

5. og leverer tilbage igen på din adresse

Skrædderi i København, der gør din hverdag lettere

For de fleste er det ikke ofte, at man står og har brug for en skrædder, men når man så har, er det i de fleste tilfælde et behov, der også behøver en her-og-nu løsning, fordi man jo skal bruge det tøj, der ikke helt sidder, som det skal. Derudover kan det være svært at finde rundt i, hvilken skrædder i København man skal vælge. Da det er en vigtig opgave at have med dit tøj at gøre, skal resultatet også være perfekt, og derfor er det vigtigt med en skrædder, der har styr på, hvad vedkommende laver, så der ikke sker fejl ved retningen af dit tøj. Med Mundas skrædder kan du være sikker på at blive tilfreds med resultatet!

Sådan gør du

Det er meget hurtigt og nemt at benytte dig af Mundas skrædder i København. Der er nemlig ikke en fysisk skrædder, hvor du er nødt til at møde op for at få rettet dit tøj – i stedet foregår det hele online, og det er meget simpelt. Du skal blot oprette en bruger, og så bestiller du afhentning af det tøj, du skal have lagt op, syet ind eller andet. Derefter bliver tøjet afhentet på din adresse, og senest 72 timer senere bliver det igen leveret på din adresse. Nemmere bliver det altså ikke!

Også betaling forgår online, hvor du modtager en mail med den samlede pris på din bestilling.

Derfor skal du vælge Mundas skrædder i København

Som sagt er der den store fordel, at du ikke selv behøver at transportere dig ned til et skrædderi, fordi det hele foregår online ved Mundas skrædder. Dette er først og fremmest en fordel, fordi det betyder, at du sparer tid, men derudover sparer du også det besvær, der ofte kan være ved at skulle slæbe det tøj, du skal have rettet, med dig. Forestil dig at have et helt jakkesæt eller en lang kjole med under armen, som helst ikke må blive krøllet – nej vel? Af samme årsag har Mundas valgt at tilbyde levering, så dit tøj er helt klar til brug, når du får det retur – og endda indenfor 72 timer, så du selv under tidspres kan nå at få dit outfit til at blive helt perfekt.

Adresse:
Birkedommervej 37B
2400 København NV

Følg os på Facebook

homestarcalendar-fullcarselectclockthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram