Bestil skrædder online

Afhentning & levering i hele København og omegn
(Vi dækker Storkøbenhavn og omegn)

Vi kommer selv og afhenter, tager en snak med dig omkring skrædder opgaven, og leverer tilbage igen indenfor 72 timer.
Vores kørende skrædder service er altid til rådighed. Opret en bruger, og angiv hvornår du ønsker vi kommer forbi til afhentning og levering. Nemmere kan det vist ikke være?

Prøv vores online skrædder service  og få 30 kr. i velkomst bonus.

Skrædderi i København, der gør din hverdag lettere

For de fleste er det ikke ofte, at man står og har brug for en skrædder, men når man så har, er det i de fleste tilfælde et behov, der også behøver en her-og-nu løsning, fordi man jo skal bruge det tøj, der ikke helt sidder, som det skal. Derudover kan det være svært at finde rundt i, hvilken skrædder i København man skal vælge. Da det er en vigtig opgave at have med dit tøj at gøre, skal resultatet også være perfekt, og derfor er det vigtigt med en skrædder, der har styr på, hvad vedkommende laver, så der ikke sker fejl ved retningen af dit tøj. Med Mundas skrædder kan du være sikker på at blive tilfreds med resultatet!

BESTIL SKRÆDDER ONLINE

Bestil rens eller skrædder

1) Service

Vælg Rens eller Skrædder :

2) Dato / Tid

Ankomstdato -og tidspunkt


Leveringsdato -og tidspunkt


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betaling

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

Opret bruger her

GRATIS afhentning/levering

  • Hver dag i tidsintervallet 9.00-14.00
  • Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer
  • Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Reparation af tøj

 - store som små

Vi udfører alle tænkelige reparationer og tilpasninger af dit tøj. Vi er eksperter i hver enkelt del indenfor det klassiske skrædderfag.

Vores skrædder service spænder vidt fra udskiftning af lynlås, foer og knapper til justeringer af dit tøj – som at lægge det ud og ind og op og ned. Vi redder hvert enkelt hul, så det bliver usynligt og ikke udvikler sig til noget større. Ønsker du eksempelvis at forkorte ærmerne i din blazer eller ændre din kjoles udskæring, er det naturligvis også muligt.

Til hjemmet tilbyder vi  dig gardinservice, hvor sørger for dine gardiners længde er perfekt og står som skabt til dine vinduer. Vi arbejder også med læder, skind og pels og ting som tasker, sko, bælter selv telte har været i vores hænder og fået nyt liv.

Vores skræddere har tilsammen over 25 års erfaring, og der har endnu ikke været den opgave, de ikke har formået at løse. Vi giver ikke op før du er tilfreds.

BESTIL ONLINE SKRÆDDERSERVICE

Sådan gør du

Det er meget hurtigt og nemt at benytte dig af Mundas skrædder i København. Der er nemlig ikke en fysisk skrædder, hvor du er nødt til at møde op for at få rettet dit tøj – i stedet foregår det hele online, og det er meget simpelt. Du skal blot oprette en bruger, og så bestiller du afhentning af det tøj, du skal have lagt op, syet ind eller andet. Derefter bliver tøjet afhentet på din adresse, og senest 72 timer senere bliver det igen leveret på din adresse. Nemmere bliver det altså ikke!

Også betaling forgår online, hvor du modtager en mail med den samlede pris på din bestilling.

 

Derfor skal du vælge Mundas skrædder i København

Som sagt er der den store fordel, at du ikke selv behøver at transportere dig ned til et skrædderi, fordi det hele foregår online ved Mundas skrædder. Dette er først og fremmest en fordel, fordi det betyder, at du sparer tid, men derudover sparer du også det besvær, der ofte kan være ved at skulle slæbe det tøj, du skal have rettet, med dig. Forestil dig at have et helt jakkesæt eller en lang kjole med under armen, som helst ikke må blive krøllet – nej vel? Af samme årsag har Mundas valgt at tilbyde levering, så dit tøj er helt klar til brug, når du får det retur – og endda indenfor 72 timer, så du selv under tidspres kan nå at få dit outfit til at blive helt perfekt.

Få klik fra din velkomst bonus

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

Giv din garderobe nyt liv

Bestil en afhentning hvor du vil, når du vil. Du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage.

Skrædderarbejdet udføres

Skrædderarbejdet udføres. Du kan tryg levere dit tøj til vores professionelle team af designere og skræddere, som vil tage hånd om din opgave.

Vi kan levere indenfor 72 timer

Senest 72 timer efter vi har afhentet dit tøj, leverer vi dit tøj tilbage med skrædderarbejdet udført.

Reparation af tøj, Skrædder i København

Reparation af tøj

Har du været ude for en uheldig situation og fået en skade på dit tøj? Vi hjælper dig med at få det tilbage til god stand igen.

LÆS MERE

Vi skræddersyer efter mål

Mundas Skrædder laver alle former for tilpasning af tøj og vidde. Alt fra jakkesæt, benklæder, kjoler, nederdele, brudekjoler, mv.

LÆS MERE

Skræddersyet Kjole

Få en kjole, der er skræddersyet præcis til din figur. Udover at din person bliver fremhævet på din rigtige måde, er kjolen også langt mere behagelig at have på.

LÆS MERE

Har du læst vores blog?

Vi kommer hver uge med en ny artikel! Vi blogger og diskuterer alle emner omkring skrædderarbejde, tips til at klæde dig pænt på, og vedligeholdelse af textiler og tøj.

Læs med her

Husk, at du selvfølgelig også er velkommen forbi vores butik på
Birkedommervej 37, København NV 2400.
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har udført skrædder arbejdet, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen, mail, eller chat

Telefon:    53 34 94 15
Mail:         info@mundasrens.dk