Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul 🎄🎅

Skrædder Vesterbro - Bestil nemt online

Vi afhenter og leverer ganske gratis i hverdage mellem kl. 9.00-14.00 
Vi har dygtige og professionelle skræddere klar til at hjælpe.

Prøv vores online skrædder service og få 30 kr. i velkomst bonus.
Se video

Bestil rens eller skrædder online

1) Ydelse

Vælg en ydelse:

2) Dato/Tid

Afhentningsdato -og tid


Leveringsdato -og tid


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betalingsinfo

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

GRATIS afhentning/levering

Hverdage i tidsintervallet 9.00-14.00. Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer. Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Nemt og hurtigt

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

1. Vælg hvilke ydelser du ønsker

2. Vælg tidspunkt for afhentning & levering

3. Udregn din pris og bestil !

4. Vi kommer og afhenter

5. og leverer tilbage igen på din adresse

Skrædderi på Vesterbro kommer til DIN adresse

Står du i sidste øjeblik og mangler en skrædder, fordi du lige har fundet ud af, at bukserne, du skulle have brugt, skal lægges op, eller at kjolen, du ville have haft på, slet ikke falder i din smag alligevel? Med adresse på Vesterbro skal du ikke frygte, for allerede om 72 timer kan dine bønner være hørt, og dit tøj sidde præcis, som du gerne vil have det!

Nemt og hurtigt

Men hvordan fungerer det, tænker du nok? I sidste øjeblik har du allerede travlt, og du har sikkert hverken tid eller overskud til at finde en skrædder, der ligger i nærheden. Og så er det jo ikke engang sikkert, at der er en skrædder på Vesterbro, som du tør stole på med dit tøj, for hvis det ikke fungerer, har du måske slet ikke noget at tage på. Det er her, Mundas kommer ind i billedet.

Med Mundas’ online skrædder på Vesterbro kan du nemt og hurtigt få en skrædder til at rette dit tøj eller få skræddersyet noget helt nyt tøj – meget hurtigt. Det hele foregår nemlig online, hvor du bestiller skrædderen, og så bliver dit tøj afhentet på din adresse på Vesterbro, så du ikke engang selv behøver sørge for transport ned til en fysisk butik med alt dit tøj under armen. Senest 72 timer efter kommer dit tøj så retur, så du er helt klar til at kunne bruge det. Det er altså en nem og hurtig proces, hvor alt foregår online, så du ikke behøver røre dig ud af stedet.

Uanset hvad, er du altid velkommen til at bestille din næste afhentning og levering, også kommer der en hjem til din adresse og tager en snak med dig omkring opgaven.

Professionelle skræddere

Alle vores skræddere hos Mundas er yderst professionelle og vi har rigtig meget erfaring med det, vi laver, fordi vi har haft så mange opgaver gennem vores mange år i branchen. Det gør, at du roligt kan stole på os til at fikse dit tøj eller sy noget nyt til dig, så det passer perfekt til din kropsform og til din smag. Ikke nok med at vi kan ændre på størrelsen af dit tøj, kan vi også hjælpe dig med at ændre udtrykket på noget, du er blevet træt af at gå med, men finder ærgerligt at smide ud. På den måde kan du også lave en miljøvenlig udskiftning af din garderobe, fordi der faktisk ikke er noget tøj, der går til spilde – det hele bliver genbrugt.

Skrædder Vesterbro med fokus på kvalitet

Gratis afhentning & levering

Reparation af tøj

Både store og små reparationer


Vi udfører alle tænkelige reparationer og tilpasninger af dit tøj. Vi er eksperter i hver enkelt del indenfor det klassiske skrædderfag.

Vi afhenter & leverer i hele Vesterbro og omegn. Vi udfører alle tænkelige reparationer og tilpasninger af dit tøj. Vi er eksperter i hver enkelt del indenfor det klassiske skrædderfag.

Vores skrædder service spænder vidt fra udskiftning af lynlås, foer og knapper til justeringer af dit tøj – som at lægge det ud og ind og op og ned. Vi redder hvert enkelt hul, så det bliver usynligt og ikke udvikler sig til noget større. Ønsker du eksempelvis at forkorte ærmerne i din blazer eller ændre din kjoles udskæring, er det naturligvis også muligt.

Til hjemmet tilbyder vi  dig gardinservice, hvor sørger for dine gardiners længde er perfekt og står som skabt til dine vinduer. Vi arbejder også med læder, skind og pels og ting som tasker, sko, bælter selv telte har været i vores hænder og fået nyt liv.

Vores skræddere har tilsammen over 25 års erfaring, og der har endnu ikke været den opgave, de ikke har formået at løse. Vi giver ikke op før du er tilfreds.
closeplayhomestarcalendar-fullcarselectclockthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram