Online Skrædder i Vanløse

Vi kommer selv og afhenter, tager en snak med dig omkring opgaven, og leverer tilbage igen indenfor 72 timer.

Prøv vores online skrædderservice i Vanløse og få 30 kr. i velkomst bonus.

Skrædderi i Vanløse gør din hverdag lettere

Skal du have lagt et par bukser op eller have syet nye gardiner til dine vinduer, kan det være fristende at give sig i kast med det selv, fordi turen ned til en skrædder kan virke uoverskuelig i en presset hverdag. Men faktisk kan du med en online skrædder spare al besværet ved at skulle finde en skrædder, der ligger i nærheden, som du både skal ned til for at aflevere det, de skal lave, samt hente det igen. Hvis du bor i Vanløse, kan du med Mundas’ online skrædder blot bestille online, og så bliver det hele afhentet hjemme på din egen adresse, samt leveret der igen, så snart skrædderiet er færdigt. Og det går hurtigt – senest 72 timer efter har du dine tekstiler igen, så gode som nye og lige efter dine ønsker.

Erfarne skræddere

Vores skræddere, der blandt andet leverer i Vanløse, kan prale af over 25 års erfaring til sammen, og det giver altså allerede dér en fordel. Den store erfaring betyder, at næsten alle slags opgaver er blevet set før, og at de derfor ved, hvor de skal tage fat for at komme frem til lige netop den løsning, du ønsker. Det gør, at vi oplever rigtig stor kundetilfredshed, og at det ikke kun er løsningen med afhentning og levering, vi adskiller os på, men også de yderst gode skræddere, vi har. Det kan være svært at finde den perfekte skrædder, som ligger lige i nærheden i Vanløse, så derfor er en online skrædder perfekt for dig, der har brug for en god skrædder.

BESTIL ONLINE SKRÆDDERSERVICE

Bestil rens eller skrædder

1) Service

Vælg Rens eller Skrædder :

2) Dato / Tid

Ankomstdato -og tidspunkt


Leveringsdato -og tidspunkt


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betaling

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

Opret bruger her

GRATIS afhentning/levering

  • Hver dag i tidsintervallet 9.00-14.00
  • Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer
  • Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Reparation af tøj

 - store som små

Vi udfører alle tænkelige reparationer og tilpasninger af dit tøj. Vi er eksperter i hver enkelt del indenfor det klassiske skrædderfag.

Vores skrædder service spænder vidt fra udskiftning af lynlås, foer og knapper til justeringer af dit tøj – som at lægge det ud og ind og op og ned. Vi redder hvert enkelt hul, så det bliver usynligt og ikke udvikler sig til noget større. Ønsker du eksempelvis at forkorte ærmerne i din blazer eller ændre din kjoles udskæring, er det naturligvis også muligt.

Til hjemmet tilbyder vi  dig gardinservice, hvor sørger for dine gardiners længde er perfekt og står som skabt til dine vinduer. Vi arbejder også med læder, skind og pels og ting som tasker, sko, bælter selv telte har været i vores hænder og fået nyt liv.

Vores skræddere har tilsammen over 25 års erfaring, og der har endnu ikke været den opgave, de ikke har formået at løse. Vi giver ikke op før du er tilfreds.

BESTIL ONLINE SKRÆDDERSERVICE

Den miljørigtige beslutning

Der er flere fordele ved vores online skrædderi, som kan bruges i Vanløse. Ikke nok med, at du bliver tilfreds med resultatet, så er Mundas også fortaler for miljøet, og skrædderiet skal være lavet så miljørigtigt som muligt. Dette ses også på det tøj og andet tekstil, vi har haft med at gøre. Der er ikke nogen form for belastning fra miljøskadende behandling som eksempelvis en anderledes lugt eller lignende, og derudover skaber det rigtig god samvittighed for dig såvel som for os, at vi har behandlet de ting, du kommer med, på en miljørigtig måde.

En anden måde, hvorpå du kan vælge os som den miljørigtige beslutning, er grundet vores erfaring med at ændre tøj, så det tilpasser sig de nyeste trends. På den måde kan du give dit gamle tøj et friskt pust frem for at smide det ud for at købe nyt.

Få klik fra din velkomst bonus

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

Giv din garderobe nyt liv

Bestil en afhentning hvor du vil, når du vil. Du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage.

Skrædderarbejdet udføres

Skrædderarbejdet udføres. Du kan tryg levere dit tøj til vores professionelle team af designere og skræddere, som vil tage hånd om din opgave.

Vi kan levere indenfor 72 timer

Senest 72 timer efter vi har afhentet dit tøj, leverer vi dit tøj tilbage med skrædderarbejdet udført.

Reparation af tøj, Skrædder i København

Reparation af tøj

Har du været ude for en uheldig situation og fået en skade på dit tøj? Vi hjælper dig med at få det tilbage til god stand igen.

LÆS MERE

Vi skræddersyer efter mål

Mundas Skrædder laver alle former for tilpasning af tøj og vidde. Alt fra jakkesæt, benklæder, kjoler, nederdele, brudekjoler, mv.

LÆS MERE

Skræddersyet Kjole

Få en kjole, der er skræddersyet præcis til din figur. Udover at din person bliver fremhævet på din rigtige måde, er kjolen også langt mere behagelig at have på.

LÆS MERE

Har du læst vores blog?

Vi kommer hver uge med en ny artikel! Vi blogger og diskuterer alle emner omkring skrædderarbejde, tips til at klæde dig pænt på, og vedligeholdelse af textiler og tøj.

Læs med her

Husk, at du selvfølgelig også er velkommen forbi vores butik på
Birkedommervej 37, København NV 2400.
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har udført skrædder arbejdet, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen, mail, eller chat

Telefon:    53 34 94 15
Mail:         info@mundasrens.dk