Online Skrædder i Valby

Vi kommer selv og afhenter, tager en snak med dig omkring opgaven, og leverer tilbage igen indenfor 72 timer.

Prøv vores online skrædderservice i Valby og få 50 kr. i velkomst bonus.

Skrædderi i Valby – nemt og hurtigt

Har du et arrangement, der lurer i fremtiden, og som hver dag får dig til mere og mere at komme i tøjkrise? Sidder tøjet ikke helt, som det tidligere har gjort? Eller mangler du bare et frisk pust i din garderobe, til når vejret skifter, og trenden gør det samme? Med en skrædder kan du løse alle disse problemer, og er du bosat i Valby kan du gøre dette meget nemt ved hjælp af Mundas online skrædder i Valby. Med vores online skrædder er du ikke på noget tidspunkt nødsaget til at møde op ved en fysisk butik, men kan i stedet ordne det hele hjemme fra sofaen.

BESTIL ONLINE SKRÆDDERI

Reparation af tøj

 - store som små

Vi udfører alle tænkelige reparationer og tilpasninger af dit tøj. Vi er eksperter i hver enkelt del indenfor det klassiske skrædderfag.

Vores skrædder service spænder vidt fra udskiftning af lynlås, foer og knapper til justeringer af dit tøj – som at lægge det ud og ind og op og ned. Vi redder hvert enkelt hul, så det bliver usynligt og ikke udvikler sig til noget større. Ønsker du eksempelvis at forkorte ærmerne i din blazer eller ændre din kjoles udskæring, er det naturligvis også muligt.

Til hjemmet tilbyder vi  dig gardinservice, hvor sørger for dine gardiners længde er perfekt og står som skabt til dine vinduer. Vi arbejder også med læder, skind og pels og ting som tasker, sko, bælter selv telte har været i vores hænder og fået nyt liv.

Vores skræddere har tilsammen over 25 års erfaring, og der har endnu ikke været den opgave, de ikke har formået at løse. Vi giver ikke op før du er tilfreds.

BESTIL ONLINE SKRÆDDERSERVICE

Det tilbyder Mundas Skrædderi

Mange forbinder skræddere med at lægge bukser op eller sy kjoler ind, og det er også noget, vi hos Mundas har rigtig meget erfaring med og altid står klar til at hjælpe dig med. Men faktisk er der også en lang række andre opgaver, vi kan hjælpe dig med. Hvis du for eksempel har brug for en skræddersyet kjole eller skræddersyet jakkesæt til en større fest, bryllupsdag eller andet, der venter dig i fremtiden, kan du sammen med vores professionelle skræddere finde den rette løsning, der både passer perfekt til din smag, men også til din kropsform, så du føler dig helt tilpas. Derudover kan du også få hjælp til bare at pifte din garderobe op ved at lave større eller mindre ændringer ved det tøj, du allerede har. Ikke nok med, at det er en sjov proces at være med til at sætte et præg på dit eget tøj, så er det også en meget miljøvenlig måde at lave et udskift i sin garderobe. Du genbruger således dit gamle tøj ved at forny det, i stedet for at smide det ud. Det er noget, som vi går rigtig meget op i hos Mundas.

Sådan fungerer det

Som sagt er det nemt og hurtigt. Du bestiller online via Mundas’ hjemmeside, hvor du aftaler tid til afhentning og efterfølgende levering. Dernæst bliver dit tøj afhentet på din adresse i Valby, og senest 72 timer bliver det igen afleveret fra skrædderen på samme adresse, så det er helt klar til at blive brugt af dig. Ligeledes foregår både rådgivning og betalingen online, så det hele kan faktisk gøres, mens du sidder hjemme i din sofa.

Få klik fra din velkomst bonus

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 50 kr. Husk at skrive rabatkoden på første ordre, sådan sikrer du 50 kr på din Mundas konto.

Giv din garderobe nyt liv

Bestil en afhentning hvor du vil, når du vil. Du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage.

Skrædderarbejdet udføres

Skrædderarbejdet udføres. Du kan tryg levere dit tøj til vores professionelle team af designere og skræddere, som vil tage hånd om din opgave.

Vi kan levere indenfor 72 timer

Senest 72 timer efter vi har afhentet dit tøj, leverer vi dit tøj tilbage med skrædderarbejdet udført.

Reparation af tøj, Skrædder i København

Reparation af tøj

Har du været ude for en uheldig situation og fået en skade på dit tøj? Vi hjælper dig med at få det tilbage til god stand igen.

LÆS MERE

Vi skræddersyer efter mål

Mundas Skrædder laver alle former for tilpasning af tøj og vidde. Alt fra jakkesæt, benklæder, kjoler, nederdele, brudekjoler, mv.

LÆS MERE

Skræddersyet Kjole

Få en kjole, der er skræddersyet præcis til din figur. Udover at din person bliver fremhævet på din rigtige måde, er kjolen også langt mere behagelig at have på.

LÆS MERE

Har du læst vores blog?

Vi kommer hver uge med en ny artikel! Vi blogger og diskuterer alle emner omkring skrædderarbejde, tips til at klæde dig pænt på, og vedligeholdelse af textiler og tøj.

Læs med her

Husk, at du selvfølgelig også er velkommen forbi vores butik på
Birkedommervej 37, København NV 2400.
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har udført skrædder arbejdet, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen, mail, eller chat

Telefon:    53 34 94 15
Mail:         info@mundasrens.dk