Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul 🎄🎅

Skrædder Valby - Bestil nemt online

Vi afhenter og leverer ganske gratis i hverdage mellem kl. 9.00-14.00 
Vi har dygtige og professionelle skræddere klar til at hjælpe.

Prøv vores online skrædder service og få 30 kr. i velkomst bonus.
Se video

Bestil rens eller skrædder online

1) Ydelse

Vælg en ydelse:

2) Dato/Tid

Afhentningsdato -og tid


Leveringsdato -og tid


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betalingsinfo

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

GRATIS afhentning/levering

Hverdage i tidsintervallet 9.00-14.00. Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer. Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Nemt og hurtigt

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

1. Vælg hvilke ydelser du ønsker

2. Vælg tidspunkt for afhentning & levering

3. Udregn din pris og bestil !

4. Vi kommer og afhenter

5. og leverer tilbage igen på din adresse

Skrædderi i Valby - nemt og hurtigt

Har du et arrangement, der lurer i fremtiden, og som hver dag får dig til mere og mere at komme i tøjkrise? Sidder tøjet ikke helt, som det tidligere har gjort? Eller mangler du bare et frisk pust i din garderobe, til når vejret skifter, og trenden gør det samme? Med en skrædder kan du løse alle disse problemer, og er du bosat i Valby kan du gøre dette meget nemt ved hjælp af Mundas online skrædder i Valby. Med vores online skrædder er du ikke på noget tidspunkt nødsaget til at møde op ved en fysisk butik, men kan i stedet ordne det hele hjemme fra sofaen.

BESTIL ONLINE SKRÆDDERI

Mange forbinder skræddere med at lægge bukser op eller sy kjoler ind, og det er også noget, vi hos Mundas har rigtig meget erfaring med og altid står klar til at hjælpe dig med. Men faktisk er der også en lang række andre opgaver, vi kan hjælpe dig med. Hvis du for eksempel har brug for en skræddersyet kjole eller skræddersyet jakkesæt til en større fest, bryllupsdag eller andet, der venter dig i fremtiden, kan du sammen med vores professionelle skræddere finde den rette løsning, der både passer perfekt til din smag, men også til din kropsform, så du føler dig helt tilpas. Derudover kan du også få hjælp til bare at pifte din garderobe op ved at lave større eller mindre ændringer ved det tøj, du allerede har. Ikke nok med, at det er en sjov proces at være med til at sætte et præg på dit eget tøj, så er det også en meget miljøvenlig måde at lave et udskift i sin garderobe. Du genbruger således dit gamle tøj ved at forny det, i stedet for at smide det ud. Det er noget, som vi går rigtig meget op i hos Mundas.

Sådan fungerer det

Som sagt er det nemt og hurtigt. Du bestiller online via Mundas’ hjemmeside, hvor du aftaler tid til afhentning og efterfølgende levering. Dernæst bliver dit tøj afhentet på din adresse i Valby, og senest 72 timer bliver det igen afleveret fra skrædderen på samme adresse, så det er helt klar til at blive brugt af dig. Ligeledes foregår både rådgivning og betalingen online, så det hele kan faktisk gøres, mens du sidder hjemme i din sofa.

Skrædder Valby med fokus på kvalitet

Gratis afhentning & levering

Reparation af tøj

Både store og små reparationer


Vi udfører alle tænkelige reparationer og tilpasninger af dit tøj. Vi er eksperter i hver enkelt del indenfor det klassiske skrædderfag.

Vi afhenter & leverer i hele Valby og omegn. Vi udfører alle tænkelige reparationer og tilpasninger af dit tøj. Vi er eksperter i hver enkelt del indenfor det klassiske skrædderfag.

Vores skrædder service spænder vidt fra udskiftning af lynlås, foer og knapper til justeringer af dit tøj – som at lægge det ud og ind og op og ned. Vi redder hvert enkelt hul, så det bliver usynligt og ikke udvikler sig til noget større. Ønsker du eksempelvis at forkorte ærmerne i din blazer eller ændre din kjoles udskæring, er det naturligvis også muligt.

Til hjemmet tilbyder vi  dig gardinservice, hvor sørger for dine gardiners længde er perfekt og står som skabt til dine vinduer. Vi arbejder også med læder, skind og pels og ting som tasker, sko, bælter selv telte har været i vores hænder og fået nyt liv.

Vores skræddere har tilsammen over 25 års erfaring, og der har endnu ikke været den opgave, de ikke har formået at løse. Vi giver ikke op før du er tilfreds.
closeplayhomestarcalendar-fullcarselectclockthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram