Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul ??

Skrædder Østerbro - Bestil nemt online

Vi afhenter og leverer ganske gratis i hverdage mellem kl. 9.00-14.00 
Vi har dygtige og professionelle skræddere klar til at hjælpe.

Prøv vores online skrædder service og få 30 kr. i velkomst bonus.
Se video

Bestil rens eller skrædder online

1) Ydelse

Vælg en ydelse:

2) Dato/Tid

Afhentningsdato -og tid


Leveringsdato -og tid


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betalingsinfo

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

GRATIS afhentning/levering

Hverdage i tidsintervallet 9.00-14.00. Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer. Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Nemt og hurtigt

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

1. Vælg hvilke ydelser du ønsker

2. Vælg tidspunkt for afhentning & levering

3. Udregn din pris og bestil !

4. Vi kommer og afhenter

5. og leverer tilbage igen på din adresse

Skrædderi på Østerbro gør din hverdag lettere

Bor du på Østerbro, og mangler du en skrædder til at rette dit tøj til eller lave en helt ny kjole, jakkesæt eller andet, som du skal bruge snart? Med Mundas’ online skrædder på Østerbro kan du få alt dette på bare 72 timer på en nem og brugervenlig måde. Det foregår således, at du laver en online bruger på Mundas’ hjemmeside, og herigennem kan du bestille det, du ønsker at få lavet. Dit tøj bliver afhentet på din adresse på Østerbro, og senest 72 timer efter får du tøjet leveret tilbage til dig igen, så det er klar til at blive brugt. Så ikke nok med at det for dig er en nem løsning, fordi du ikke selv skal ned til en fysisk butik, så er det også en meget hurtig proces, du ikke ser ved de fleste andre alternativer.

BESTIL SKRÆDDER ONLINE

Det tilbyder vi

Ingen reparation er for stor eller lille, og gennem vores mange års erfaring, som vi hos Mundas efterhånden har fået, har vi set stort set alle slags reparationer. Så der er intet, der ikke kan løses, og hvis du er i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi giver lige nøjagtig den vejledning og rådgivning, som du har brug for, til du er helt sikker på, hvad og hvor meget du gerne vil have lavet ved dit tøj.

Derudover er Mundas en miljøvenlig mulighed for reparation og ændring på dit tøj, fordi miljøet er et stort fokuspunkt hos os. På samme måde som ved rens af tøj, laves reparationer, ændring af tøj og nyt tøj også på så miljørigtig en måde som muligt, så du med god samvittighed kan gøre brug af vores skræddere.

Ikke nok med at vi tilbyder reparation af dit tøj, kan du også få lavet en helt ny kjole, et helt nyt jakkesæt eller andet, du ønsker skræddersyet, og vi har også erfaring med at lave ændringer på tøj, der allerede fungerer, for at give det et andet udtryk og tilpasse det til kundens stil og ønsker – stadig med afhentning og levering til din adresse på Østerbro. Igen er du velkommen til at ringe ind for rådgivning, og så kan vi sammen finde frem til det, du ønsker at gøre ved dit tøj.

Skrædder Østerbro med fokus på kvalitet

Gratis afhentning & levering

Reparation af tøj

Både store og små reparationer


Vi udfører alle tænkelige reparationer og tilpasninger af dit tøj. Vi er eksperter i hver enkelt del indenfor det klassiske skrædderfag.

Vi afhenter & leverer i hele Østerbro og omegn. Vi udfører alle tænkelige reparationer og tilpasninger af dit tøj. Vi er eksperter i hver enkelt del indenfor det klassiske skrædderfag.

Vores skrædder service spænder vidt fra udskiftning af lynlås, foer og knapper til justeringer af dit tøj – som at lægge det ud og ind og op og ned. Vi redder hvert enkelt hul, så det bliver usynligt og ikke udvikler sig til noget større. Ønsker du eksempelvis at forkorte ærmerne i din blazer eller ændre din kjoles udskæring, er det naturligvis også muligt.

Til hjemmet tilbyder vi  dig gardinservice, hvor sørger for dine gardiners længde er perfekt og står som skabt til dine vinduer. Vi arbejder også med læder, skind og pels og ting som tasker, sko, bælter selv telte har været i vores hænder og fået nyt liv.

Vores skræddere har tilsammen over 25 års erfaring, og der har endnu ikke været den opgave, de ikke har formået at løse. Vi giver ikke op før du er tilfreds.

Adresse:
Birkedommervej 37B
2400 København NV

Følg os på Facebook

closeplayhomestarcalendar-fullcarselectclockthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram