Online Skrædder på Østerbro

Vi kommer selv og afhenter, tager en snak med dig omkring opgaven, og leverer tilbage igen indenfor 72 timer.

Prøv vores online skrædder service på Østerbro og få 30 kr. i velkomst bonus.

Skrædderi på Østerbro gør din hverdag lettere

Bor du på Østerbro, og mangler du en skrædder til at rette dit tøj til eller lave en helt ny kjole, jakkesæt eller andet, som du skal bruge snart? Med Mundas’ online skrædder på Østerbro kan du få alt dette på bare 72 timer på en nem og brugervenlig måde. Det foregår således, at du laver en online bruger på Mundas’ hjemmeside, og herigennem kan du bestille det, du ønsker at få lavet. Dit tøj bliver afhentet på din adresse på Østerbro, og senest 72 timer efter får du tøjet leveret tilbage til dig igen, så det er klar til at blive brugt. Så ikke nok med at det for dig er en nem løsning, fordi du ikke selv skal ned til en fysisk butik, så er det også en meget hurtig proces, du ikke ser ved de fleste andre alternativer.

BESTIL SKRÆDDER ONLINE

Bestil rens eller skrædder

1) Service

Vælg Rens eller Skrædder :

2) Dato / Tid

Ankomstdato -og tidspunkt


Leveringsdato -og tidspunkt


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betaling

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

Opret bruger her

GRATIS afhentning/levering

  • Hver dag i tidsintervallet 9.00-14.00
  • Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer
  • Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Reparation af tøj

 - store som små

Vi udfører alle tænkelige reparationer og tilpasninger af dit tøj. Vi er eksperter i hver enkelt del indenfor det klassiske skrædderfag.

Vores skrædder service spænder vidt fra udskiftning af lynlås, foer og knapper til justeringer af dit tøj – som at lægge det ud og ind og op og ned. Vi redder hvert enkelt hul, så det bliver usynligt og ikke udvikler sig til noget større. Ønsker du eksempelvis at forkorte ærmerne i din blazer eller ændre din kjoles udskæring, er det naturligvis også muligt.

Til hjemmet tilbyder vi  dig gardinservice, hvor sørger for dine gardiners længde er perfekt og står som skabt til dine vinduer. Vi arbejder også med læder, skind og pels og ting som tasker, sko, bælter selv telte har været i vores hænder og fået nyt liv.

Vores skræddere har tilsammen over 25 års erfaring, og der har endnu ikke været den opgave, de ikke har formået at løse. Vi giver ikke op før du er tilfreds.

BESTIL ONLINE SKRÆDDERSERVICE

Det tilbyder vi

Ingen reparation er for stor eller lille, og gennem vores mange års erfaring, som vi hos Mundas efterhånden har fået, har vi set stort set alle slags reparationer. Så der er intet, der ikke kan løses, og hvis du er i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi giver lige nøjagtig den vejledning og rådgivning, som du har brug for, til du er helt sikker på, hvad og hvor meget du gerne vil have lavet ved dit tøj.

Derudover er Mundas en miljøvenlig mulighed for reparation og ændring på dit tøj, fordi miljøet er et stort fokuspunkt hos os. På samme måde som ved rens af tøj, laves reparationer, ændring af tøj og nyt tøj også på så miljørigtig en måde som muligt, så du med god samvittighed kan gøre brug af vores skræddere.

Ikke nok med at vi tilbyder reparation af dit tøj, kan du også få lavet en helt ny kjole, et helt nyt jakkesæt eller andet, du ønsker skræddersyet, og vi har også erfaring med at lave ændringer på tøj, der allerede fungerer, for at give det et andet udtryk og tilpasse det til kundens stil og ønsker – stadig med afhentning og levering til din adresse på Østerbro. Igen er du velkommen til at ringe ind for rådgivning, og så kan vi sammen finde frem til det, du ønsker at gøre ved dit tøj.

Få klik fra din velkomst bonus

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

Giv din garderobe nyt liv

Bestil en afhentning hvor du vil, når du vil. Du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage.

Skrædderarbejdet udføres

Skrædderarbejdet udføres. Du kan tryg levere dit tøj til vores professionelle team af designere og skræddere, som vil tage hånd om din opgave.

Vi kan levere indenfor 72 timer

Senest 72 timer efter vi har afhentet dit tøj, leverer vi dit tøj tilbage med skrædderarbejdet udført.

Reparation af tøj, Skrædder i København

Reparation af tøj

Har du været ude for en uheldig situation og fået en skade på dit tøj? Vi hjælper dig med at få det tilbage til god stand igen.

LÆS MERE

Vi skræddersyer efter mål

Mundas Skrædder laver alle former for tilpasning af tøj og vidde. Alt fra jakkesæt, benklæder, kjoler, nederdele, brudekjoler, mv.

LÆS MERE

Skræddersyet Kjole

Få en kjole, der er skræddersyet præcis til din figur. Udover at din person bliver fremhævet på din rigtige måde, er kjolen også langt mere behagelig at have på.

LÆS MERE

Har du læst vores blog?

Vi kommer hver uge med en ny artikel! Vi blogger og diskuterer alle emner omkring skrædderarbejde, tips til at klæde dig pænt på, og vedligeholdelse af textiler og tøj.

Læs med her

Husk, at du selvfølgelig også er velkommen forbi vores butik på
Birkedommervej 37, København NV 2400.
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har udført skrædder arbejdet, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen, mail, eller chat

Telefon:    53 34 94 15
Mail:         info@mundasrens.dk