Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul 🎄🎅

Skrædder Lyngby - Bestil nemt online

Vi afhenter og leverer ganske gratis i hverdage mellem kl. 9.00-14.00 
Vi har dygtige og professionelle skræddere klar til at hjælpe.

Prøv vores online skrædder service og få 30 kr. i velkomst bonus.
Se video

Bestil rens eller skrædder online

1) Ydelse

Vælg en ydelse:

2) Dato/Tid

Afhentningsdato -og tid


Leveringsdato -og tid


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betalingsinfo

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

GRATIS afhentning/levering

Hverdage i tidsintervallet 9.00-14.00. Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer. Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Nemt og hurtigt

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

1. Vælg hvilke ydelser du ønsker

2. Vælg tidspunkt for afhentning & levering

3. Udregn din pris og bestil !

4. Vi kommer og afhenter

5. og leverer tilbage igen på din adresse

Online skrædder i Lyngby

Har du en yndlingskjole, der skal bruges i weekenden, men den sidder ikke, som den plejer? Eller er jakkens snit ikke så skarpt, som da du prøvede den i forretningen? Eller måske er du lige flyttet i ny bolig og har et akut behov for at lukke verden lidt ude med nogle flotte gardiner? Det kan virke uoverkommeligt selv at skulle til at give sig i kast med søm, der er løbet eller at lægge de smarte habitbukser op, for det kræver snilde med nål og tråd. Resultatet kan også blive ujævnt, og det kan ødelægge hele kjolens eller jakkesættets udtryk.

Derfor kan det være en god idé at kontakte en professionel skrædder inden for reparation eller tilpasning af tøj. Det er næsten ligegyldigt, hvilket problem inden for tøj du står med, så er der hjælp at hente hos Mundas Skrædder, som har levering og afhentning i Lyngby. Vi ved lige nøjagtigt, hvordan problemet skal gribes an, for vi er rig på erfaring inden for skrædderi.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Levering af tøj retur inden for 72 timer. Ofte kan sådan et problem med en ændret størrelse eller et hul i foret være noget, der haster. Det er ikke hver dag, at du tager det fine sæt frem for at tjekke det efter for fejl og mangler, og hvis festen venter lige rundt om hjørnet, skal der handles hurtigt.
  • Miljørigtig rensning af tøj.
  • Nem og brugervenlig bestilling online - lige fra sofaen.

 

Bekymringen om, hvor der overhovedet ligger en skrædder i Lyngby, eller hvornår du så skal nå hen og aflevere og hente tøjet igen, er unødvendig. Du kan nemlig nemt foretage bestillingen online, og så kommer tøjet retur lige til din dør i Lyngby igen. Nemmere bliver det faktisk ikke! BESTIL ONLINE HER

Masser af fordele hos Mundas Skrædder Lyngby

Det kan som sagt være en stor omgang at lægge gardiner op til hele huset eller lægge brudekjolen ind, så den sidder, som du altid har drømt om. Det kræver plads og en symaskine af høj kvalitet samt et blik for, hvad der fungerer - og hvad der ikke gør.

Med hjælp fra os får du en professionel behandling i netop disse opgaver, og vi ved lige, hvordan vi skal løse det med afsæt i dine behov og ønsker. Vores skræddere har en formidabel formopfattelse og sans for farver, så du kan trygt lægge en opgave i hænderne på Mundas Skrædder, der leverer i Lyngby. Vi har tilsammen mere end 25 års erfaring i branchen og har løst opgaverne til kundernes store tilfredshed.

Har du set en kjole i et magasin, men har ikke kunnet opstøve den i butikkerne i Lyngby? Så kan du forsøge selv eller i samarbejde med skrædderen at udarbejde et design, som også har den helt rigtige pasform til din krop. Samtidig kan du endda få den renset hos Mundas Skrædder, så den er lækker og klar til brug.

Det kan desuden være en mere miljøvenlig måde at følge de nyeste modetrends. For ved at ændre på tøjet i din eksisterende garderobe i stedet for at købe nyt, sparer du på tøjindustriens store miljøbelastning.

Skrædder Lyngby med fokus på kvalitet

Gratis afhentning & levering

Reparation af tøj

Både store og små reparationer


Vi udfører alle tænkelige reparationer og tilpasninger af dit tøj. Vi er eksperter i hver enkelt del indenfor det klassiske skrædderfag.

Vi afhenter & leverer i hele Lyngby og omegn. Vi udfører alle tænkelige reparationer og tilpasninger af dit tøj. Vi er eksperter i hver enkelt del indenfor det klassiske skrædderfag.

Vores skrædder service spænder vidt fra udskiftning af lynlås, foer og knapper til justeringer af dit tøj – som at lægge det ud og ind og op og ned. Vi redder hvert enkelt hul, så det bliver usynligt og ikke udvikler sig til noget større. Ønsker du eksempelvis at forkorte ærmerne i din blazer eller ændre din kjoles udskæring, er det naturligvis også muligt.

Til hjemmet tilbyder vi  dig gardinservice, hvor sørger for dine gardiners længde er perfekt og står som skabt til dine vinduer. Vi arbejder også med læder, skind og pels og ting som tasker, sko, bælter selv telte har været i vores hænder og fået nyt liv.

Vores skræddere har tilsammen over 25 års erfaring, og der har endnu ikke været den opgave, de ikke har formået at løse. Vi giver ikke op før du er tilfreds.
closeplayhomestarcalendar-fullcarselectclockthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram