Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul 🎄🎅

Skrædder Hvidovre - Bestil nemt online

Vi afhenter og leverer ganske gratis i hverdage mellem kl. 9.00-14.00 
Vi har dygtige og professionelle skræddere klar til at hjælpe.

Prøv vores online skrædder service og få 30 kr. i velkomst bonus.
Se video

Bestil rens eller skrædder online

1) Ydelse

Vælg en ydelse:

2) Dato/Tid

Afhentningsdato -og tid


Leveringsdato -og tid


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betalingsinfo

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

GRATIS afhentning/levering

Hverdage i tidsintervallet 9.00-14.00. Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer. Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Nemt og hurtigt

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

1. Vælg hvilke ydelser du ønsker

2. Vælg tidspunkt for afhentning & levering

3. Udregn din pris og bestil !

4. Vi kommer og afhenter

5. og leverer tilbage igen på din adresse

Skrædderi i Hvidovre gør bestilling nemt og enkelt

Bor du i Hvidovre, og har du haft udfordringer med at finde den rette skrædder til dine problemer eller projekter med dit tøj? Så har du her løsningen. Med Mundas online skrædder i Hvidovre har du nemlig mulighed for at få hjælp fra topprofessionelle skræddere, som har sans for detaljer og trends, og som har mange års erfaring. Det er nemt og hurtigt, da du kan bestille det hele hjemmefra, og du skal ikke ned i en fysisk butik og aflevere og hente tøjet igen efterfølgende. I stedet bestiller du online, hvor du indtaster din adresse i Hvidovre, samt bestemmer hvilket tidspunkt, du vil have hentet dit tøj. Mundas henter alle ugens syv dage, og allerede 72 timer efter dit tøj er blevet afhentet, har du fået det retur med de rettelser, du har ønsket. Hurtigt og nemt!

BESTIL SKRÆDDER[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[uncode_block id="75032"]

Det hjælper vi med

Da vores skræddere har erfaring indenfor al slags skrædderi, er der ingen opgave, der er hverken for stor eller for lille. Kontakt os med dine ønsker - så finder vi den optimale løsning. Det kan både være i forhold til at få lagt tøj op, få syet noget ind, ændre en del af tøjet, så det kommer til at give et helt nyt udtryk, eller få skræddersyet et splinternyt stykke tøj. Det afhænger altså kun af dine ønsker og behov samt din og vores skrædders fantasi! Det betyder også, at du kan få hjælp af vores skrædder samt tips og tricks til, hvad der vil passe perfekt til netop din kropstype, men så det samtidig hænger sammen med din smag indenfor mode og trends.

Derfor skal du vælge Mundas Skrædder

Du skal vælge Mundas Skrædder på grund af vores professionelle skræddere, som har massiv erfaring og derfor kan sikre dig det bedste resultat. Vi tænker kreativt og følger med i de trends, der er i tiden, og derfor kan vi altid rådgive dig på bedst mulig vis. Derudover er systemet med online booking i den grad med til at gøre det mere simpelt for dig som kunde, så turen til skrædderen ikke skal være en pligt, men en fornøjelse hver eneste gang – lige meget hvad opgaven lyder på. Så bor du i Hvidovre, og mangler du en skrædder, så tøv ikke med at kontakte os!

Skrædder Hvidovre med fokus på kvalitet

Gratis afhentning & levering

Reparation af tøj

Både store og små reparationer


Vi udfører alle tænkelige reparationer og tilpasninger af dit tøj. Vi er eksperter i hver enkelt del indenfor det klassiske skrædderfag.

Vi afhenter & leverer i hele Hvidovre og omegn. Vi udfører alle tænkelige reparationer og tilpasninger af dit tøj. Vi er eksperter i hver enkelt del indenfor det klassiske skrædderfag.

Vores skrædder service spænder vidt fra udskiftning af lynlås, foer og knapper til justeringer af dit tøj – som at lægge det ud og ind og op og ned. Vi redder hvert enkelt hul, så det bliver usynligt og ikke udvikler sig til noget større. Ønsker du eksempelvis at forkorte ærmerne i din blazer eller ændre din kjoles udskæring, er det naturligvis også muligt.

Til hjemmet tilbyder vi  dig gardinservice, hvor sørger for dine gardiners længde er perfekt og står som skabt til dine vinduer. Vi arbejder også med læder, skind og pels og ting som tasker, sko, bælter selv telte har været i vores hænder og fået nyt liv.

Vores skræddere har tilsammen over 25 års erfaring, og der har endnu ikke været den opgave, de ikke har formået at løse. Vi giver ikke op før du er tilfreds.
closeplayhomestarcalendar-fullcarselectclockthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram