Online Skrædder i Glostrup

Vi kommer selv og afhenter, tager en snak med dig omkring opgaven, og leverer tilbage igen indenfor 72 timer.

Prøv vores online skrædderservice i Glostrup og få 30 kr. i velkomst bonus.

Det har aldrig været nemmere, at bestille en skrædder i Glostrup

Har du haft svært ved at finde en skrædder i Glostrup, som virkelig har kunnet hjælpe dig med de problemer og udfordringer, du har haft med dit tøj? Så er du ikke den eneste. Men frygt ikke, for her får du muligheden for en online skrædder, der ordner det hele for dig, uden der er en fysisk butik, hvor du er nødt til at møde op og aflevere dit tøj, for derefter en uge senere at komme tilbage og hente det igen.

Med Mundas’ online skrædder i Glostrup kan du hurtig og nemt bestille afhentning af dit tøj på din egen adresse i Glostrup, hvorefter dine ønsker til tøjets ændring bliver opfyldt til perfektion. Senest 72 timer efter bliver det atter leveret til din adresse. Du er selv med til at bestemme tidspunktet for både afhentningen og leveringen, som kan ske alle ugens syv dage. Det hele foregår online, hvilket betyder stor fleksibilitet for dig, fordi du kan bestille, lige meget hvor du befinder dig – om det er på arbejdspladsen, i en hel anden by eller hjemme i stuen. Også betalingen foregår online, hvor du får en udførlig oversigt over din ordre og den samlede pris.

BESTIL SKRÆDDERI ONLINE

Bestil rens eller skrædder

1) Service

Vælg Rens eller Skrædder :

2) Dato / Tid

Ankomstdato -og tidspunkt


Leveringsdato -og tidspunkt


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betaling

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

Opret bruger her

GRATIS afhentning/levering

  • Hver dag i tidsintervallet 9.00-14.00
  • Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer
  • Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Reparation af tøj

 - store som små

Vi udfører alle tænkelige reparationer og tilpasninger af dit tøj. Vi er eksperter i hver enkelt del indenfor det klassiske skrædderfag.

Vores skrædder service spænder vidt fra udskiftning af lynlås, foer og knapper til justeringer af dit tøj – som at lægge det ud og ind og op og ned. Vi redder hvert enkelt hul, så det bliver usynligt og ikke udvikler sig til noget større. Ønsker du eksempelvis at forkorte ærmerne i din blazer eller ændre din kjoles udskæring, er det naturligvis også muligt.

Til hjemmet tilbyder vi  dig gardinservice, hvor sørger for dine gardiners længde er perfekt og står som skabt til dine vinduer. Vi arbejder også med læder, skind og pels og ting som tasker, sko, bælter selv telte har været i vores hænder og fået nyt liv.

Vores skræddere har tilsammen over 25 års erfaring, og der har endnu ikke været den opgave, de ikke har formået at løse. Vi giver ikke op før du er tilfreds.

BESTIL ONLINE SKRÆDDERSERVICE

Stor kundetilfredshed

Hos Mundas oplever vi en meget stor kundetilfredshed, hvilket skyldes vores mange professionelle skræddere, som virkelig forstår at eksekvere kundernes ønsker i praksis. Vores skræddere har både sans for detaljerne og sans for moden, og sammenkoblingen af disse to faktorer er med til at skabe de bedste resultater, som du vil blive tilfreds med.

Skrædderne har også mange års erfaring, og det betyder for dig som kunde, at der ikke er nogen opgave, der hverken er for stor eller for lille. Vores skræddere har været rundt om stort set det hele, så du skal ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Om ikke andet kan du få en professionel rådgivning om dine ønsker, og sammen med en skrædder kan du komme frem til det, der skal laves ved dit tøj for, at du bliver tilfreds.

Derudover bygger kundetilfredsheden også på den miljøvenlige teknik, der bliver brugt af skrædderne, som er med til at undgå skadende effekter på tøjet, som eksempelvis misfarvninger og uønskede lugte, og fokus på miljøet er generelt også med til at skabe en stor tilfredshed – både hos skrædderen selv og hos vores kunder.

Få klik fra din velkomst bonus

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

Giv din garderobe nyt liv

Bestil en afhentning hvor du vil, når du vil. Du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage.

Skrædderarbejdet udføres

Skrædderarbejdet udføres. Du kan tryg levere dit tøj til vores professionelle team af designere og skræddere, som vil tage hånd om din opgave.

Vi kan levere indenfor 72 timer

Senest 72 timer efter vi har afhentet dit tøj, leverer vi dit tøj tilbage med skrædderarbejdet udført.

Reparation af tøj, Skrædder i København

Reparation af tøj

Har du været ude for en uheldig situation og fået en skade på dit tøj? Vi hjælper dig med at få det tilbage til god stand igen.

LÆS MERE

Vi skræddersyer efter mål

Mundas Skrædder laver alle former for tilpasning af tøj og vidde. Alt fra jakkesæt, benklæder, kjoler, nederdele, brudekjoler, mv.

LÆS MERE

Skræddersyet Kjole

Få en kjole, der er skræddersyet præcis til din figur. Udover at din person bliver fremhævet på din rigtige måde, er kjolen også langt mere behagelig at have på.

LÆS MERE

Har du læst vores blog?

Vi kommer hver uge med en ny artikel! Vi blogger og diskuterer alle emner omkring skrædderarbejde, tips til at klæde dig pænt på, og vedligeholdelse af textiler og tøj.

Læs med her

Husk, at du selvfølgelig også er velkommen forbi vores butik på
Birkedommervej 37, København NV 2400.
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har udført skrædder arbejdet, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen, mail, eller chat

Telefon:    53 34 94 15
Mail:         info@mundasrens.dk