Online Skrædder på Frederiksberg

Vi kommer selv og afhenter, tager en snak med dig omkring opgaven, og leverer tilbage igen indenfor 72 timer.

Prøv vores online skrædderservice på Frederiksberg og få 30 kr. i velkomst bonus.

skrædderi på Frederiksberg – nemt og bekvemt!

Mangler du en skrædder til at rette noget på dit tøj, der ikke er, som det skal være? Om det skal syes ind, lægges op eller på anden vis rettes til, kan Mundas skrædder hjælpe dig. Mundas har en online løsning til dig, som bor på Frederiksberg, hvor du nemt og hurtigt kan bestille afhentning af det tøj, du skal have rettet til, så du ikke selv behøver tage ned til en fysisk butik med det. I stedet bliver det hentet hjemme på din egen adresse på Frederiksberg på det tidspunkt, du ønsker, og når det er færdigt, bliver det igen leveret på samme adresse – igen på et tidspunkt, du selv er med til at aftale. Det eneste, du skal gøre, er at fragte det fra klædeskabet, ud til din hoveddør og tilbage igen. På samme vis foregår betalingen også online, hvor du får en samlet optælling over din ordre og den tilhørende samlede pris. Nemmere bliver det altså ikke!

BESTIL SKRÆDDER ONLINE

Bestil rens eller skrædder

1) Service

Vælg Rens eller Skrædder :

2) Dato / Tid

Ankomstdato -og tidspunkt


Leveringsdato -og tidspunkt


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betaling

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

Opret bruger her

GRATIS afhentning/levering

  • Hver dag i tidsintervallet 9.00-14.00
  • Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer
  • Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Reparation af tøj

 - store som små

Vi udfører alle tænkelige reparationer og tilpasninger af dit tøj. Vi er eksperter i hver enkelt del indenfor det klassiske skrædderfag.

Vores skrædder service spænder vidt fra udskiftning af lynlås, foer og knapper til justeringer af dit tøj – som at lægge det ud og ind og op og ned. Vi redder hvert enkelt hul, så det bliver usynligt og ikke udvikler sig til noget større. Ønsker du eksempelvis at forkorte ærmerne i din blazer eller ændre din kjoles udskæring, er det naturligvis også muligt.

Til hjemmet tilbyder vi  dig gardinservice, hvor sørger for dine gardiners længde er perfekt og står som skabt til dine vinduer. Vi arbejder også med læder, skind og pels og ting som tasker, sko, bælter selv telte har været i vores hænder og fået nyt liv.

Vores skræddere har tilsammen over 25 års erfaring, og der har endnu ikke været den opgave, de ikke har formået at løse. Vi giver ikke op før du er tilfreds.

BESTIL ONLINE SKRÆDDERSERVICE

Hvorfor vælge Mundas ?

Fordelen ved at vælge denne online løsning er naturligvis først og fremmest, at det er nemt. Du bestiller afhentningen af dit tøj, så der er altså ikke en fysisk butik på Frederiksberg, hvor du skal møde op for at få tøjet rettet. Det hele foregår nemlig online på meget brugervenlig manér via Mundas’ hjemmeside, hvor du bliver guidet gennem alle trin af bestillingen på sikker vis. At det hele foregår online gør også, at processen er ekstra hurtig, og at du allerede igen efter senest 72 timer har fået dit tøj retur – rettet til og helt klar til brug.

En anden stor fordel ved Mundas’ skræddere er, at vi har rigtig meget erfaring og altid står klar til at rådgive og hjælpe dig. Du kan være sikker på at få dine behov og ønsker opfyldt her, og sammen kan vi blive enige om den mest optimale løsning til dit tøj – også selvom du som udgangspunkt selv har været mere eller mindre i tvivl om, hvad der helt præcis skal laves. Dette skyldes den store viden, vores individuelle skræddere har fået gennem mange år i branchen og dermed gennem mange forskellige opgaver, de har håndteret gennem tiden.

Få klik fra din velkomst bonus

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

Giv din garderobe nyt liv

Bestil en afhentning hvor du vil, når du vil. Du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage.

Skrædderarbejdet udføres

Skrædderarbejdet udføres. Du kan tryg levere dit tøj til vores professionelle team af designere og skræddere, som vil tage hånd om din opgave.

Vi kan levere indenfor 72 timer

Senest 72 timer efter vi har afhentet dit tøj, leverer vi dit tøj tilbage med skrædderarbejdet udført.

Reparation af tøj, Skrædder i København

Reparation af tøj

Har du været ude for en uheldig situation og fået en skade på dit tøj? Vi hjælper dig med at få det tilbage til god stand igen.

LÆS MERE

Vi skræddersyer efter mål

Mundas Skrædder laver alle former for tilpasning af tøj og vidde. Alt fra jakkesæt, benklæder, kjoler, nederdele, brudekjoler, mv.

LÆS MERE

Skræddersyet Kjole

Få en kjole, der er skræddersyet præcis til din figur. Udover at din person bliver fremhævet på din rigtige måde, er kjolen også langt mere behagelig at have på.

LÆS MERE

Har du læst vores blog?

Vi kommer hver uge med en ny artikel! Vi blogger og diskuterer alle emner omkring skrædderarbejde, tips til at klæde dig pænt på, og vedligeholdelse af textiler og tøj.

Læs med her

Husk, at du selvfølgelig også er velkommen forbi vores butik på
Birkedommervej 37, København NV 2400.
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har udført skrædder arbejdet, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen, mail, eller chat

Telefon:    53 34 94 15
Mail:         info@mundasrens.dk