Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul ??

Skrædder efter mål

Mundas Skrædder sørger for, at du føler dig 100% tilpas i dit dress. Vi skræddersyer efter mål, og hjælper med at forny din garderobe.

Måske kunne buksernes snit ønskes at gøre mere up-date, som at være smallere forneden? Taljens vidde i nederdelen er måske blevet for løs og trænger til at blive syet ind? Jakkens ærmer er måske for lange, og du ønsker at gøre dem kortere? Ingen opgave er umulig for vores skræddere. De klarer alt og sørger for, at tøjets mål er præcist dine, når det har været i vores hænder.

Vi er eksperter i at ændre form på brudekjoler og jakkesæt. Brudekjolen kan skræddersyes og justeres efter alle kunstens regler. Den kan lægges op og ned. Ærmerne kan justeres, taljen kan formes efter dine mål, der kan på syes flere lag og du kan endda kreerer dit eget slæb. Dit jakkesæt sørger vi for bevare sin personlige stil og sin pasform. Du kan selv vælge at ændre detaljer som revers, knapper, foer, syninger lommer mm. Vi skræddersyer jakkesættet efter dine individuelle mål. Uanset hvilken beklædningsgenstand, du overlader os, garanterer vi, at det kommer til at fremstå som det skal: at være skabt for dig.

Adresse:
Birkedommervej 37B
2400 København NV

Følg os på Facebook

starthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram