Online Skrædder på Amager

Vores chaffører kommer selv og afhenter, tager en snak med dig omkring opgaven, og leverer tilbage igen indenfor 72 timer.

Prøv vores online skrædderservice på Amager og få 30 kr. i velkomst bonus.

Skrædderi på Amager afhenter og leverer

Kender du det med, at sommeren nærmer sig, og du finder dit gamle sommertøj frem, som gennem de mange kolde måneder har været gemt langt væk, men som du glæder dig til at tage i brug igen? Der er ikke noget bedre end en sommerdag på Amager, men på den anden side er der ikke noget værre, end at tøjet så ikke sidder lige så godt, som man husker det gjorde sidste år, og ud over at det kan tage på selvtilliden, kan det også være en stressfaktor, fordi vejret bliver varmere og varmere, og man ikke rigtig har overskud til hverken at føle sig utilpas i sit sommertøj, men heller ikke at skulle til at investere i en helt ny sommergarderobe.

Dette er et af de mange tilfælde, hvor en skrædder er den perfekte løsning. Med en skrædder behøver du ikke sige farvel til det tøj, du har været rigtig glad for, men som ikke sidder, som det skal længere, fordi du kan sende det til en skrædder, som løser problemet for dig.

Sammen med Mundas’ skræddere kan du finde frem til den optimale løsning til dit tøj – både om det skal rettes i størrelsen, eller om der skal laves en mere markant ændring, så det virker som nyt. Hos Mundas har de professionelle skræddere erfaring med stort set det hele.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Levering af tøj retur inden for 72 timer. Ofte kan sådan et problem med en ændret størrelse eller et hul i foret være noget, der haster. Det er ikke hver dag, at du tager det fine sæt frem for at tjekke det efter for fejl og mangler, og hvis festen venter lige rundt om hjørnet, skal der handles hurtigt.
  • Miljørigtig rensning af tøj.
  • Nem og brugervenlig bestilling online – lige fra sofaen.

 

Bekymringen om, hvor der overhovedet ligger en skrædder i Lyngby, eller hvornår du så skal nå hen og aflevere og hente tøjet igen, er unødvendig. Du kan nemlig nemt foretage bestillingen online, og så kommer tøjet retur lige til din dør i Lyngby igen. Nemmere bliver det faktisk ikke! BESTIL ONLINE HER

Bestil rens eller skrædder

1) Service

Vælg Rens eller Skrædder :

2) Dato / Tid

Ankomstdato -og tidspunkt


Leveringsdato -og tidspunkt


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betaling

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

Opret bruger her

GRATIS afhentning/levering

  • Hver dag i tidsintervallet 9.00-14.00
  • Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer
  • Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Reparation af tøj

 - store som små

Vi udfører alle tænkelige reparationer og tilpasninger af dit tøj. Vi er eksperter i hver enkelt del indenfor det klassiske skrædderfag.

Vores skrædder service spænder vidt fra udskiftning af lynlås, foer og knapper til justeringer af dit tøj – som at lægge det ud og ind og op og ned. Vi redder hvert enkelt hul, så det bliver usynligt og ikke udvikler sig til noget større. Ønsker du eksempelvis at forkorte ærmerne i din blazer eller ændre din kjoles udskæring, er det naturligvis også muligt.

Til hjemmet tilbyder vi  dig gardinservice, hvor sørger for dine gardiners længde er perfekt og står som skabt til dine vinduer. Vi arbejder også med læder, skind og pels og ting som tasker, sko, bælter selv telte har været i vores hænder og fået nyt liv.

Vores skræddere har tilsammen over 25 års erfaring, og der har endnu ikke været den opgave, de ikke har formået at løse. Vi giver ikke op før du er tilfreds.

BESTIL ONLINE SKRÆDDERSERVICE

Sådan gør du

Bor du på Amager, tilbyder Mundas en online løsning til dig, som er nem og hurtig at benytte sig af. Du opretter en profil på Mundas’ hjemmeside, og herefter bestiller du skrædderen herigennem. Fordelen ved Mundas er, at dit tøj herefter vil blive afhentet på din adresse på Amager, dine ønsker vil blive opfyldt, og derefter vil tøjet igen blive leveret hjem til din adresse, hvilket gør, at du ikke selv behøver løfte en finger! Du bestemmer selv tidspunktet til afhentning og levering, og det kan ske alle 7 af ugens dage, så det altid kan passe sammen med de planer, du har ved siden af. Derudover sker levering allerede senest 72 timer efter dit tøj er blevet hentet, så selv om det er en sidste øjebliks-løsning op til et arrangement, du skal til, er det muligt at benytte sig af Mundas’ online skrædder på Amager.

Få klik fra din velkomst bonus

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

Giv din garderobe nyt liv

Bestil en afhentning hvor du vil, når du vil. Du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage.

Skrædderarbejdet udføres

Skrædderarbejdet udføres. Du kan tryg levere dit tøj til vores professionelle team af designere og skræddere, som vil tage hånd om din opgave.

Vi kan levere indenfor 72 timer

Senest 72 timer efter vi har afhentet dit tøj, leverer vi dit tøj tilbage med skrædderarbejdet udført.

Reparation af tøj, Skrædder i København

Reparation af tøj

Har du været ude for en uheldig situation og fået en skade på dit tøj? Vi hjælper dig med at få det tilbage til god stand igen.

LÆS MERE

Vi skræddersyer efter mål

Mundas Skrædder laver alle former for tilpasning af tøj og vidde. Alt fra jakkesæt, benklæder, kjoler, nederdele, brudekjoler, mv.

LÆS MERE

Skræddersyet Kjole

Få en kjole, der er skræddersyet præcis til din figur. Udover at din person bliver fremhævet på din rigtige måde, er kjolen også langt mere behagelig at have på.

LÆS MERE

Har du læst vores blog?

Vi kommer hver uge med en ny artikel! Vi blogger og diskuterer alle emner omkring skrædderarbejde, tips til at klæde dig pænt på, og vedligeholdelse af textiler og tøj.

Læs med her

Husk, at du selvfølgelig også er velkommen forbi vores butik på
Birkedommervej 37, København NV 2400.
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har udført skrædder arbejdet, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen, mail, eller chat

Telefon:    53 34 94 15
Mail:         info@mundasrens.dk