Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul 🎄🎅

Renseri Virum - Bestil nemt online

Vi afhenter og leverer ganske gratis i hverdage mellem kl. 9.00-14.00 
Vi benytter metoden WET-CLEAN, og bruger kun miljøvenlige produkter.

Prøv vores online renseri og få 30 kr. i velkomst bonus.
Se video

Bestil rens eller skrædder online

1) Ydelse

Vælg en ydelse:

2) Dato/Tid

Afhentningsdato -og tid


Leveringsdato -og tid


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betalingsinfo

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

GRATIS afhentning/levering

Hverdage i tidsintervallet 9.00-14.00. Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer. Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Nemt og hurtigt

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

1. Vælg hvilke ydelser du ønsker

2. Vælg tidspunkt for afhentning & levering

3. Udregn din pris og bestil !

4. Vi kommer og afhenter

5. og leverer tilbage igen på din adresse

Bæredygtigt Online Renseri i Virum

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, din familie OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri i Virum og få 30 kr. i velkomst bonus.

Lækkert rent og præsentabelt tøj i Virum - så super simpelt!

Bor du i Virum? og er du træt af at skulle farte ned på et af de lokale renserier på Virumvej eller på Skovridergårdsvej for at aflevere og hente dit rensetøj? Vi giver dig muligheden for blot ved
enkelte klik at gennemføre en bestilling hos os, hvor service og kvalitet er i højsæde. Her vil vi, når du ønsker og hvor du ønsker det - om det være sig på bopælen eller på arbejdspladsen - få vores service, at vi kommer direkte til dig og afhenter for efter 48 timer at levere dit tøj retur. Skulle du have brug for expres-rens, er det naturligvis altid en mulighed.

Du kan roligt lægge stress-faktoren med selv at skulle tage turen hen til renseriet for at indlevere tøj og efter dage igen tage hjem bag dig. Ej at forglemme renseriernes åbningstider - der kan virke håbløse ind i en nok så travl hverdag. Vi giver dig frihed til at vælge, hvilken som helst dag på ugen, du ønsker vores besøg. Mandag til torsdag kører vi fra kl. 07.00 til 21.00 fredag kl. 07.00-21.30 lørdag kl 10.00-18.00 og søndag kl. 10-16 Og HUSK vi er på pletten årets 365 dage!

Så for dig i Virum og omegn - lad os frigøre tid til dig. Den energi, du ellers ville have brugt på rens og vask af tøj, er der jo en millioner andre ting der er noget mere attraktive af tage sig til.
Udover arbejdstøjet, der skal stå skarpt til hverdag, ligger du måske inde med flere ting, der har brug for vores effektive behandling? Du har aldrig lykkedes i at få fjernet rødvinspletterne fra sofaen - og lugten af cigarrøg der stadig sidder i din pelsjakke fra sidste nytårsaften. Begge dele er irritationsmomenter, men du skal vide, at denne typer opgaver varetager vi også. Udover at rense dine sofabetræk tilbyder vi dig muligheden for at give dem en helt ny farve - et helt nyt liv. Vores erfaring med pels- og skindpleje går flere årtier tilbage.

Resultaterne overrasker gang på gang og kunderne vender til vores glæde regelmæssigt tilbage med positiv feedback Mundas er Danmarks førende bæredygtige renseri. Tænk på de fantastiske naturomgivelser der findes i Virum, der skal og må blive bevaret. Vores virksomheds-politik er konsekvent: Ingen anvendelse af kemiske og organiske rensemidler. Dertil kommer, at vi som de eneste herhjemme benytter os af WET-Clean "vådrens". Det er en helt ny form for nænsom behandling af tøj - der foregår i helt specielle maskiner, hvor forarbejdningstemperaturene er lave og vandforbruget er minimalt. Vi sætter dyd i at udvise grøn tilgang og fremadtænkning i vores firmaprofil.

Vi ses i Virum!

Husk, at du selvfølgelig også er velkommen forbi vores butik på Birkedommervej 37, København NV 2400.
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har renset og strøget dit tøj, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Metoden

 

Vores koncept er nemlig vådrens, som er en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig metode.

Vi vasker og renser med vand og nedbrydelige sæber efter konceptet WET-CLEAN.

Metoden er mere skånsom overfor tøjet end almindelig tøjvask derhjemme og meget mere skånsom end traditionel (kemisk) rens også kaldet dry-clean.  Vi renser ved lave temperaturer og med meget skånsomme rensemidler og programmer, langsomme rotationer af vasketromlen og en præcis tilførsel af vand og sæbe.

Kemi og organiske opløsningsmidler er ikke noget, vi bruger.

Hvad får du ud af det som kunde?

Du får rent tøj og ren samvittighed og så sparer du tid og penge.

Og giver dit lille hverdags bidrag til at fremme kvalitet og bæredygtighed.

Fordi vores metode er mere skånsom end traditionel vask eller rens holder dit tøj op til 6 år længere end du er vant til. Godt for din husholdningsøkonomi.

Dit tøj beholder farven, er friskere og renere, lugter ikke og er allergi venligt.

Læn dig bare tilbage og lad en professionel klare resten. Vi har flere års erfaring med brug af Wet-Clean metoden.

Rent tøj lige til døren – i hele Virum og omegn! 

Du kan betale online med dit kreditkort eller ved levering af dit tøj.

Få renset hos os og mærk kvalitetsforskellen!

Renseri Virum med fokus på kvalitet

Gratis afhentning & levering

Vi afhenter & leverer i hele Virum og omegn. Vores ambition er at gøre det nemt og bekvemt at benytte sig af et online renseri, og samtidig udbrede konceptet til flest muligt.

Det kan virke som en større tidsrøver at finde et godt renseri – åbningstiderne passer ikke med dine arbejdstider, og derfor er vores koncept unikt, smart, og enkelt. Vi kan komme både til din privatadresse eller dit arbejde. Vores online renseri afhenter og leverer rense- og vaske tøj hvor du vil, og selvfølgelig også hvornår du vil.
closeplayhomestarcalendar-fullcarselectclockthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram