Bæredygtigt Online Renseri på Vesterbro

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, eller din familie? – OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri på Vesterbro og få 30 kr. i velkomst bonus.

Corona virus Rens og Rengøring

- vi bekæmper Covid 19

Spørgsmål? Ring på 50 18 99 81

LÆS MERE HER

Bestil rens eller skrædder

1) Service

Vælg Rens eller Skrædder :

2) Dato / Tid

Ankomstdato -og tidspunkt


Leveringsdato -og tidspunkt


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betaling

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

Opret bruger her

GRATIS afhentning/levering

  • Hver dag i tidsintervallet 9.00-14.00
  • Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer
  • Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Miljøbevidst renseri på Vesterbro

Bor du på Vesterbro, og ønsker du at give dig selv mere frihed i en fortravlet hverdag? Slip for at gå i vaskeklæderen og til din ærgelse se, at alt er besat. Når du så alternativt har mulighed senere på ugen at komme til bunds i vasketøjet, er det umuligt at booke bare én maskine. Tanken om at næste uges arbejdstøj – skjorter, blazer, nederdele – benklæder hænger som en tung sky konstant over hovedet på dig; du skal jo stå skarpere end konkurrenten. Vælger du selv at tage turen til et renseri, skal du til Frederiksberg eller Vesterport. Tøjet skal fragtes begge veje uanset vejr; blæst, regn, slud eller sne, og det er jo ikke ligefrem det, der trækker allermest, når nu endelig kalenderen er fri

Overlad det istedet til Mundas Rens at rense og vaske dit tøj. Vi står til din rådighed alle årets 365 dage. Mandag til torsdag afhenter og leverer vi fra kl. 07:00 – 21:00 Fredag kl. 07:00 – 21:00 og lørdag kl. 10:00 – 18:00, søndag kl. 10:00 – 18:00.

Opret dig som bruger og få din velkomstbonus

Når du opretter dig som bruger på vores hjemmeside, modtager du 50,- kr. i velkomst-hilsen. En gennemsnitlig dansk familie bruger 5 timer på at rense og vaske tøj om ugen. Når det nu er muligt at slippe for denne tidsrøver og smutte til Absalon på Søndreboulevard og hygge med gamle eller nye venner, hvor børnene kan brænde krudtet af med bordtennis eller tage på date i kødbyen, er der ingen grund til at tøve med at afgive din ordre til Mundas Rens.

Vi afhenter og leverer til din dør, efter dit ønske også til din arbejdsplads på Vesterbro. Du kan roligt samle alt rense- og vasketøj, om det er sure sokker, silkeskjorten, der har spor af make-up, slipset, som afslører spor af rødvin eller gulvtæppet, der engang var lyst; men nu nærmere er nusset og gråligt – no worries, vi er altid på pletten!

Ved du hvem du går i seng med? Når du lukker øjnene, skal du bare vide, at andre fester og bliver til flere og flere. Det er uundgåeligt; Husstøvsesmiderne er kommet for at blive. Topmadrassen, dynen, puden og sengelinned – alt er besat af mider, og de hilser dig hjertelig velkommen under dynen hver evig eneste nat. Har du overvejet, hvor meget væske, du sveder og fordamper, når du sover? Svaret er, at vi alle udskiller ca. 0,5 l. i løbet af et døgn, så kan du selv regne på, hvor meget din seng modtager.
Topmadrasser er vidt forskellige, men de fleste er sande mestre, når det kommer til at opsuge din nattesved. De er som små svampe, der opsuger din sved, og de er ikke ret gode til at afgive den igen. Du ender altså ud med en topmadras, der er klam og fugtig og dermed uhygiejnisk at sove på. Så når du måske har været en tur på Kalvebod Brygges havnepromenade – Kalvebod Bølge, der lægger op til afslapning, bevægelse og leg – balsam for krop & sjæl, er det surt, hvis sengen er det stik modsatte.

Miljøvenligt renseri og vaskeriVi tænker på miljøet!

Mundas Rens kan med stolthed sige, at vi er Vesterbros eneste renseri der er 100% miljøbevidst. Vi anvender ingen former for kemiske og organiske rensemidler og benytter WET-Clean “vådrens”. WET-Clean er fremtidens rensemetode, der er kommet for at blive, og Mundas Rens er Danmarks pionerer af denne metode. Det er en form for rensning, der foregår i en speciel maskine og som minder meget om en mild form for håndvask.
Wet-Clean processen foregår ved lave temperaturer med meget skånsomme rotationer og en præcis tilførsel af vand. I Wet-Clean processen anvendes der kun sæber, der er nedbrydelige i økosystemet. Wet-Clean metoden er altså en helt ny form for rens, der opfylder behovet for en miljøvenlig løsning. Denne metode er både skånsom mod dit tøj, din krop og miljøet.

Husk, at du selvfølgelig også er velkommen forbi vores butik på
Birkedommervej 37, København NV 2400.
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har renset og strøget dit tøj, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen eller mail

Telefon:     60 19 07 30
Mail:         info@mundasrens.dk

Få klik fra din velkomst bonus

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

Giv din garderobe nyt liv

Bestil en afhentning hvor du vil, når du vil. Du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage.

Den miljørigtige teknik

Vi renser dit tøj i skånsom proces kaldet WET-CLEAN. Vi bruger vand, damp og nedbrydelige sæber. Ikke kemi og organiske opløsningsmidler. Du får renere og friskere tøj, der holder op til 6 år længere end ved traditionel kemisk rens/Dry-clean.

Vi kan levere indenfor 48 timer

Vi kan levere indenfor 48 timer. Prøv nu vores miljørigtige teknik og få dit tøj leveret efter aftale. Vi henter og levere alle ugens dage.

Har du læst vores blog?

Vi blogger og diskuterer alle emner omkring rens og vedligeholdelse af textiler og tøj.

Hvorfor benytter vi hos os f.eks vådrens i stedet for tørrens (kemisk rens), og hvordan er det nu lige man får pakket den habitjakke ned i kufferten uden den krøller !?

Læs med her
Miljøvenligt renseri og vaskeri

Metoden

 

Vores koncept er nemlig vådrens, som er en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig metode.

Vi vasker og renser med vand og nedbrydelige sæber efter konceptet WET-CLEAN.

Metoden er mere skånsom overfor tøjet end almindelig tøjvask derhjemme og meget mere skånsom end traditionel (kemisk) rens også kaldet dry-clean.  Vi renser ved lave temperaturer og med meget skånsomme rensemidler og programmer, langsomme rotationer af vasketromlen og en præcis tilførsel af vand og sæbe.

Kemi og organiske opløsningsmidler er ikke noget, vi bruger.

OPRET BRUGERBESTIL AFHENTNING

Hvad får du ud af det som kunde?

Du får rent tøj og ren samvittighed og så sparer du tid og penge.

Og giver dit lille hverdags bidrag til at fremme kvalitet og bæredygtighed.

Fordi vores metode er mere skånsom end traditionel vask eller rens holder dit tøj op til 6 år længere end du er vant til. Godt for din husholdningsøkonomi.

Dit tøj beholder farven, er friskere og renere, lugter ikke og er allergi venligt.

Læn dig bare tilbage og lad en professionel klare resten. Vi har flere års erfaring med brug af Wet-Clean metoden.

Rent tøj lige til døren

Du kan betale online med dit kreditkort eller ved levering af dit tøj.

Få renset hos os og mærk kvalitetsforskellen!