Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul 🎄🎅

Renseri Vesterbro - Bestil nemt online

Vi afhenter og leverer ganske gratis i hverdage mellem kl. 9.00-14.00 
Vi benytter metoden WET-CLEAN, og bruger kun miljøvenlige produkter.

Prøv vores online renseri og få 30 kr. i velkomst bonus.
Se video

Bestil rens eller skrædder online

1) Ydelse

Vælg en ydelse:

2) Dato/Tid

Afhentningsdato -og tid


Leveringsdato -og tid


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betalingsinfo

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

GRATIS afhentning/levering

Hverdage i tidsintervallet 9.00-14.00. Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer. Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Nemt og hurtigt

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

1. Vælg hvilke ydelser du ønsker

2. Vælg tidspunkt for afhentning & levering

3. Udregn din pris og bestil !

4. Vi kommer og afhenter

5. og leverer tilbage igen på din adresse

Bæredygtigt Online Renseri på Vesterbro

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, eller din familie? - OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri på Vesterbro og få 30 kr. i velkomst bonus.

Miljøbevidst renseri på Vesterbro

Bor du på Vesterbro, og ønsker du at give dig selv mere frihed i en fortravlet hverdag? Slip for at gå i vaskeklæderen og til din ærgelse se, at alt er besat. Når du så alternativt har mulighed senere på ugen at komme til bunds i vasketøjet, er det umuligt at booke bare én maskine. Tanken om at næste uges arbejdstøj - skjorter, blazer, nederdele - benklæder hænger som en tung sky konstant over hovedet på dig; du skal jo stå skarpere end konkurrenten. Vælger du selv at tage turen til et renseri, skal du til Frederiksberg eller Vesterport. Tøjet skal fragtes begge veje uanset vejr; blæst, regn, slud eller sne, og det er jo ikke ligefrem det, der trækker allermest, når nu endelig kalenderen er fri

Overlad det istedet til Mundas Rens at rense og vaske dit tøj. Vi står til din rådighed alle årets 365 dage. Mandag til torsdag afhenter og leverer vi fra kl. 07:00 - 21:00 Fredag kl. 07:00 - 21:00 og lørdag kl. 10:00 - 18:00, søndag kl. 10:00 - 18:00.

Opret dig som bruger og få din velkomstbonus

Når du opretter dig som bruger på vores hjemmeside, modtager du 50,- kr. i velkomst-hilsen. En gennemsnitlig dansk familie bruger 5 timer på at rense og vaske tøj om ugen. Når det nu er muligt at slippe for denne tidsrøver og smutte til Absalon på Søndreboulevard og hygge med gamle eller nye venner, hvor børnene kan brænde krudtet af med bordtennis eller tage på date i kødbyen, er der ingen grund til at tøve med at afgive din ordre til Mundas Rens.

Vi afhenter og leverer til din dør, efter dit ønske også til din arbejdsplads på Vesterbro. Du kan roligt samle alt rense- og vasketøj, om det er sure sokker, silkeskjorten, der har spor af make-up, slipset, som afslører spor af rødvin eller gulvtæppet, der engang var lyst; men nu nærmere er nusset og gråligt - no worries, vi er altid på pletten!

Ved du hvem du går i seng med? Når du lukker øjnene, skal du bare vide, at andre fester og bliver til flere og flere. Det er uundgåeligt; Husstøvsesmiderne er kommet for at blive. Topmadrassen, dynen, puden og sengelinned - alt er besat af mider, og de hilser dig hjertelig velkommen under dynen hver evig eneste nat. Har du overvejet, hvor meget væske, du sveder og fordamper, når du sover? Svaret er, at vi alle udskiller ca. 0,5 l. i løbet af et døgn, så kan du selv regne på, hvor meget din seng modtager.
Topmadrasser er vidt forskellige, men de fleste er sande mestre, når det kommer til at opsuge din nattesved. De er som små svampe, der opsuger din sved, og de er ikke ret gode til at afgive den igen. Du ender altså ud med en topmadras, der er klam og fugtig og dermed uhygiejnisk at sove på. Så når du måske har været en tur på Kalvebod Brygges havnepromenade - Kalvebod Bølge, der lægger op til afslapning, bevægelse og leg - balsam for krop & sjæl, er det surt, hvis sengen er det stik modsatte.

Vi tænker på miljøet!

Mundas Rens kan med stolthed sige, at vi er Vesterbros eneste renseri der er 100% miljøbevidst. Vi anvender ingen former for kemiske og organiske rensemidler og benytter WET-Clean "vådrens". WET-Clean er fremtidens rensemetode, der er kommet for at blive, og Mundas Rens er Danmarks pionerer af denne metode. Det er en form for rensning, der foregår i en speciel maskine og som minder meget om en mild form for håndvask.
Wet-Clean processen foregår ved lave temperaturer med meget skånsomme rotationer og en præcis tilførsel af vand. I Wet-Clean processen anvendes der kun sæber, der er nedbrydelige i økosystemet. Wet-Clean metoden er altså en helt ny form for rens, der opfylder behovet for en miljøvenlig løsning. Denne metode er både skånsom mod dit tøj, din krop og miljøet.

Renseri Vesterbro med fokus på kvalitet

Gratis afhentning & levering

Vi afhenter & leverer i hele Vesterbro og omegn. Vores ambition er at gøre det nemt og bekvemt at benytte sig af et online renseri, og samtidig udbrede konceptet til flest muligt.

Det kan virke som en større tidsrøver at finde et godt renseri – åbningstiderne passer ikke med dine arbejdstider, og derfor er vores koncept unikt, smart, og enkelt. Vi kan komme både til din privatadresse eller dit arbejde. Vores online renseri afhenter og leverer rense- og vaske tøj hvor du vil, og selvfølgelig også hvornår du vil.
closeplayhomestarcalendar-fullcarselectclockthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram