Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul 🎄🎅

Renseri Sydhavn - Bestil nemt online

Vi afhenter og leverer ganske gratis i hverdage mellem kl. 9.00-14.00 
Vi benytter metoden WET-CLEAN, og bruger kun miljøvenlige produkter.

Prøv vores online renseri og få 30 kr. i velkomst bonus.
Se video

Bestil rens eller skrædder online

1) Ydelse

Vælg en ydelse:

2) Dato/Tid

Afhentningsdato -og tid


Leveringsdato -og tid


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betalingsinfo

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

GRATIS afhentning/levering

Hverdage i tidsintervallet 9.00-14.00. Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer. Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Nemt og hurtigt

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

1. Vælg hvilke ydelser du ønsker

2. Vælg tidspunkt for afhentning & levering

3. Udregn din pris og bestil !

4. Vi kommer og afhenter

5. og leverer tilbage igen på din adresse

Bæredygtigt Online Renseri i Sydhavn

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, din familie OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri i Sydhavn og få 30 kr. i velkomst bonus.

Sydhavns sublime miljørigtige online renseri!

Savner du at have tid til at nyde solen og hoppe i havnens bølgen blå, der venter lige udenfor din dør? Drop den uundgåelige slaviske rutine med at holde garderoben fit for figth. Tiden er ikke længere til, at du selv skal stå for sortering, vask, rens, pletfjerning, tørretumbling, liggen tøjet pænt sammen og for slet ikke at tale om "dræberen": Strygning. Lad MundasRens tage vare på rense og vaskerutinen. Afsæt 2 minutter, hvor du via vores hjemmeside bestiller afhentning og levering af dit tøj. Det eneste du skal gøre er, at bestemme tid og sted - hvornår du ønsker vores service. As simple as that!

Vi er til rådighed alle dage - hele året rundt og vores chauffører starter i hverdagene med kørsel kl. 07.00 og slutter kl. 21.00, fredag er vi der for dig helt til kl. 21.30. I weekenden fra kl. 10.00 indtil kl. 18.00 lørdag og kl. 16.00 søndag. Læn dig blot tilbage - glem nu én gang for alle vasketøjskurven. Fremover får du endnu flere stunder til lige netop det du lyster. Når den tid, du indtil nu har brugt på at rense og vaske tøj, gøres op, vil du være rystet over, fact; En gennemsnitlig familie bruger rundt regnet 5 timer om ugen! Frigiv timerne - brug dem sammen med vennerne til hygge ved havnekanten, hop på cyklen for nærmest i et split sekund at stå på Islands brygge eller tá kæresten med i hånden til Cinemaxx, i Sydhavns hjerte og nyd sammen en premierefilm i på Danmarks største filmlærred. Når den mørke tid gås i møde, frisker vi dunjakken op, så den igen er klar til at holde dig varm  hele vinteren uanset om termometern svinger ned på -13 grader. Ligger silkekjolen helt krøllet og samler støv nederst i skabet, beholdningen af arbejdsuniformer bestående af skjorter, bukser og blazer er sluppet op eller rødvinspletterne på sofaen er umulige at få bugt med? Mundasrens kommer dig til
undsætning.

Ved du, hvem du går i seng med? Overvej det. Tænk engang på hvor mange uønskede gæster, der 24 timer boltrer sig i din seng. Topmadrassen, dynerne, puderne og sengetøjet er befængt med støvmider. Når du lukker øjnene, holder miderne fest og bliver til fler og fler.

Husk du er altid velkommen forbi i vores forretning på Birkedommervej 37, København NV
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har renset og strøget dit tøj, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Metoden

 

Vores koncept er nemlig vådrens, som er en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig metode.

Vi vasker og renser med vand og nedbrydelige sæber efter konceptet WET-CLEAN.

Metoden er mere skånsom overfor tøjet end almindelig tøjvask derhjemme og meget mere skånsom end traditionel (kemisk) rens også kaldet dry-clean.  Vi renser ved lave temperaturer og med meget skånsomme rensemidler og programmer, langsomme rotationer af vasketromlen og en præcis tilførsel af vand og sæbe.

Kemi og organiske opløsningsmidler er ikke noget, vi bruger.

Hvad får du ud af det som kunde?

Du får rent tøj og ren samvittighed og så sparer du tid og penge.

Og giver dit lille hverdags bidrag til at fremme kvalitet og bæredygtighed.

Fordi vores metode er mere skånsom end traditionel vask eller rens holder dit tøj op til 6 år længere end du er vant til. Godt for din husholdningsøkonomi.

Dit tøj beholder farven, er friskere og renere, lugter ikke og er allergi venligt.

Læn dig bare tilbage og lad en professionel klare resten. Vi har flere års erfaring med brug af Wet-Clean metoden.

Rent tøj lige til døren – i hele Hellerup og omegn!

Du kan betale online med dit kreditkort eller ved levering af dit tøj.

Få renset hos os og mærk kvalitetsforskellen!

Renseri Sydhavn med fokus på kvalitet

Gratis afhentning & levering

Vi afhenter & leverer i hele Sydhavn og omegn. Vores ambition er at gøre det nemt og bekvemt at benytte sig af et online renseri, og samtidig udbrede konceptet til flest muligt.

Det kan virke som en større tidsrøver at finde et godt renseri – åbningstiderne passer ikke med dine arbejdstider, og derfor er vores koncept unikt, smart, og enkelt. Vi kan komme både til din privatadresse eller dit arbejde. Vores online renseri afhenter og leverer rense- og vaske tøj hvor du vil, og selvfølgelig også hvornår du vil.
closeplayhomestarcalendar-fullcarselectclockthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram