Miljøvenligt Renseri i Rødovre

Rent og pænt tøj – nemt, hurtigt og så til en god pris

Vil du gøre noget for dig selv, din familie OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Bor du i Rødovre? Og dit tøj trænger til en kærlig hånd, men du har ikke tid eller lyst til at stå med opgaven selv, når der er så meget andet, du skal og kan bruge dine kræfter på?

Skal du være præsentabel, fordi du skal til bryllup, reception, til familiefest eller på arbejde? Eller bare ud med vennerne eller din nye kæreste? Du behøver aldrig mere vaske dit eget tøj eller gå ned på det lokale møntvaskeri eller renseri. Du behøver ikke vente på, at der bliver plads i din ejendoms vaskeri. Måske kan du ikke nå det indenfor åbningstiden, fordi ulvetimen kalder.

Og når du endelig har fået tid, skal du tage valget om du bliver et par timer i en halvskummel kælder med dit lille barn eller satser den og lader dit tøj passe sig selv.

Du kan bruge tiden på noget andet og mere fornøjeligt, et bidrag til en hverdag med mere overskud til dig selv.

Registrer og få en bonus

Når du opretter en bruger får du 89 kroner på gavekort til brug hos os.

Bestil Afhentning

Opret en bruger, og du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage. Giv garderoben et nyt liv.

Vi renser dit tøj

Vi renser skånsomt dit tøj med Wet-Clean metoden. Dvs. ingen kemiske stoffer. Men 100% miljøvenligt og hygiejnisk. Renere og friskere tøj.

Levering indenfor 48 timer

Senest 48 timer efter vi har afhentet dit tøj, leverer vi det tilbage vasket/renset og lagt sammen.

Vi skåner miljøet

Vi benytter ”WET CLEAN”. Dvs. ingen kemiskestoffer. Derudover afhenter og leverer vi i elbiler i hele København og omegn.

Vi vasker grundigt dit tøj uden brug af kemiske stoffer ved hjælp af ”vådrens”-metoden.

Miljøvenligt renseri og vaskeri

Miljørigtig Rens

Vi vasker grundigt dit tøj uden brug af kemiske stoffer ved hjælp af ”vådrens” metoden. Vi vasker grundigt dit tøj uden brug af kemiske stoffer ved hjælp af ”vådrens” metoden.

LÆS MERE
Donér til Røde Kors, Mundasrens renseri

Donér til Røde Kors

DONÈR dit gamle tøj. Giv dit tøj videre med god samvittighed. Vi tager med glæde imod donationer og sender dem videre så andre mennesker kan få glæde af dit tøj.

LÆS MERE

ÅBNINGSTIDER

  • 07:00 – 21:00
  • 07:00 – 21:00
  • 07:00 – 21:00
  • 07:00 – 21:00
  • 07:00 – 21:30
  • 10:00 – 18:00
  • 10:00 – 16.00

SUPPORT