Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service

Renseri Rødovre - Bestil nemt online

Vi afhenter og leverer ganske gratis i hverdage mellem kl. 9.00-14.00 
Vi benytter metoden WET-CLEAN, og bruger kun miljøvenlige produkter.

Prøv vores online renseri og få 30 kr. i velkomst bonus.
Se video

Bestil rens eller skrædder online

1) Ydelse

Vælg en ydelse:

2) Dato/Tid

Afhentningsdato -og tid


Leveringsdato -og tid


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betalingsinfo

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

GRATIS afhentning/levering

Hverdage i tidsintervallet 9.00-14.00. Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer. Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Nemt og hurtigt

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

1. Vælg hvilke ydelser du ønsker

2. Vælg tidspunkt for afhentning & levering

3. Udregn din pris og bestil !

4. Vi kommer og afhenter

5. og leverer tilbage igen på din adresse

Miljøvenligt Renseri i Rødovre

Rent og pænt tøj – nemt, hurtigt og så til en god pris

Vil du gøre noget for dig selv, din familie OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde? prøv vores online renseri service, som også dækker Rødovre! Bestil blot afhentning og levering præcis når det passer dig.

Bor du i Rødovre ? Og dit tøj trænger til en tur forbi et renseri ?

Skal du være præsentabel, fordi du skal til bryllup, reception, til familiefest eller på arbejde? Eller bare ud med vennerne eller din nye kæreste? Du behøver aldrig mere vaske dit eget tøj eller gå ned på det lokale møntvaskeri eller renseri. Du behøver ikke vente på, at der bliver plads i din ejendoms vaskeri. Måske kan du ikke nå det indenfor åbningstiden, fordi ulvetimen kalder.

Og når du endelig har fået tid, skal du tage valget om du bliver et par timer i en halvskummel kælder med dit lille barn eller satser den og lader dit tøj passe sig selv. Prøv vores online renseri som afhenter og leverer direkte til din adresse i Rødovre.

Du kan bruge tiden på noget andet og mere fornøjeligt, et bidrag til en hverdag med mere overskud til dig selv.

Renseri Rødovre med fokus på kvalitet

Gratis afhentning & levering

Vi afhenter & leverer i hele Rødovre og omegn. Vores ambition er at gøre det nemt og bekvemt at benytte sig af et online renseri, og samtidig udbrede konceptet til flest muligt.

Det kan virke som en større tidsrøver at finde et godt renseri – åbningstiderne passer ikke med dine arbejdstider, og derfor er vores koncept unikt, smart, og enkelt. Vi kan komme både til din privatadresse eller dit arbejde. Vores online renseri afhenter og leverer rense- og vaske tøj hvor du vil, og selvfølgelig også hvornår du vil.
closeplayhomestarcalendar-fullcarselectclockthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram