Bæredygtigt Online Renseri i Nordhavn

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, eller din familie? – OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri i Nordhavn og få 50 kr. i velkomst bonus.

 • Camilla KarstenCamilla Karsten

  Er virkelige positiv overrasket, over resultatet af rensning af min topmadras!

 • Mohammed GhannamMohammed Ghannam

  Super sted! Venlige mennesker ✌🏽

 • Osman EliassiOsman Eliassi

  Luksus og billigt
  Anbefales stærkt

 • Cecilie Holm LangeCecilie Holm Lange

  Lige flyttet hjem til København efter udenlandsophold - havde brug for både at få en hel del renset og skrædder assistance.
  Ekspeditionen var virkelig klasse. Hurtigt - effektivt og langt over den standard jeg tidligere har haft opleveler med.
  Fortjener helt bestemt 5 stjerner!

 • Eva Elisabeth EngellEva Elisabeth Engell

  ALTID imødekommende og serviceminded også når jeg har haft en lorte dag og kom til at lave en brøler i min bestilling. De overgår alle andre i deres branche. 100%

 • Anja OlsenAnja Olsen

  Super service!

 • Signe Molkte KristensenSigne Molkte Kristensen

  En helt igennem positiv oplevelse - Cool!

 • Mohammed HassounMohammed Hassoun

  dejlig og god service ⚘⚘⚘�

 • Anne MetteAnne Mette

  Mit favorit grønne renseri 💚💚

 • Mohammad KhaniMohammad Khani

  Stabil service!

 • Ammar MusaAmmar Musa

  Fik renset min dunjakke, den var beskidt ved ærmerne og forneden, fik den leveret tilbage på mit arbejdsplads på blot 2 døgn som ny,. Kvalitet til fornuftige priser.

 • Abbas RafatRaasAbbas RafatRaas

  Har prøvet washa og Mundas syntes helt klart mundas renseri er bedre, da man føler man kan nå indtil personalet og få den kontakt og dialog man har brug for. specielt når jeg skal sende mit dyre og elskede jakkesæt afsted i trygge hænder . jeg fik endda repareret mine yndlings bukser med ekstra sildebånd til benoplæg da de skulle forkortes igennem deres skrædder og hånden på hjertet det funger bare. MUNDAS RENSERI har vundet min tillid og helt klart en anbefaling herfra og ikke sidste gang jeg tager brug af MUNDAS

 • Loiuse HansenLoiuse Hansen

  Velfortjent 5 stjerner herfra. Fleksibel afhentning og levering, det må man sige. Dette har ,-gjort min hverdag letter. Og priserne er de samme som på mit lokale renseri! I like!!!

 • Karim RKKarim RK

  Veludført arbejde! Ingen uønsket lugte, takket være den miljøvenlige rense teknik 🙌👍

 • Weam BashirWeam Bashir

  Suverænt service!! Glad kunde �

 • Aiden KrwAiden Krw

  Super Service , postiv overrasket over skjorterne. Kniv skarpt strygning hver gang!
  Top kvalitet �

NYHED! Download vores App,

og gør bestilling endnu nemmere

OPRET EN BRUGER OG FÅ

50 KR. I VELKOMSTBONUS

Benyt rabatkoden: Mundas50

OPRET EN BRUGER NU

Rense tøj lige til din dør i Nordhavn!

Er du en del af det nye Nordhavn, der på rekordtid er blevet til et af Københavns helt nye attraktive steder at vælge bolig, når man ønsker den mest fantastiske udsigt af sol, der rejser sig over Øresunds blå? Mundasrens sørger for, at du får tid til at nyde Nordhavns omgivelser, som er så nøje planlagt, at hver enkelt bolig føler sig, så tæt på havet som ingen i andre boligområder i Købehavn – vand på 3 sider.

Du slipper lynhurtigt og såre simpelt ved at besøge vores hjemmeside og afgive din ordre, for dagligdagens ræs med at rense og vaske tøj. Vælger du at tage til et gammeldags renseri, når du skal helt op til Østerbrogade eller til Classens gade for at aflevere tøj? Det bliver til frivillig tvang at begive sig på rejse for at aflevere og hente rense og vaske tøj. Tager du kampen op med at fjerne pletter, lægge tøj i blød, stryge presse og folde, er det en projekt, der kræver 5 timer hver evig eneste for den gennemsnitlige danske familie.

Vælg din tid ved gøre dig selv en kæmpe tjeneste og gør brug af vores service, det giver dig den oplagte mulighed få at løsrive dig fra slaveriet. Du beslutter, hvornår du ønsker, at en af chauffører kommer direkte til martriklen i Nordhavn såvel bopæl som arbejdsplads og afhenter dit rense- og vasketøj.

Vi tilbyder dig afhentning og levering årets 365 dage. Mandag til torsdag kl. 07.00 – 21.00 mandag til torsdag, fredag samme start på dagen endda helt til kl. 21.30. Lørdag påbegyndes kørsel kl. 10.00 – 18.00 og søndag kl. 10.00 – 16.00. Vores vision er at fortsætte med at være Nordhavns eneste renseri, der garanterer 100% bæredygtighed, vi andvender udelukkende WET-Clean “vådrens” når, vi behandler rense og vasketøj.

WET-Clean er en ny form for rensemetode, der har sit afsæt i Amerika. Det bliver efterhånden mere og mere udbredt verden rundt, og i Danmark er Mundasrens WET-Cleans pionere. Interessen for miljøvenlige løsninger er stærkt stigende blandt forbrugerne, og når først bevidstheden om at gøre op med den gamle kemiske rens har meldt sig, hersker der ingen tvivl. Rensningen foregår i en speciel maskine og minder meget om en mild form for håndvask. Wet-Clean processen foregår ved lave temperaturer med meget skånsomme rotationer og en præcis tilførsel af vand.

I Wet-Clean processen anvendes der kun sæber, der er biologisk nedbrydelige, imodsætning til kemiske og organiske rensmidler det til evigt laster miljøet. Wet-Clean metoden er altså en helt ny form for rens, der opfylder behovet for en indsats i at vælg af miljøvenlige løsning. Denne metode er både skånsom mod dit tøj, din krop og miljøet. Du forlænger din garderobes levetid helt op til seks gange, når du vælger WET-Clean.

Trænger sengen til at blive gjort midefrit territorium, henter vi topmadras, dyner, puder, linned – du vågner ikke op med mareridt om at uanset om du er i sengen eller ej formider mider sig! Er sofabetrækket blevet nusset og rødvins pletterne? Måske har du bevidst fortænkt hvor meget støv, der samler sig i gardinerne?

Der er mange grunde til at vælge at lade Mundasrens klare paragrafferne. Så smut du med ungerne i Århusgade kvarteret, hvor der er hyggeligt med alle de nye dejlige miljøer, eller tag kæresten i hånden og gå en aftentur til Kalkbrænderihavnen og mærk stemningen. Skal middagen stå på frisk fisk, byder Nordhavn dig også den mulighed. Der er nok grunde til at vælge at lad os give dig ekstra tid til glæder.

Husk, at du selvfølgelig også er velkommen forbi vores butik på
Birkedommervej 37, København NV 2400.
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har renset og strøget dit tøj, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen, mail, eller chat

Telefon:    53 34 94 15
Mail:         info@mundasrens.dk

Få klik fra din velkomst bonus

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 50 kr. Husk at skrive rabatkoden på første ordre, sådan sikrer du 50 kr på din Mundas konto.

Giv din garderobe nyt liv

Bestil en afhentning hvor du vil, når du vil. Du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage.

Den miljørigtige teknik

Vi renser dit tøj i skånsom proces kaldet WET-CLEAN. Vi bruger vand, damp og nedbrydelige sæber. Ikke kemi og organiske opløsningsmidler. Du får renere og friskere tøj, der holder op til 6 år længere end ved traditionel kemisk rens/Dry-clean.

Vi kan levere indenfor 48 timer

Vi kan levere indenfor 48 timer. Prøv nu vores miljørigtige teknik og få dit tøj leveret efter aftale. Vi henter og levere alle ugens dage.

Har du læst vores blog?

Vi blogger og diskuterer alle emner omkring rens og vedligeholdelse af textiler og tøj.

Hvorfor benytter vi hos os f.eks vådrens i stedet for tørrens (kemisk rens), og hvordan er det nu lige man får pakket den habitjakke ned i kufferten uden den krøller !?

Læs med her
Miljøvenligt renseri og vaskeri

Metoden

 

Vores koncept er nemlig vådrens, som er en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig metode.

Vi vasker og renser med vand og nedbrydelige sæber efter konceptet WET-CLEAN.

Metoden er mere skånsom overfor tøjet end almindelig tøjvask derhjemme og meget mere skånsom end traditionel (kemisk) rens også kaldet dry-clean.  Vi renser ved lave temperaturer og med meget skånsomme rensemidler og programmer, langsomme rotationer af vasketromlen og en præcis tilførsel af vand og sæbe.

Kemi og organiske opløsningsmidler er ikke noget, vi bruger.

OPRET BRUGERBESTIL AFHENTNING

Hvad får du ud af det som kunde?

Du får rent tøj og ren samvittighed og så sparer du tid og penge.

Og giver dit lille hverdags bidrag til at fremme kvalitet og bæredygtighed.

Fordi vores metode er mere skånsom end traditionel vask eller rens holder dit tøj op til 6 år længere end du er vant til. Godt for din husholdningsøkonomi.

Dit tøj beholder farven, er friskere og renere, lugter ikke og er allergi venligt.

Læn dig bare tilbage og lad en professionel klare resten. Vi har flere års erfaring med brug af Wet-Clean metoden.

Rent tøj lige til døren

Du kan betale online med dit kreditkort eller ved levering af dit tøj.

Få renset hos os og mærk kvalitetsforskellen!