Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul ??

Bæredygtigt Online Renseri i Nordhavn

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, eller din familie? - OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri i Nordhavn og få 30 kr. i velkomst bonus.

Rense tøj lige til din dør i Nordhavn!

Er du en del af det nye Nordhavn, der på rekordtid er blevet til et af Københavns helt nye attraktive steder at vælge bolig, når man ønsker den mest fantastiske udsigt af sol, der rejser sig over Øresunds blå? Mundasrens sørger for, at du får tid til at nyde Nordhavns omgivelser, som er så nøje planlagt, at hver enkelt bolig føler sig, så tæt på havet som ingen i andre boligområder i Købehavn - vand på 3 sider.

Du slipper lynhurtigt og såre simpelt ved at besøge vores hjemmeside og afgive din ordre, for dagligdagens ræs med at rense og vaske tøj. Vælger du at tage til et gammeldags renseri, når du skal helt op til Østerbrogade eller til Classens gade for at aflevere tøj? Det bliver til frivillig tvang at begive sig på rejse for at aflevere og hente rense og vaske tøj. Tager du kampen op med at fjerne pletter, lægge tøj i blød, stryge presse og folde, er det en projekt, der kræver 5 timer hver evig eneste for den gennemsnitlige danske familie.

Vælg din tid ved gøre dig selv en kæmpe tjeneste og gør brug af vores service, det giver dig den oplagte mulighed få at løsrive dig fra slaveriet. Du beslutter, hvornår du ønsker, at en af chauffører kommer direkte til martriklen i Nordhavn såvel bopæl som arbejdsplads og afhenter dit rense- og vasketøj.

Vi tilbyder dig afhentning og levering årets 365 dage. Mandag til torsdag kl. 07.00 - 21.00 mandag til torsdag, fredag samme start på dagen endda helt til kl. 21.30. Lørdag påbegyndes kørsel kl. 10.00 - 18.00 og søndag kl. 10.00 - 16.00. Vores vision er at fortsætte med at være Nordhavns eneste renseri, der garanterer 100% bæredygtighed, vi andvender udelukkende WET-Clean "vådrens" når, vi behandler rense og vasketøj.

WET-Clean er en ny form for rensemetode, der har sit afsæt i Amerika. Det bliver efterhånden mere og mere udbredt verden rundt, og i Danmark er Mundasrens WET-Cleans pionere. Interessen for miljøvenlige løsninger er stærkt stigende blandt forbrugerne, og når først bevidstheden om at gøre op med den gamle kemiske rens har meldt sig, hersker der ingen tvivl. Rensningen foregår i en speciel maskine og minder meget om en mild form for håndvask. Wet-Clean processen foregår ved lave temperaturer med meget skånsomme rotationer og en præcis tilførsel af vand.

I Wet-Clean processen anvendes der kun sæber, der er biologisk nedbrydelige, imodsætning til kemiske og organiske rensmidler det til evigt laster miljøet. Wet-Clean metoden er altså en helt ny form for rens, der opfylder behovet for en indsats i at vælg af miljøvenlige løsning. Denne metode er både skånsom mod dit tøj, din krop og miljøet. Du forlænger din garderobes levetid helt op til seks gange, når du vælger WET-Clean.

Trænger sengen til at blive gjort midefrit territorium, henter vi topmadras, dyner, puder, linned - du vågner ikke op med mareridt om at uanset om du er i sengen eller ej formider mider sig! Er sofabetrækket blevet nusset og rødvins pletterne? Måske har du bevidst fortænkt hvor meget støv, der samler sig i gardinerne?

Der er mange grunde til at vælge at lade Mundasrens klare paragrafferne. Så smut du med ungerne i Århusgade kvarteret, hvor der er hyggeligt med alle de nye dejlige miljøer, eller tag kæresten i hånden og gå en aftentur til Kalkbrænderihavnen og mærk stemningen. Skal middagen stå på frisk fisk, byder Nordhavn dig også den mulighed. Der er nok grunde til at vælge at lad os give dig ekstra tid til glæder.

Adresse:
Birkedommervej 37B
2400 København NV

Følg os på Facebook

starthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram