Bæredygtigt Online Renseri i Lyngby

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, din familie OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri i Lyngby og få 50 kr. i velkomst bonus.

Vi afhenter & leverer i Lyngby helt gratis. Vi vil gøre det nemt og bekvemt at benytte sig af et renseri.

Mangler du et godt renseri i Lyngby? Vil du hellere benytte tiden med din famile, børn, eller venner, fremfor at rense -og vaske tøj og andre textiler?

Det kan virke som en større tidsrøver at skulle hen til en renseri i Kongens Lyngby – måske fordi åbningstiderne slet ikke passer ind i dit kram eller vejen dertil synes for lang? Vores koncept er at komme til dig uanset om det er på privatadressen eller på arbejdspladsen. Vi afhenter og leverer rense- og vaske tøj til dig, hvor du vil – hvornår du vil.

Der er jo eksempelvis den daglige vask, som måske hober sig op og bliver uoverkommelig, du kunne jo også have glemt, at den kjole, der skulle bruges til familiefesten, slet ikke er til pænt brug og absolut skal renses?
Måske vil du hellere overlade dine skjorter til os så hver enkelt er som ny igen.

Lad os klare arbejdet og for fremtiden være dit foretrukne renseri hvad enten du bor i Lyngby, Brede, Sorgenfri eller Kongens Lyngby. Glem alt om at skulle fragte tøj til et renseri for derefter endnu engang at tage turen dertil for at hente det. Du sætter dagsordenen for, hvornår du ønsker vores assistance.

OPRET EN BRUGER IDAG OG BESTIL DIN NÆSTE AFHENTNING

Vi står altid til rådighed

Vi står til rådighed alle ugens 7 dage – hele året rundt. I hverdage foregår vores kørsel fra kl. 07.00 om morgenen og slutter kl. 21.00, fredag kører vi helt frem til 21.30. lørdag og søndag begynder vores transport kl. 00 og slutter kl. 18.00 om lørdagen og kl. 16.00 om søndagen. Du bestiller blot via vores hjemmeside, hvor du i løbet af få klik afgiver din ordre, som vi straks registrerer. Lettere kan det jo rent faktisk ikke blive, og før du har set dig om, er alt i garderoben 100% klar til brug. Du skal derfor blot læne dig tilbage og nyde, at du nu endelig slipper for at drøne med hu-hej vilde hast ned på et af renseriet i Lyngbys nærområde, eller tage turen til f.eks. ejendommes fælles-renseri, hvor det ofte er umuligt at finde ledige maskiner når står og skal bruge dem.

Lad os lette dig for én af husholdningens pligter, der ikke er til at komme udenom. Ligger du inde med en pels- eller skindjakke/frakke eller andet i skindmateriale som eksempelvis en taske, sko, handsker kan du også trygt overlade opgaven til os så vi kan kun sige “Find dit skind & Lad Mundas rykke ind!”

Tænk på hvor naturskønt et område, du befinder dig i. I Lyngby og omegn findes nogle af de dejligste skove, og det er noget vi i vores tilgang til rens og vask holder for øje. Vi kan med stolthed sige, at vi er det førende miljøbevidste renseri i Danmark og bruger ingen kemiske stoffer; men udelukkende biologisk nedbrydelige rensemidler i vores behandling af tøj, dyner, tæpper, gardiner m.m. Vores rensemetode kaldes WET-Clean “vådrens”. Her forarbejder vi materialerne, der skal renses/vaskes, ved lave temperaturer, og plejen kan næsten sidestildes som foretog vi den i hånden.

 • Mohammad KhaniMohammad Khani

  Stabil service!

 • Mohammed GhannamMohammed Ghannam

  Super sted! Venlige mennesker ✌🏽

 • Osman EliassiOsman Eliassi

  Luksus og billigt
  Anbefales stærkt

 • Cecilie Holm LangeCecilie Holm Lange

  Lige flyttet hjem til København efter udenlandsophold - havde brug for både at få en hel del renset og skrædder assistance.
  Ekspeditionen var virkelig klasse. Hurtigt - effektivt og langt over den standard jeg tidligere har haft opleveler med.
  Fortjener helt bestemt 5 stjerner!

 • Mohammed HassounMohammed Hassoun

  dejlig og god service ⚘⚘⚘�

 • Anja OlsenAnja Olsen

  Super service!

 • Anne MetteAnne Mette

  Mit favorit grønne renseri 💚💚

 • Weam BashirWeam Bashir

  Suverænt service!! Glad kunde �

 • Ammar MusaAmmar Musa

  Fik renset min dunjakke, den var beskidt ved ærmerne og forneden, fik den leveret tilbage på mit arbejdsplads på blot 2 døgn som ny,. Kvalitet til fornuftige priser.

 • Eva Elisabeth EngellEva Elisabeth Engell

  ALTID imødekommende og serviceminded også når jeg har haft en lorte dag og kom til at lave en brøler i min bestilling. De overgår alle andre i deres branche. 100%

 • Loiuse HansenLoiuse Hansen

  Velfortjent 5 stjerner herfra. Fleksibel afhentning og levering, det må man sige. Dette har ,-gjort min hverdag letter. Og priserne er de samme som på mit lokale renseri! I like!!!

 • Abbas RafatRaasAbbas RafatRaas

  Har prøvet washa og Mundas syntes helt klart mundas renseri er bedre, da man føler man kan nå indtil personalet og få den kontakt og dialog man har brug for. specielt når jeg skal sende mit dyre og elskede jakkesæt afsted i trygge hænder . jeg fik endda repareret mine yndlings bukser med ekstra sildebånd til benoplæg da de skulle forkortes igennem deres skrædder og hånden på hjertet det funger bare. MUNDAS RENSERI har vundet min tillid og helt klart en anbefaling herfra og ikke sidste gang jeg tager brug af MUNDAS

 • Karim RKKarim RK

  Veludført arbejde! Ingen uønsket lugte, takket være den miljøvenlige rense teknik 🙌👍

 • Aiden KrwAiden Krw

  Super Service , postiv overrasket over skjorterne. Kniv skarpt strygning hver gang!
  Top kvalitet �

 • Signe Molkte KristensenSigne Molkte Kristensen

  En helt igennem positiv oplevelse - Cool!

 • Camilla KarstenCamilla Karsten

  Er virkelige positiv overrasket, over resultatet af rensning af min topmadras!

NYHED! Download vores App,

og gør bestilling endnu nemmere

OPRET EN BRUGER OG FÅ

50 KR. I VELKOMSTBONUS

Benyt rabatkoden: Mundas50

OPRET EN BRUGER NU

Få klik fra din velkomst bonus

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 50 kr. Husk at skrive rabatkoden på første ordre, sådan sikrer du 50 kr på din Mundas konto.

Giv din garderobe nyt liv

Bestil en afhentning hvor du vil, når du vil. Du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage.

Den miljørigtige teknik

Vi renser dit tøj i skånsom proces kaldet WET-CLEAN. Vi bruger vand, damp og nedbrydelige sæber. Ikke kemi og organiske opløsningsmidler. Du får renere og friskere tøj, der holder op til 6 år længere end ved traditionel kemisk rens/Dry-clean.

Vi kan levere indenfor 48 timer

Vi kan levere indenfor 48 timer. Prøv nu vores miljørigtige teknik og få dit tøj leveret efter aftale. Vi henter og levere alle ugens dage.

Har du læst vores blog?

Vi blogger og diskuterer alle emner omkring rens og vedligeholdelse af textiler og tøj.

Hvorfor benytter vi hos os f.eks vådrens i stedet for tørrens (kemisk rens), og hvordan er det nu lige man får pakket den habitjakke ned i kufferten uden den krøller !?

Læs med her

Husk, at du selvfølgelig også er velkommen forbi vores butik på
Birkedommervej 37, København NV 2400.
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har renset og strøget dit tøj, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen, mail, eller chat

Telefon:    53 34 94 15
Mail:         info@mundasrens.dk