Bæredygtigt Online Renseri i Lyngby

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, din familie OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri i Lyngby og få 89 kr. i velkomst bonus.

  5 star review  Velfortjent 5 stjerner herfra. Fleksibel afhentning og levering, det må man sige. Dette har ,-gjort min hverdag letter. Og priserne er de samme som på mit lokale renseri! I like!!!

  thumb Loiuse Hansen
  2/10/2017

  5 star review  Imponerende effektivitet - havde opgivet min smoking efter vild nytårs fest men den var virkelig som ny da jeg fik den hjem i skabet - og så blot efter 48 timer!!!

  thumb William Egede
  5/27/2018

  5 star review  Super Service , postiv overrasket over skjorterne. Kniv skarpt strygning hver gang! Top kvalitet �

  thumb Aiden Krw
  5/29/2018

  5 star review  Super service!

  thumb Anja Olsen
  3/15/2017

OPRET EN BRUGER OG FÅ

89 KR. I VELKOMSTBONUS

Benyt rabatkoden: Mundas89

OPRET EN BRUGER NU

Ganske få klik fra din velkomstbonus

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 89 kr. Husk at skrive rabatkoden på første ordre, sådan sikrer du 89 kr på din Mundas konto.

Giv din garderobe nyt liv

Bestil en afhentning hvor du vil, når du vil. Du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage.

Den miljørigtige teknik

Vi renser dit tøj i en skånsom proces kaldet Wet-Clean. Vi bruger kun vand, damp og nedbrydelige sæber. IKKE kemi og organiske opløsningsmidler. Du får renere og friskere tøj, der holder op til 6 år længere end ved traditionel (kemisk) rens.

Vi kan levere indenfor 48 timer

Prøv nu vores miljørigtig teknik og få dit tøj leveret efter aftale. Vi afhenter og levere alle ugens dage.

Bor du i Lyngby, får du nu muligheden for at benytte dig af den nemmeste vej til rent tøj med Mundasrens!

Er det tid til at gøre op med, hvordan simple gøremål i dagligdagen disponeres bedre, så du i sidste ende får mere tid til de ting, som du i virkeligheden holder mest af? Kan det
virke som en større tidsrøver at skulle hen til renseriet i Kongens Lyngby – kanske fordi åbningstiderne slet ikke passer ind i dit kram eller vejen dertil synes for lang? Vores koncept er at komme til dig uanset om det være sig på privatadressen eller på arbejdspladsen. Vi afhenter og leverer rense- og vaske tøj til dig, hvor du vil – hvornår du vil.

Der er jo eksempelvis den daglige vask, som måske hober sig op og bliver uoverkommelig, du kunne jo også have glemt, at den kjole, der skulle bruges til familiefesten, slet ikke er til pænt brug og absolut skal renses – eller måske vil du hellere overlade dine arbejdsskjorter til os så hver enkel påny står skabt. Lad os klare paragrafferne og for fremtiden være dit foretrukne renseri hvad enten du bor i Lyngby, Brede, Sorgenfri eller Kongens Lyngby. Glem alt om at skulle fragte tøj til et renseri for derefter endnu engang at tage turen dertil for at hente det. Du sætter dagsordenen for, hvornår du ønsker vores assistance.

Vi står til rådighed alle ugens 7 dage – hele året rundt. I hverdage foregår vores kørsel fra kl. 07.00 om morgenen og slutter kl. 21.00, fredag kører vi helt frem til 21.30. lørdag og søndag begynder vores transport kl. 00 og slutter kl. 18.00 om lørdagen og kl. 16.00 om søndagen. Du bestiller blot via vores hjemmeside, hvor du i løbet af få klik afgiver din ordre, som vi straks registrerer. Lettere kan det jo rent faktisk ikke blive, og før du får set dig om, er alt i garderoben 100% klar til brug. Du skal derfor blot læne dig tilbage og nyde, at du nu endelig slipper for at drøne med hu-hej vilde hast ned på et af renseriet i Lyngbys nærområde, eller tage turen til f.eks. ejendommes fælles-renseri, hvor det ofte er umuligt at finde ledige maskiner når står og skal bruge dem. Lad os lette dig for én af husholdningens pligter, der ikke er til at komme udenom. Ligger du inde med en pels- eller skindjakke/frakke eller andet i skindmateriale som eksempelvis en taske, sko, handsker kan du også trygt overlade opgaven til os så vi kan kun sige “Find dit skind & Lad Mundas rykke ind!”

Tænk på hvor naturskønt et område, du befinder dig i. I Lyngby og omegn findes nogle af de dejligste skove, og det er noget vi i vores tilgang til rens og vask holder for øje. Vi kan med stolthed sige, at vi er det førende miljøbevidste renseri i Danmark og bruger ingen kemiske stoffer; men udelukkende biologisk nedbrydelige rensemidler i vores behandling af tøj, dyner, tæpper, gardiner m.m. Vores rensemetode kaldes WET-Clean “vådrens”. Her forarbejder vi materialerne, der skal renses/vaskes, ved lave temperaturer, og plejen kan næsten sidestildes som foretog vi den i hånden.

Husk, at du selvfølgelig også er velkommen forbi vores butik på
Birkedommervej 37, København NV 2400.
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har renset og strøget dit tøj, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen, mail, eller chat

Telefon:    60 72 28 98
Mail:         info@mundasrens.dk

Miljøvenligt renseri og vaskeri

Metoden

 

Vores koncept er nemlig vådrens, som er en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig metode.

Vi vasker og renser med vand og nedbrydelige sæber efter konceptet WET-CLEAN.

Metoden er mere skånsom overfor tøjet end almindelig tøjvask derhjemme og meget mere skånsom end traditionel (kemisk) rens også kaldet dry-clean.  Vi renser ved lave temperaturer og med meget skånsomme rensemidler og programmer, langsomme rotationer af vasketromlen og en præcis tilførsel af vand og sæbe.

Kemi og organiske opløsningsmidler er ikke noget, vi bruger.

OPRET BRUGERBESTIL AFHENTNING

Hvad får du ud af det som kunde?

Du får rent tøj og ren samvittighed og så sparer du tid og penge.

Og giver dit lille hverdags bidrag til at fremme kvalitet og bæredygtighed.

Fordi vores metode er mere skånsom end traditionel vask eller rens holder dit tøj op til 6 år længere end du er vant til. Godt for din husholdningsøkonomi.

Dit tøj beholder farven, er friskere og renere, lugter ikke og er allergi venligt.

Læn dig bare tilbage og lad en professionel klare resten. Vi har flere års erfaring med brug af Wet-Clean metoden.

Rent tøj lige til døren – i hele Lyngby og omegn! 

Du kan betale online med dit kreditkort eller ved levering af dit tøj.

Få renset hos os og mærk kvalitetsforskellen!