Bæredygtigt Online Renseri i Holte

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, din familie OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri i Holte og få 50 kr. i velkomst bonus.

 • Ammar MusaAmmar Musa

  Fik renset min dunjakke, den var beskidt ved ærmerne og forneden, fik den leveret tilbage på mit arbejdsplads på blot 2 døgn som ny,. Kvalitet til fornuftige priser.

 • Aiden KrwAiden Krw

  Super Service , postiv overrasket over skjorterne. Kniv skarpt strygning hver gang!
  Top kvalitet �

 • Camilla KarstenCamilla Karsten

  Er virkelige positiv overrasket, over resultatet af rensning af min topmadras!

 • Mohammad KhaniMohammad Khani

  Stabil service!

 • Loiuse HansenLoiuse Hansen

  Velfortjent 5 stjerner herfra. Fleksibel afhentning og levering, det må man sige. Dette har ,-gjort min hverdag letter. Og priserne er de samme som på mit lokale renseri! I like!!!

 • Anne MetteAnne Mette

  Mit favorit grønne renseri 💚💚

 • Mohammed GhannamMohammed Ghannam

  Super sted! Venlige mennesker ✌🏽

 • Eva Elisabeth EngellEva Elisabeth Engell

  ALTID imødekommende og serviceminded også når jeg har haft en lorte dag og kom til at lave en brøler i min bestilling. De overgår alle andre i deres branche. 100%

 • Karim RKKarim RK

  Veludført arbejde! Ingen uønsket lugte, takket være den miljøvenlige rense teknik 🙌👍

 • Mohammed HassounMohammed Hassoun

  dejlig og god service ⚘⚘⚘�

 • Signe Molkte KristensenSigne Molkte Kristensen

  En helt igennem positiv oplevelse - Cool!

 • Abbas RafatRaasAbbas RafatRaas

  Har prøvet washa og Mundas syntes helt klart mundas renseri er bedre, da man føler man kan nå indtil personalet og få den kontakt og dialog man har brug for. specielt når jeg skal sende mit dyre og elskede jakkesæt afsted i trygge hænder . jeg fik endda repareret mine yndlings bukser med ekstra sildebånd til benoplæg da de skulle forkortes igennem deres skrædder og hånden på hjertet det funger bare. MUNDAS RENSERI har vundet min tillid og helt klart en anbefaling herfra og ikke sidste gang jeg tager brug af MUNDAS

 • Osman EliassiOsman Eliassi

  Luksus og billigt
  Anbefales stærkt

 • Weam BashirWeam Bashir

  Suverænt service!! Glad kunde �

 • Anja OlsenAnja Olsen

  Super service!

 • Cecilie Holm LangeCecilie Holm Lange

  Lige flyttet hjem til København efter udenlandsophold - havde brug for både at få en hel del renset og skrædder assistance.
  Ekspeditionen var virkelig klasse. Hurtigt - effektivt og langt over den standard jeg tidligere har haft opleveler med.
  Fortjener helt bestemt 5 stjerner!

NYHED! Download vores App,

og gør bestilling endnu nemmere

OPRET EN BRUGER OG FÅ

50 KR. I VELKOMSTBONUS

Benyt rabatkoden: Mundas50

OPRET EN BRUGER NU

Få klik fra din velkomst bonus

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 50 kr. Husk at skrive rabatkoden på første ordre, sådan sikrer du 50 kr på din Mundas konto.

Giv din garderobe nyt liv

Bestil en afhentning hvor du vil, når du vil. Du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage.

Den miljørigtige teknik

Vi renser dit tøj i skånsom proces kaldet WET-CLEAN. Vi bruger vand, damp og nedbrydelige sæber. Ikke kemi og organiske opløsningsmidler. Du får renere og friskere tøj, der holder op til 6 år længere end ved traditionel kemisk rens/Dry-clean.

Vi kan levere indenfor 48 timer

Vi kan levere indenfor 48 timer. Prøv nu vores miljørigtige teknik og få dit tøj leveret efter aftale. Vi henter og levere alle ugens dage.

Har du læst vores blog?

Vi blogger og diskuterer alle emner omkring rens og vedligeholdelse af textiler og tøj.

Hvorfor benytter vi hos os f.eks vådrens i stedet for tørrens (kemisk rens), og hvordan er det nu lige man får pakket den habitjakke ned i kufferten uden den krøller !?

Læs med her

Den hurtigste vej til rensetøj i Holte.

Er du træt af at skulle tilbringe kostbar tid, hver evig eneste gang arbejdstøjet skal vaskes, stryges og gøres klar til den kommende uge? Måske skal blazeren og benklæderne renses og dampes så du igen ser skarp ud. Lad os klare strabadserne for dig. Det eneste, du skal, er via vores hjemmeside at afgive en bestilling, hvor du beslutter i hvilke tidsrum du ønsker, at vi servicere dig. Vi holder åbent hver dag – hele året. Vores chauffører starter afhentning og levering i og
omkring Holte kl. 07.00-21.00 mandag til torsdag og fredag kl. 07.00-21.30, i weekenden kl. 10.00 til 18.00 lørdag og kl. 10.00 til 16.00 søndag. Ved at overlade rens og vask til os sparrer du tid og energi på at fragte tøjet til renseriet i Holte Midtpunkt for efter dage at returnere det samme sted for at hente det igen.

Når du ønsker vores service, kommer vi direkte til dig, uanset om destinationen er hjemmet, arbejdspladsen eller et helt tredje sted. Læn dig blot tilbage og nyd den ekstra tid, der frigives. Det giver jo også et overskud til at komme ud i det fri og nyde en naturperlen som Rudersdal. Den rummer jo sine helt egne ruters univers, der er skønne
at følge gennem årstidernes vekslen. Vi hjælper dig med at komme til bunds i tøjet i garderoben, som du ikke længere bruger, måske fordi der er kommet fedtpletter på den smukke røde silke-kimono, eller yndling slipset, der changerede i de klareste grønne nuancer fuldstændig har mistet sin glans, efter du spildte rødvin på det. Venter familiefest, firmafrokost eller kanske første date, garanterer vi, at du shiner i dit dress. Står du med håret i postkassen, fordi du har glemt, at du er inviteret til bryllup og smokingen ligner noget, der er løgn, rykker vi straks ud og hjælper dig. Vi renser express, så du ikke i vildrede styrter ud af døren hen til den nærmeste herreekvipering i Holte for at købe en helt ny. Med Mundas -garanterer vi: igen stress.

Lad vores miljøbevidste tilgang blive dit fremtidige valg, hver gang du har brug for assistance til rens og vask af tøj. Vi benytter os af WET-Clean såkaldt “vådrens”. Denne form for rensning er udledt af helt ny metode med sit udspring i U.S.A og som vinder større og større indpas verden over. Herhjemme er vi – som Danmarks eneste virksomhed – pionerende, der tilbyder WET-Clean. Vores maskiner er specieldesignet til et minimum af vandindtag, der holdes i lave temperaturer og tøjet bliver yderst nænsomt bearbejdet. Behandlingen kan næsten sidestilles, som var tøjet renset i hånden. Ved at vælge vores professionelle løsning til dig, giver det jo også et overskud til at komme ud i det fri og nyde naturperlen Rudersdal, som jo har sine helt egne ruters univers.

Husk, at du selvfølgelig også er velkommen forbi vores butik på
Birkedommervej 37, København NV 2400.
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har renset og strøget dit tøj, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen, mail, eller chat

Telefon:    53 34 94 15
Mail:         info@mundasrens.dk

Miljøvenligt renseri og vaskeri

Metoden

 

Vores koncept er nemlig vådrens, som er en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig metode.

Vi vasker og renser med vand og nedbrydelige sæber efter konceptet WET-CLEAN.

Metoden er mere skånsom overfor tøjet end almindelig tøjvask derhjemme og meget mere skånsom end traditionel (kemisk) rens også kaldet dry-clean.  Vi renser ved lave temperaturer og med meget skånsomme rensemidler og programmer, langsomme rotationer af vasketromlen og en præcis tilførsel af vand og sæbe.

Kemi og organiske opløsningsmidler er ikke noget, vi bruger.

OPRET BRUGERBESTIL AFHENTNING

Hvad får du ud af det som kunde?

Du får rent tøj og ren samvittighed og så sparer du tid og penge.

Og giver dit lille hverdags bidrag til at fremme kvalitet og bæredygtighed.

Fordi vores metode er mere skånsom end traditionel vask eller rens holder dit tøj op til 6 år længere end du er vant til. Godt for din husholdningsøkonomi.

Dit tøj beholder farven, er friskere og renere, lugter ikke og er allergi venligt.

Læn dig bare tilbage og lad en professionel klare resten. Vi har flere års erfaring med brug af Wet-Clean metoden.

Rent tøj lige til døren

Du kan betale online med dit kreditkort eller ved levering af dit tøj.

Få renset hos os og mærk kvalitetsforskellen!