Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul 🎄🎅

Renseri Holte - Bestil nemt online

Vi afhenter og leverer ganske gratis i hverdage mellem kl. 9.00-14.00 
Vi benytter metoden WET-CLEAN, og bruger kun miljøvenlige produkter.

Prøv vores online renseri og få 30 kr. i velkomst bonus.
Se video

Bestil rens eller skrædder online

1) Ydelse

Vælg en ydelse:

2) Dato/Tid

Afhentningsdato -og tid


Leveringsdato -og tid


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betalingsinfo

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

GRATIS afhentning/levering

Hverdage i tidsintervallet 9.00-14.00. Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer. Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Nemt og hurtigt

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

1. Vælg hvilke ydelser du ønsker

2. Vælg tidspunkt for afhentning & levering

3. Udregn din pris og bestil !

4. Vi kommer og afhenter

5. og leverer tilbage igen på din adresse

Bæredygtigt Online Renseri i Holte

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, din familie OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri i Holte og få 30 kr. i velkomst bonus.

Den hurtigste vej til rensetøj i Holte.

Er du træt af at skulle tilbringe kostbar tid, hver evig eneste gang arbejdstøjet skal vaskes, stryges og gøres klar til den kommende uge? Måske skal blazeren og benklæderne renses og dampes så du igen ser skarp ud. Lad os klare strabadserne for dig. Det eneste, du skal, er via vores hjemmeside at afgive en bestilling, hvor du beslutter i hvilke tidsrum du ønsker, at vi servicere dig. Vi holder åbent hver dag - hele året. Vores chauffører starter afhentning og levering i og
omkring Holte kl. 07.00-21.00 mandag til torsdag og fredag kl. 07.00-21.30, i weekenden kl. 10.00 til 18.00 lørdag og kl. 10.00 til 16.00 søndag. Ved at overlade rens og vask til os sparrer du tid og energi på at fragte tøjet til renseriet i Holte Midtpunkt for efter dage at returnere det samme sted for at hente det igen.

Når du ønsker vores service, kommer vi direkte til dig, uanset om destinationen er hjemmet, arbejdspladsen eller et helt tredje sted. Læn dig blot tilbage og nyd den ekstra tid, der frigives. Det giver jo også et overskud til at komme ud i det fri og nyde en naturperlen som Rudersdal. Den rummer jo sine helt egne ruters univers, der er skønne
at følge gennem årstidernes vekslen. Vi hjælper dig med at komme til bunds i tøjet i garderoben, som du ikke længere bruger, måske fordi der er kommet fedtpletter på den smukke røde silke-kimono, eller yndling slipset, der changerede i de klareste grønne nuancer fuldstændig har mistet sin glans, efter du spildte rødvin på det. Venter familiefest, firmafrokost eller kanske første date, garanterer vi, at du shiner i dit dress. Står du med håret i postkassen, fordi du har glemt, at du er inviteret til bryllup og smokingen ligner noget, der er løgn, rykker vi straks ud og hjælper dig. Vi renser express, så du ikke i vildrede styrter ud af døren hen til den nærmeste herreekvipering i Holte for at købe en helt ny. Med Mundas -garanterer vi: igen stress.

Lad vores miljøbevidste tilgang blive dit fremtidige valg, hver gang du har brug for assistance til rens og vask af tøj. Vi benytter os af WET-Clean såkaldt "vådrens". Denne form for rensning er udledt af helt ny metode med sit udspring i U.S.A og som vinder større og større indpas verden over. Herhjemme er vi - som Danmarks eneste virksomhed - pionerende, der tilbyder WET-Clean. Vores maskiner er specieldesignet til et minimum af vandindtag, der holdes i lave temperaturer og tøjet bliver yderst nænsomt bearbejdet. Behandlingen kan næsten sidestilles, som var tøjet renset i hånden. Ved at vælge vores professionelle løsning til dig, giver det jo også et overskud til at komme ud i det fri og nyde naturperlen Rudersdal, som jo har sine helt egne ruters univers.

Renseri Holte med fokus på kvalitet

Gratis afhentning & levering

Vi afhenter & leverer i hele Holte og omegn. Vores ambition er at gøre det nemt og bekvemt at benytte sig af et online renseri, og samtidig udbrede konceptet til flest muligt.

Det kan virke som en større tidsrøver at finde et godt renseri – åbningstiderne passer ikke med dine arbejdstider, og derfor er vores koncept unikt, smart, og enkelt. Vi kan komme både til din privatadresse eller dit arbejde. Vores online renseri afhenter og leverer rense- og vaske tøj hvor du vil, og selvfølgelig også hvornår du vil.
closeplayhomestarcalendar-fullcarselectclockthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram