Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul 🎄🎅

Renseri Hellerup - Bestil nemt online

Vi afhenter og leverer ganske gratis i hverdage mellem kl. 9.00-14.00 
Vi benytter metoden WET-CLEAN, og bruger kun miljøvenlige produkter.

Prøv vores online renseri og få 30 kr. i velkomst bonus.
Se video

Bestil rens eller skrædder online

1) Ydelse

Vælg en ydelse:

2) Dato/Tid

Afhentningsdato -og tid


Leveringsdato -og tid


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betalingsinfo

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

GRATIS afhentning/levering

Hverdage i tidsintervallet 9.00-14.00. Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer. Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Nemt og hurtigt

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

1. Vælg hvilke ydelser du ønsker

2. Vælg tidspunkt for afhentning & levering

3. Udregn din pris og bestil !

4. Vi kommer og afhenter

5. og leverer tilbage igen på din adresse

Bæredygtigt Online Renseri i Hellerup

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, din familie OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri i Hellerup og få 30 kr. i velkomst bonus.

Hellerups foretrukne bæredygtige online renseri

Nu skal du ikke længere føle dig som skurken, når du sender dit rense og vakse tøj afsted til med MundasRens. Vores profil er, som Hellerups eneste renseri, der kan bryste sig af at være 100% miljøbevidste. Uanset om det gælder rensemidler, transport af dine klæder, renseriets topmoderne maskiners vand- og energiforbrug - alle sejl er sat ind i bæredygtighedens navn til gavn for miljøet. Savner du kvalitetsbevidst hed og maksimal service? Er du træt af upersonlig og overfladisk behandling af dig som bruger? Stop det overdrevne tidspilde, det er, at holde tøjkurven og garderoben frisk og ren. Fact er, at den danske gennemsnits familie bruger 5 timer om ugen på håndtering af rens og vask af tøj Brug tiden ved Hellerup havn og nyd den friske vind og duften af hav - som var du med lynets hast væk fra Storbyen bilos og larm. Hellerup er en perle - nyd det. Det kan kun udløse migræne tilstand når du tænker: Sortering, vask, pletfjerning tøjet, der skal tørres - noget stryges, presses, foldes - nå ja, og så igen sortering af sokker, bluser og ej at forglemme den lækre uldtrøje købt hos favoritbutikken på Strandvejen, der kræver nænsom håndvask. Tag nu og drop denne slave tjans. Den har eksisteret for os siden oldtiden.

Overvejer du at lægge besøget forbi ét af Hellerups renserier kræver det din fleksibilitet. Du skal indordne dig. Du skal nå det indenfor snævre åbningstider, og ikke nok med det; tage tur frem og tilbage i al slags vej. MundasRens gør op med andre renseriers omdømme. Vi ønsker dig tilsluttet vores skare af loyale kunder, der gang på gang ikke blot vender tilbage, men med varmeste anbefaling af vores håndtering af rense- og vasketøj, guider venner og familie til os. På
hjemmesiden, kan du straks afgive ordre og inden for 48 timer leverer vi det afhentede retur. Er du sent ude med rens af dit dress, klarer vi også det, express. Din agenda sætter dagsordenen, og vores topprofil er altid fleksibel.

365 dage står vi til din rådighed. Fra tidlig morgen kl. 07.00 til sent ud på aftenen - 21.00 mandag til torsdag og 21:30 fredag. I weekenden afhenter og leverer vi naturligvis også; lørdag kl. 10.00 - 18.00 og søndag kl 10.00 - 16.00. Om vi skal dukke op på matriklen, arbejdspladsen eller et 3. sted i Hellerup, er naturligvis helt op til dig. Tag den ekstra tid vasketommerummen ville have taget og tænd stearinlys, smid dig på divaen og nyd et glas rødvin. Du kunne bare vælge at lukke øjnene og tage en morfar. Valgene er uendelige; men ét er sikkert overlad os at tage hånd om rens og vask fremover, du vil med garanti aldrig fortryde dit valg.

Er der "lus" i skindpelsen"?(som man siger). Pels pleje er vores speciale, vores behandling er yderst nænsom og vi har endnu resultaterne taler for sig selv. Hver gang vores kunder vender tilbage er det udelukkende med positiv respons, det er det vi vil.

Vi vil være Hellerups bedste renseri og sørge for, at du føler dig som en ægte prins eller prinsesse når pelsen kalder på at findes frem. MundasRens får dig til at shine i din pels op og den står igen funklende på som var den ny. Om det er rulam eller mink pels gør får vi dig til at overstråle alle andre i pels. Er du i desperation kommet til at se at dine beklæders pres som egentlig skulle stå helt skarpt er væk, der er smuttet et rødvinsænk på silke skjorten eller du i det hele taget ikke orker bruge tid og energi på at få bugt med lugten af sure håndklæder, ja så kald på vores assistance. Du har mulighed via hjemmesidens chat, pr. mail eller telefon lynhurtigt at komme i kontakt med en fra vores team. Vi har et app-system og kan således tracke præcist, hvor vi nær dig har en chauffør til dig rådighed, Derfor er det os muligt at at få dig i tøjet, når desset skal været klart i en fart.

Slå eventuelt et smut forbi vores butik på Birkedommervej 37, København NV
Vi ses!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har renset og strøget dit tøj, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen, mail, eller chat

Telefon:    60 72 28 98
Mail:         info@mundasrens.dk

Metoden

 

Vores koncept er nemlig vådrens, som er en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig metode.

Vi vasker og renser med vand og nedbrydelige sæber efter konceptet WET-CLEAN.

Metoden er mere skånsom overfor tøjet end almindelig tøjvask derhjemme og meget mere skånsom end traditionel (kemisk) rens også kaldet dry-clean.  Vi renser ved lave temperaturer og med meget skånsomme rensemidler og programmer, langsomme rotationer af vasketromlen og en præcis tilførsel af vand og sæbe.

Kemi og organiske opløsningsmidler er ikke noget, vi bruger.

Hvad får du ud af det som kunde?

Du får rent tøj og ren samvittighed og så sparer du tid og penge.

Og giver dit lille hverdags bidrag til at fremme kvalitet og bæredygtighed.

Fordi vores metode er mere skånsom end traditionel vask eller rens holder dit tøj op til 6 år længere end du er vant til. Godt for din husholdningsøkonomi.

Dit tøj beholder farven, er friskere og renere, lugter ikke og er allergi venligt.

Læn dig bare tilbage og lad en professionel klare resten. Vi har flere års erfaring med brug af Wet-Clean metoden.

Rent tøj lige til døren – i hele Hellerup og omegn!

Du kan betale online med dit kreditkort eller ved levering af dit tøj.

Få renset hos os og mærk kvalitetsforskellen!

Renseri Hellerup med fokus på kvalitet

Gratis afhentning & levering

Vi afhenter & leverer i hele Hellerup og omegn. Vores ambition er at gøre det nemt og bekvemt at benytte sig af et online renseri, og samtidig udbrede konceptet til flest muligt.

Det kan virke som en større tidsrøver at finde et godt renseri – åbningstiderne passer ikke med dine arbejdstider, og derfor er vores koncept unikt, smart, og enkelt. Vi kan komme både til din privatadresse eller dit arbejde. Vores online renseri afhenter og leverer rense- og vaske tøj hvor du vil, og selvfølgelig også hvornår du vil.
closeplayhomestarcalendar-fullcarselectclockthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram