Bæredygtigt Online Renseri på Frederiksberg

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, din familie OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri på Frederiksberg og få 50 kr. i velkomst bonus.

 • Osman EliassiOsman Eliassi

  Luksus og billigt
  Anbefales stærkt

 • Cecilie Holm LangeCecilie Holm Lange

  Lige flyttet hjem til København efter udenlandsophold - havde brug for både at få en hel del renset og skrædder assistance.
  Ekspeditionen var virkelig klasse. Hurtigt - effektivt og langt over den standard jeg tidligere har haft opleveler med.
  Fortjener helt bestemt 5 stjerner!

 • Ammar MusaAmmar Musa

  Fik renset min dunjakke, den var beskidt ved ærmerne og forneden, fik den leveret tilbage på mit arbejdsplads på blot 2 døgn som ny,. Kvalitet til fornuftige priser.

 • Aiden KrwAiden Krw

  Super Service , postiv overrasket over skjorterne. Kniv skarpt strygning hver gang!
  Top kvalitet �

 • Weam BashirWeam Bashir

  Suverænt service!! Glad kunde �

 • Anja OlsenAnja Olsen

  Super service!

 • Karim RKKarim RK

  Veludført arbejde! Ingen uønsket lugte, takket være den miljøvenlige rense teknik 🙌👍

 • Anne MetteAnne Mette

  Mit favorit grønne renseri 💚💚

 • Mohammed GhannamMohammed Ghannam

  Super sted! Venlige mennesker ✌🏽

 • Eva Elisabeth EngellEva Elisabeth Engell

  ALTID imødekommende og serviceminded også når jeg har haft en lorte dag og kom til at lave en brøler i min bestilling. De overgår alle andre i deres branche. 100%

 • Signe Molkte KristensenSigne Molkte Kristensen

  En helt igennem positiv oplevelse - Cool!

 • Camilla KarstenCamilla Karsten

  Er virkelige positiv overrasket, over resultatet af rensning af min topmadras!

 • Mohammed HassounMohammed Hassoun

  dejlig og god service ⚘⚘⚘�

 • Abbas RafatRaasAbbas RafatRaas

  Har prøvet washa og Mundas syntes helt klart mundas renseri er bedre, da man føler man kan nå indtil personalet og få den kontakt og dialog man har brug for. specielt når jeg skal sende mit dyre og elskede jakkesæt afsted i trygge hænder . jeg fik endda repareret mine yndlings bukser med ekstra sildebånd til benoplæg da de skulle forkortes igennem deres skrædder og hånden på hjertet det funger bare. MUNDAS RENSERI har vundet min tillid og helt klart en anbefaling herfra og ikke sidste gang jeg tager brug af MUNDAS

 • Loiuse HansenLoiuse Hansen

  Velfortjent 5 stjerner herfra. Fleksibel afhentning og levering, det må man sige. Dette har ,-gjort min hverdag letter. Og priserne er de samme som på mit lokale renseri! I like!!!

 • Mohammad KhaniMohammad Khani

  Stabil service!

NYHED! Download vores App,

og gør bestilling endnu nemmere

OPRET EN BRUGER OG FÅ

50 KR. I VELKOMSTBONUS

Benyt rabatkoden: Mundas50

OPRET EN BRUGER NU

Miljøvenligt online renseri på Frederiksberg

Lad Mundas Rens fjerne din daglige byrde med håndtering af rense og vaske tøj, så du får mere tid til at lade dig inspirere af et Frederiksberg, der emmer af kultur og er rig på oplevelser. Vil du bevidst sætte ind og give dit bidrag til en mere bæredygtig hverdag? Føler du som frederiksbergborger dig stigmatiseret af i medierne at være bosiddende i én af landets mindst miljøbevidste kommuner? Vi giver dig muligheden for gøre påstande til skamme.

Vi boykotter kemisk rens

Miljøvenligt renseri og vaskeriMundasRens er Danmarks eneste renseri, der anvender WET-Clean “vådrens”. Denne type rensemetode med afsæt i U.S.A. vinder efterhånden større og større indpas verden over i takt med, at forbrugerne er blevet mere bevidste om at beskytte miljøet. Som pionere er vi stolte over at kunne præsentere dig for nytænkning, der gør op med tidligere tiders masse-forbrug af kemiske stoffer i renseindustrien.

Når vores fremgangsmåde er WET-Clean, der i forhold til husholdningens regulære og andre renserier på Frederiksbergs metoder, resulterer det i at rensningens belaster miljøet minimalt. Vi tilsætter på ingen måde kemiske- og organiske stoffer i processen – men gør udelukkende brug af biologisk nedbrydelige sæber.

OPRET EN BRUGER OG PRØV VORES ONLINE RENSERI

Kalder pelsen på en nænsom rens, der får den til at fremstå fantastisk til endnu flere sæsoner? Vi har igennem mange år ydet topprofessionel service, og resultaterne taler for sig selv – kunderne er begejstret.

Mundas Rens er et renseri, der også kan klare de svære opgaver

Lad os gå din pels igennem, hvis den lugter eller du bare vil “friske den op”. Det er typisk for en pelsjakke at den begynder at lugte, hvis den ikke regelmæssigt har været indleveret til opbevaring. Så lad dig forkæle, når frosten sætter ind og turen ad Kongevejen Frederiksbergs Allé går mod et stop på en af de mange hyggelige caféer eller teatre. Den tid du ellers ville have brugt med at få bugt på vasketøjkurvens svar på Mission Impossible: nussede skjorter med gule svedpletter under ærmerne, benklæder, der har mistet deres pres, silke blusen med fedt stænk eller din højt elskede brudekjole, som på grund af jordbær, chokolade og champagne nærmest er lige til at kassere – Mundas Rens sætter ind, hvor alt synes umuligt.

Slip af med besværet og tidspildet, så du i ro og mag via vores hjemmeside kan kalde på vores assistance. Vi står ved din dør, arbejdsplads eller andetsteds eksakt ifølge din agende.

PRØV OS HER

Vi er til rådighed når det passer dig

Vores fragt af dit rense og vaske tøj fungerer alle året 365 dage. Hverdage fra kl. 07.00 om morgenen til kl. 21.00 om aftenen – fredag enddag til kl. 21.30. Weekendens chauffører står til din rådighed fra kl. 10.00 til 18.00 lørdag og søndag kl. 10.00-18.00. Skulle du pludselig opdage fredag, at dit favorit dress, som du havde planlagt at bruge til kammeratens bryllup lørdag, ligner ….! Sørger vi for express-rens – uden du stresser og i værste fald spilder dumme penge på at købe et helt nyt outfit. Tøj ej! Med grønt for øje – Spar tid og møje. Mundas Rens rense tøj – lige til døren. Vores online renseri er altid klar, til at afhente på DIN adresse på Frederiksberg.

Få klik fra din velkomst bonus

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 50 kr. Husk at skrive rabatkoden på første ordre, sådan sikrer du 50 kr på din Mundas konto.

Giv din garderobe nyt liv

Bestil en afhentning hvor du vil, når du vil. Du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage.

Den miljørigtige teknik

Vi renser dit tøj i skånsom proces kaldet WET-CLEAN. Vi bruger vand, damp og nedbrydelige sæber. Ikke kemi og organiske opløsningsmidler. Du får renere og friskere tøj, der holder op til 6 år længere end ved traditionel kemisk rens/Dry-clean.

Vi kan levere indenfor 48 timer

Vi kan levere indenfor 48 timer. Prøv nu vores miljørigtige teknik og få dit tøj leveret efter aftale. Vi henter og levere alle ugens dage.

Har du læst vores blog?

Vi blogger og diskuterer alle emner omkring rens og vedligeholdelse af textiler og tøj.

Hvorfor benytter vi hos os f.eks vådrens i stedet for tørrens (kemisk rens), og hvordan er det nu lige man får pakket den habitjakke ned i kufferten uden den krøller !?

Læs med her

Husk, at du selvfølgelig også er velkommen forbi vores butik på
Birkedommervej 37, København NV 2400.
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har renset og strøget dit tøj, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen, mail, eller chat

Telefon:    53 34 94 15
Mail:         info@mundasrens.dk

Miljøvenligt renseri og vaskeri

Metoden

 

Vores koncept er nemlig vådrens, som er en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig metode.

Vi vasker og renser med vand og nedbrydelige sæber efter konceptet WET-CLEAN.

Metoden er mere skånsom overfor tøjet end almindelig tøjvask derhjemme og meget mere skånsom end traditionel (kemisk) rens også kaldet dry-clean.  Vi renser ved lave temperaturer og med meget skånsomme rensemidler og programmer, langsomme rotationer af vasketromlen og en præcis tilførsel af vand og sæbe.

Kemi og organiske opløsningsmidler er ikke noget, vi bruger.

OPRET BRUGERBESTIL AFHENTNING

Hvad får du ud af det som kunde?

Du får rent tøj og ren samvittighed og så sparer du tid og penge.

Og giver dit lille hverdags bidrag til at fremme kvalitet og bæredygtighed.

Fordi vores metode er mere skånsom end traditionel vask eller rens holder dit tøj op til 6 år længere end du er vant til. Godt for din husholdningsøkonomi.

Dit tøj beholder farven, er friskere og renere, lugter ikke og er allergi venligt.

Læn dig bare tilbage og lad en professionel klare resten. Vi har flere års erfaring med brug af Wet-Clean metoden.

Rent tøj lige til døren

Du kan betale online med dit kreditkort eller ved levering af dit tøj.

Få renset hos os og mærk kvalitetsforskellen!