Bæredygtigt Online Renseri på Frederiksberg

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, din familie OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri på Frederiksberg og få 89 kr. i velkomst bonus.

    5 star review  Imponerende effektivitet - havde opgivet min smoking efter vild nytårs fest men den var virkelig som ny da jeg fik den hjem i skabet - og så blot efter 48 timer!!!

    thumb William Egede
    5/27/2018

    5 star review  dejlig og god service ⚘⚘⚘�

    thumb Mohammed Hassoun
    2/09/2017

    5 star review  Suverænt service!! Glad kunde �

    thumb Weam Bashir
    2/11/2017

    5 star review  Suverænt service!! Glad kunde �

    thumb Weam Bashir
    2/11/2017

OPRET EN BRUGER OG FÅ

89 KR. I VELKOMSTBONUS

Benyt rabatkoden: Mundas89

OPRET EN BRUGER NU

Ganske få klik fra din velkomstbonus

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 89 kr. Husk at skrive rabatkoden på første ordre, sådan sikrer du 89 kr på din Mundas konto.

Giv din garderobe nyt liv

Bestil en afhentning hvor du vil, når du vil. Du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage.

Den miljørigtige teknik

Vi renser dit tøj i en skånsom proces kaldet Wet-Clean. Vi bruger kun vand, damp og nedbrydelige sæber. IKKE kemi og organiske opløsningsmidler. Du får renere og friskere tøj, der holder op til 6 år længere end ved traditionel (kemisk) rens.

Vi kan levere indenfor 48 timer

Prøv nu vores miljørigtig teknik og få dit tøj leveret efter aftale. Vi afhenter og levere alle ugens dage.

Frederiksbergs førende miljørigtige online renseri !

Lad MundasRens fjerne din daglige byrde med håndtering af rense og vaske tøj, så du får mere tid til at lade dig inspirere af et Frederiksberg, der emmer af kultur og er rig på oplevelser. Vil du bevidst sætte ind og give dit bidrag til en mere bæredygtig hverdag? Føler du som frederiksbergborger dig stigmatiseret af i medierne at være bosiddende i én af landets mindst miljøbevidste kommuner? Vi giver dig muligheden for gøre påstande til skamme.

MundasRens er Danmarks eneste renseri, der anvender WET-Clean “vådrens”. Denne type rensemetode med afsæt i U.S.A. vinder efterhånden større og større indpas verden over i takt med, at forbrugerne er blevet mere bevidste om at beskytte miljøet. Som pionere er vi stolte over at kunne præsentere dig for nytænkning, der gør op med tidligere tiders masse-forbrug af kemiske stoffer i renseindustrien.

Når vores fremgangsmåde er WET-Clean, der i forhold til husholdningens regulære og andre renserier på Frederiksbergs metoder, resulterer det i at rensningens belaster miljøet minimalt. Vi tilsætter på ingen måde kemiske- og organiske stoffer i processen – men gør udelukkende brug af biologisk nedbrydelige sæber.

Slip tankerne om tiden, der går med at drage til Frederiksbergs Allés, H.C. Ørstedsvejs eller ét af Gl. Kongevejs renserier – Tag din mand, kone, kæreste i hånden og gå en tur i den af alle elskede Frederiksberg Have, eller kanske en tur med børnene i Zoologisk Have og nyd udsigten over hele København fra toppen af din by. Kalder pelsen på en nænsom rens, der får den til at fremstå fantastisk til endnu flere sæsoner? Vi har ad åre ydet topprofessionel service, og resultaterne taler for sig selv – kunderne er begejstret. Lad os gå din pels igennem, hvis den lugter eller du bare vil “friske den op”. Det er typisk for en pelsjakke at den begynder at lugte, hvis den ikke regelmæssigt har været indleveret til opbevaring. Så lad dig forkæle, når frosten sætter ind og turen ad Kongevejen Frederiksbergs Allé går mod et stop på en af de mange hyggelige caféer eller teatre. Den tid du ellers ville have brugt med at få bugt på vasketøjkurvens svar på Mission Impossible: nussede skjorter med gule svedpletter under ærmerne, benklæder, der har mistet deres pres, silke blusen med fedt stænk eller din højt elskede brudekjole, som på grund af jordbær, chokolade og champagne nærmest er lige til at kassere – MundasRens sætter ind, hvor alt synes umuligt.

Slip af med besværet og tidspildet, så du i ro og mag via vores hjemmeside kan kalde på vores assistance. Vi står ved din dør, arbejdsplads eller andetsteds eksakt ifølge din agende.

Vores fragt af dit rense og vaske tøj fungerer alle året 365 dage. Hverdage fra kl. 07.00 om morgenen til kl. 21.00 om aftenen – fredag enddag til kl. 21.30. Weekendens chauffører står til din rådighed fra kl. 10.00 til 18.00 lørdag og søndag kl. 10.00-18.00. Skulle du pludselig opdage fredag, at dit favorit dress, som du havde planlagt at bruge til kammeratens bryllup lørdag, ligner ….! Sørger vi for express-rens – uden du stresser og i værste fald spilder dumme penge på at købe et helt nyt outfit. Tøj ej! Med grønt for øje – Spar tid og møje. Mundasrens rense tøj – lige til døren. Vi er altid på pletten.

Kig eventuelt forbi vores forretning på Birkedommervej 37, København NV.
Uanset hvor og hvornår ser vi frem til et glædeligt gensyn.

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har renset og strøget dit tøj, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen, mail, eller chat

Telefon:    60 72 28 98
Mail:         info@mundasrens.dk

Miljøvenligt renseri og vaskeri

Metoden

 

Vores koncept er nemlig vådrens, som er en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig metode.

Vi vasker og renser med vand og nedbrydelige sæber efter konceptet WET-CLEAN.

Metoden er mere skånsom overfor tøjet end almindelig tøjvask derhjemme og meget mere skånsom end traditionel (kemisk) rens også kaldet dry-clean.  Vi renser ved lave temperaturer og med meget skånsomme rensemidler og programmer, langsomme rotationer af vasketromlen og en præcis tilførsel af vand og sæbe.

Kemi og organiske opløsningsmidler er ikke noget, vi bruger.

OPRET BRUGERBESTIL AFHENTNING

Hvad får du ud af det som kunde?

Du får rent tøj og ren samvittighed og så sparer du tid og penge.

Og giver dit lille hverdags bidrag til at fremme kvalitet og bæredygtighed.

Fordi vores metode er mere skånsom end traditionel vask eller rens holder dit tøj op til 6 år længere end du er vant til. Godt for din husholdningsøkonomi.

Dit tøj beholder farven, er friskere og renere, lugter ikke og er allergi venligt.

Læn dig bare tilbage og lad en professionel klare resten. Vi har flere års erfaring med brug af Wet-Clean metoden.

Rent tøj lige til døren – på hele Frederiksberg og omegn!

Du kan betale online med dit kreditkort eller ved levering af dit tøj.

Få renset hos os og mærk kvalitetsforskellen!