Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul ??

Renseri Frederiksberg - Bestil nemt online

Vi afhenter og leverer ganske gratis i hverdage mellem kl. 9.00-14.00 
Vi benytter metoden WET-CLEAN, og bruger kun miljøvenlige produkter.

Prøv vores online renseri og få 30 kr. i velkomst bonus.
Se video

Bestil rens eller skrædder online

1) Ydelse

Vælg en ydelse:

2) Dato/Tid

Afhentningsdato -og tid


Leveringsdato -og tid


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betalingsinfo

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

GRATIS afhentning/levering

Hverdage i tidsintervallet 9.00-14.00. Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer. Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Nemt og hurtigt

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

1. Vælg hvilke ydelser du ønsker

2. Vælg tidspunkt for afhentning & levering

3. Udregn din pris og bestil !

4. Vi kommer og afhenter

5. og leverer tilbage igen på din adresse

Bæredygtigt Online Renseri på Frederiksberg

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, din familie OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri på Frederiksberg og få 30 kr. i velkomst bonus.

Miljøvenligt online renseri på Frederiksberg

Lad Mundas Rens fjerne din daglige byrde med håndtering af rense og vaske tøj, så du får mere tid til at lade dig inspirere af et Frederiksberg, der emmer af kultur og er rig på oplevelser. Vil du bevidst sætte ind og give dit bidrag til en mere bæredygtig hverdag? Føler du som frederiksbergborger dig stigmatiseret af i medierne at være bosiddende i én af landets mindst miljøbevidste kommuner? Vi giver dig muligheden for gøre påstande til skamme.

Vi boykotter kemisk rens

MundasRens er Danmarks eneste renseri, der anvender WET-Clean "vådrens". Denne type rensemetode med afsæt i U.S.A. vinder efterhånden større og større indpas verden over i takt med, at forbrugerne er blevet mere bevidste om at beskytte miljøet. Som pionere er vi stolte over at kunne præsentere dig for nytænkning, der gør op med tidligere tiders masse-forbrug af kemiske stoffer i renseindustrien.

Når vores fremgangsmåde er WET-Clean, der i forhold til husholdningens regulære og andre renserier på Frederiksbergs metoder, resulterer det i at rensningens belaster miljøet minimalt. Vi tilsætter på ingen måde kemiske- og organiske stoffer i processen - men gør udelukkende brug af biologisk nedbrydelige sæber.

OPRET EN BRUGER OG PRØV VORES ONLINE RENSERI

Kalder pelsen på en nænsom rens, der får den til at fremstå fantastisk til endnu flere sæsoner? Vi har igennem mange år ydet topprofessionel service, og resultaterne taler for sig selv - kunderne er begejstret.

Mundas Rens er et renseri, der også kan klare de svære opgaver

Lad os gå din pels igennem, hvis den lugter eller du bare vil “friske den op”. Det er typisk for en pelsjakke at den begynder at lugte, hvis den ikke regelmæssigt har været indleveret til opbevaring. Så lad dig forkæle, når frosten sætter ind og turen ad Kongevejen Frederiksbergs Allé går mod et stop på en af de mange hyggelige caféer eller teatre. Den tid du ellers ville have brugt med at få bugt på vasketøjkurvens svar på Mission Impossible: nussede skjorter med gule svedpletter under ærmerne, benklæder, der har mistet deres pres, silke blusen med fedt stænk eller din højt elskede brudekjole, som på grund af jordbær, chokolade og champagne nærmest er lige til at kassere - Mundas Rens sætter ind, hvor alt synes umuligt.

Slip af med besværet og tidspildet, så du i ro og mag via vores hjemmeside kan kalde på vores assistance. Vi står ved din dør, arbejdsplads eller andetsteds eksakt ifølge din agende.

PRØV OS HER

Vi er til rådighed når det passer dig

Vores fragt af dit rense og vaske tøj fungerer alle året 365 dage. Hverdage fra kl. 07.00 om morgenen til kl. 21.00 om aftenen - fredag enddag til kl. 21.30. Weekendens chauffører står til din rådighed fra kl. 10.00 til 18.00 lørdag og søndag kl. 10.00-18.00. Skulle du pludselig opdage fredag, at dit favorit dress, som du havde planlagt at bruge til kammeratens bryllup lørdag, ligner ....! Sørger vi for express-rens - uden du stresser og i værste fald spilder dumme penge på at købe et helt nyt outfit. Tøj ej! Med grønt for øje - Spar tid og møje. Mundas Rens rense tøj - lige til døren. Vores online renseri er altid klar, til at afhente på DIN adresse på Frederiksberg.

Renseri Frederiksberg med fokus på kvalitet

Gratis afhentning & levering

Vi afhenter & leverer i hele Frederiksberg og omegn. Vores ambition er at gøre det nemt og bekvemt at benytte sig af et online renseri, og samtidig udbrede konceptet til flest muligt.

Det kan virke som en større tidsrøver at finde et godt renseri – åbningstiderne passer ikke med dine arbejdstider, og derfor er vores koncept unikt, smart, og enkelt. Vi kan komme både til din privatadresse eller dit arbejde. Vores online renseri afhenter og leverer rense- og vaske tøj hvor du vil, og selvfølgelig også hvornår du vil.

Adresse:
Birkedommervej 37B
2400 København NV

Følg os på Facebook

closeplayhomestarcalendar-fullcarselectclockthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram