Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul 🎄🎅

Renseri Charlottenlund - Bestil nemt online

Vi afhenter og leverer ganske gratis i hverdage mellem kl. 9.00-14.00 
Vi benytter metoden WET-CLEAN, og bruger kun miljøvenlige produkter.

Prøv vores online renseri og få 30 kr. i velkomst bonus.
Se video

Bestil rens eller skrædder online

1) Ydelse

Vælg en ydelse:

2) Dato/Tid

Afhentningsdato -og tid


Leveringsdato -og tid


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betalingsinfo

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

GRATIS afhentning/levering

Hverdage i tidsintervallet 9.00-14.00. Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer. Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Nemt og hurtigt

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

1. Vælg hvilke ydelser du ønsker

2. Vælg tidspunkt for afhentning & levering

3. Udregn din pris og bestil !

4. Vi kommer og afhenter

5. og leverer tilbage igen på din adresse

Bæredygtigt Online Renseri i Charlottenlund

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, eller din familie? - OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri i Charlottenlund og få 30 kr. i velkomst bonus.

Bor du i Charlottenlund? Er du træt af at bruger din kostbare tid på at rense og vaske tøj?

Vasketøjskurven hober sig op, og det bliver en uoverkommelig kamp at komme til bunds i den. Den tid, der går med at få din garderobe i orden, kunne du bruge på så mange andre ting, der ikke er surt slavearbejde.

Mundas Rens er klar med den bedst tænkelige løsning for dig. Vi er et miljøbevidst online renseri, der kommer direkte til dig i Charlottenlund - om det er til hjemmet, eller det er til  arbejdspladsen.

Opret bruger og prøv vores service

Vores chauffører kører fra kl. 07:00 - 21:00 i hverdage, fredag helt til kl. 21:30. I weekenden står vi til din rådighed kl. 10:00 - 18:00 lørdag og kl. 10:00 - 16:00 søndag. Som det eneste renseri er vi leveringsdygtige  alle årets 365 dage. Skulle du have brug for express service, rykker vi naturligvis ud med det samme i Charlottenlund og sørger for, at du slipper for stress.

En gennemsnitlig dansk familie bruger 5 timer ugentlig på rens og vask af tøj - tænk på, hvor mange timer det løber op i i længden. I stedet kunne du tage en tur til Bellevue Strand, gå en tur i Charlottenlund Skov eller tage til et af de traditionsrige heste væddeløb på Charlottenlund Travbane. Mundasrens sørger for, at der bliver mere luft i din kalender, der for de fleste synes presset og fyldt til randen. Hop af hamsterhjulet!

Du skal ikke længere tage turen frem og tilbage for at levere dit rense- og vasketøj til et af de traditionelle renserier i Charlottenlund (og igen frem og tilbage for at afhente det) - vi står på spring for at komme direkte til dig. Mundasrens klarer alle former for rens og vask. Tæpper, topmadrasser, gardiner, brudekjoler, skjorter, pelse, dyner & puder - intet er for småt, intet er for stort til vores miljørigtige service.

Kemisk rens er ikke sundt for dit tøj

Mundas Renseri er pionere i Charlottenlund på den nye rensemetode, der kaldes WET-Clean (vådrens på dansk). WET-Clean er en af de nyeste former for rens, der er kommet på renserierne i takt med, at interessen for miljøvenlige løsninger er stærkt stigende blandt forbrugerne. WET-Clean er en form for rensning, der foregår i en speciel maskine, og som minder meget om en mild form for håndvask. WET-Clean processen foregår ved lave temperaturer med meget skånsomme rotationer og en præcis tilførsel af

vand. I Wet-Clean processen anvendes der kun sæber, der er nedbrydelige i økosystemet. WET-Clean metoden er altså en helt ny form for rens, der opfylder behovet for en miljøvenlig løsning. Denne metode er både skånsom mod dit tøj, din krop og miljøet. Du får langt mere for pengene, da WET-Clean sørger for, at dit tøj holder op til 6 gange længere end en kemisk rens, som andre renserier anvender. Spild ikke din kostbare tid med rens af pletter, vask, tørring og strygning. Når du bor i Charlottenlund, klarer vi det for dig med

Charlottenlunds bedste renseservice, der altid lever op til kunders forventning.

Renseri Charlottenlund med fokus på kvalitet

Gratis afhentning & levering

Vi afhenter & leverer i hele Charlottenlund og omegn. Vores ambition er at gøre det nemt og bekvemt at benytte sig af et online renseri, og samtidig udbrede konceptet til flest muligt.

Det kan virke som en større tidsrøver at finde et godt renseri – åbningstiderne passer ikke med dine arbejdstider, og derfor er vores koncept unikt, smart, og enkelt. Vi kan komme både til din privatadresse eller dit arbejde. Vores online renseri afhenter og leverer rense- og vaske tøj hvor du vil, og selvfølgelig også hvornår du vil.
closeplayhomestarcalendar-fullcarselectclockthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram