Bæredygtigt Online Renseri i Charlottenlund

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, eller din familie? – OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri i Charlottenlund og få 50 kr. i velkomst bonus.

 • Abbas RafatRaasAbbas RafatRaas

  Har prøvet washa og Mundas syntes helt klart mundas renseri er bedre, da man føler man kan nå indtil personalet og få den kontakt og dialog man har brug for. specielt når jeg skal sende mit dyre og elskede jakkesæt afsted i trygge hænder . jeg fik endda repareret mine yndlings bukser med ekstra sildebånd til benoplæg da de skulle forkortes igennem deres skrædder og hånden på hjertet det funger bare. MUNDAS RENSERI har vundet min tillid og helt klart en anbefaling herfra og ikke sidste gang jeg tager brug af MUNDAS

 • Mohammed GhannamMohammed Ghannam

  Super sted! Venlige mennesker ✌🏽

 • Loiuse HansenLoiuse Hansen

  Velfortjent 5 stjerner herfra. Fleksibel afhentning og levering, det må man sige. Dette har ,-gjort min hverdag letter. Og priserne er de samme som på mit lokale renseri! I like!!!

 • Eva Elisabeth EngellEva Elisabeth Engell

  ALTID imødekommende og serviceminded også når jeg har haft en lorte dag og kom til at lave en brøler i min bestilling. De overgår alle andre i deres branche. 100%

 • Anne MetteAnne Mette

  Mit favorit grønne renseri 💚💚

 • Mohammad KhaniMohammad Khani

  Stabil service!

 • Aiden KrwAiden Krw

  Super Service , postiv overrasket over skjorterne. Kniv skarpt strygning hver gang!
  Top kvalitet �

 • Mohammed HassounMohammed Hassoun

  dejlig og god service ⚘⚘⚘�

 • Camilla KarstenCamilla Karsten

  Er virkelige positiv overrasket, over resultatet af rensning af min topmadras!

 • Weam BashirWeam Bashir

  Suverænt service!! Glad kunde �

 • Karim RKKarim RK

  Veludført arbejde! Ingen uønsket lugte, takket være den miljøvenlige rense teknik 🙌👍

 • Ammar MusaAmmar Musa

  Fik renset min dunjakke, den var beskidt ved ærmerne og forneden, fik den leveret tilbage på mit arbejdsplads på blot 2 døgn som ny,. Kvalitet til fornuftige priser.

 • Anja OlsenAnja Olsen

  Super service!

 • Cecilie Holm LangeCecilie Holm Lange

  Lige flyttet hjem til København efter udenlandsophold - havde brug for både at få en hel del renset og skrædder assistance.
  Ekspeditionen var virkelig klasse. Hurtigt - effektivt og langt over den standard jeg tidligere har haft opleveler med.
  Fortjener helt bestemt 5 stjerner!

 • Signe Molkte KristensenSigne Molkte Kristensen

  En helt igennem positiv oplevelse - Cool!

 • Osman EliassiOsman Eliassi

  Luksus og billigt
  Anbefales stærkt

NYHED! Download vores App,

og gør bestilling endnu nemmere

OPRET EN BRUGER OG FÅ

50 KR. I VELKOMSTBONUS

Benyt rabatkoden: Mundas50

OPRET EN BRUGER NU

Bor du i Charlottenlund? Er du træt af at bruger din kostbare tid på at rense og vaske tøj?

Vasketøjskurven hober sig op, og det bliver en uoverkommelig kamp at komme til bunds i den. Den tid, der går med at få din garderobe i orden, kunne du bruge på så mange andre ting, der ikke er surt slavearbejde.

Mundas Rens er klar med den bedst tænkelige løsning for dig. Vi er et miljøbevidst online renseri, der kommer direkte til dig i Charlottenlund – om det er til hjemmet, eller det er til  arbejdspladsen.

Opret bruger og prøv vores service

Vores chauffører kører fra kl. 07:00 – 21:00 i hverdage, fredag helt til kl. 21:30. I weekenden står vi til din rådighed kl. 10:00 – 18:00 lørdag og kl. 10:00 – 16:00 søndag. Som det eneste renseri er vi leveringsdygtige  alle årets 365 dage. Skulle du have brug for express service, rykker vi naturligvis ud med det samme i Charlottenlund og sørger for, at du slipper for stress.

En gennemsnitlig dansk familie bruger 5 timer ugentlig på rens og vask af tøj – tænk på, hvor mange timer det løber op i i længden. I stedet kunne du tage en tur til Bellevue Strand, gå en tur i Charlottenlund Skov eller tage til et af de traditionsrige heste væddeløb på Charlottenlund Travbane. Mundasrens sørger for, at der bliver mere luft i din kalender, der for de fleste synes presset og fyldt til randen. Hop af hamsterhjulet!

Du skal ikke længere tage turen frem og tilbage for at levere dit rense- og vasketøj til et af de traditionelle renserier i Charlottenlund (og igen frem og tilbage for at afhente det) – vi står på spring for at komme direkte til dig. Mundasrens klarer alle former for rens og vask. Tæpper, topmadrasser, gardiner, brudekjoler, skjorter, pelse, dyner & puder – intet er for småt, intet er for stort til vores miljørigtige service.

Kemisk rens er ikke sundt for dit tøj

Miljøvenligt renseri og vaskeriMundas Renseri er pionere i Charlottenlund på den nye rensemetode, der kaldes WET-Clean (vådrens på dansk). WET-Clean er en af de nyeste former for rens, der er kommet på renserierne i takt med, at interessen for miljøvenlige løsninger er stærkt stigende blandt forbrugerne. WET-Clean er en form for rensning, der foregår i en speciel maskine, og som minder meget om en mild form for håndvask. WET-Clean processen foregår ved lave temperaturer med meget skånsomme rotationer og en præcis tilførsel af

vand. I Wet-Clean processen anvendes der kun sæber, der er nedbrydelige i økosystemet. WET-Clean metoden er altså en helt ny form for rens, der opfylder behovet for en miljøvenlig løsning. Denne metode er både skånsom mod dit tøj, din krop og miljøet. Du får langt mere for pengene, da WET-Clean sørger for, at dit tøj holder op til 6 gange længere end en kemisk rens, som andre renserier anvender. Spild ikke din kostbare tid med rens af pletter, vask, tørring og strygning. Når du bor i Charlottenlund, klarer vi det for dig med

Charlottenlunds bedste renseservice, der altid lever op til kunders forventning.

Husk, at du selvfølgelig også er velkommen forbi vores butik på
Birkedommervej 37, København NV 2400.
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har renset og strøget dit tøj, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen, mail, eller chat

Telefon:    53 34 94 15
Mail:         info@mundasrens.dk

Få klik fra din velkomst bonus

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 50 kr. Husk at skrive rabatkoden på første ordre, sådan sikrer du 50 kr på din Mundas konto.

Giv din garderobe nyt liv

Bestil en afhentning hvor du vil, når du vil. Du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage.

Den miljørigtige teknik

Vi renser dit tøj i skånsom proces kaldet WET-CLEAN. Vi bruger vand, damp og nedbrydelige sæber. Ikke kemi og organiske opløsningsmidler. Du får renere og friskere tøj, der holder op til 6 år længere end ved traditionel kemisk rens/Dry-clean.

Vi kan levere indenfor 48 timer

Vi kan levere indenfor 48 timer. Prøv nu vores miljørigtige teknik og få dit tøj leveret efter aftale. Vi henter og levere alle ugens dage.

Har du læst vores blog?

Vi blogger og diskuterer alle emner omkring rens og vedligeholdelse af textiler og tøj.

Hvorfor benytter vi hos os f.eks vådrens i stedet for tørrens (kemisk rens), og hvordan er det nu lige man får pakket den habitjakke ned i kufferten uden den krøller !?

Læs med her
Miljøvenligt renseri og vaskeri

Metoden

 

Vores koncept er nemlig vådrens, som er en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig metode.

Vi vasker og renser med vand og nedbrydelige sæber efter konceptet WET-CLEAN.

Metoden er mere skånsom overfor tøjet end almindelig tøjvask derhjemme og meget mere skånsom end traditionel (kemisk) rens også kaldet dry-clean.  Vi renser ved lave temperaturer og med meget skånsomme rensemidler og programmer, langsomme rotationer af vasketromlen og en præcis tilførsel af vand og sæbe.

Kemi og organiske opløsningsmidler er ikke noget, vi bruger.

OPRET BRUGERBESTIL AFHENTNING

Hvad får du ud af det som kunde?

Du får rent tøj og ren samvittighed og så sparer du tid og penge.

Og giver dit lille hverdags bidrag til at fremme kvalitet og bæredygtighed.

Fordi vores metode er mere skånsom end traditionel vask eller rens holder dit tøj op til 6 år længere end du er vant til. Godt for din husholdningsøkonomi.

Dit tøj beholder farven, er friskere og renere, lugter ikke og er allergi venligt.

Læn dig bare tilbage og lad en professionel klare resten. Vi har flere års erfaring med brug af Wet-Clean metoden.

Rent tøj lige til døren

Du kan betale online med dit kreditkort eller ved levering af dit tøj.

Få renset hos os og mærk kvalitetsforskellen!