Bæredygtigt Online Renseri i Birkerød

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, din familie OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri i Birkerød og få 50 kr i velkomst bonus.

Corona virus Rens og Rengøring

- vi bekæmper Covid 19

Spørgsmål? Ring på 50 18 99 81

LÆS MERE HER

Bestil rens eller skrædder

1) Service

Vælg Rens eller Skrædder :

2) Dato / Tid

Ankomstdato -og tidspunkt


Leveringsdato -og tidspunkt


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Information5) Betaling

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

Opret bruger her

GRATIS afhentning/levering

  • Hver dag i tidsintervallet 9.00-14.00
  • Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer
  • Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Ganske få klik fra din velkomstbonus

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på første ordre, sådan sikrer du 50 kr på din Mundas konto.

Giv din garderobe nyt liv

Bestil en afhentning hvor du vil, når du vil. Du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage.

Den miljørigtige teknik

Vi renser dit tøj i en skånsom proces kaldet Wet-Clean. Vi bruger kun vand, damp og nedbrydelige sæber. IKKE kemi og organiske opløsningsmidler. Du får renere og friskere tøj, der holder op til 6 år længere end ved traditionel (kemisk) rens.

Vi kan levere indenfor 48 timer

Prøv nu vores miljørigtig teknik og få dit tøj leveret efter aftale. Vi afhenter og levere alle ugens dage.

Nyrenset tøj til Birkerøds bedste priser – direkte til din dør!

Bor du i Birkerød? og leder efter et renseri, der kan klare enhver type af rens og vask – måske fordi du vil prioritere din tid anderledes og slippe for det tidskrævende pres, det kan være at gøre garderoben klar til eksempelvis bryllup, rejsegilde, familiefest, arbejde eller måske din første date? Der er en god grund til lade os være dit foretrukne renseri i Birkerød. Du har monstro alt for længe været træt af at skulle bruge energi på at rense yndlings kjolen og har bare ladet den ligge og udskudt projektet til stor irritation, hver gang du har haft lyst til at tage
den på? Eller måske trænger dine pæne bukser til en omgang rens og pres, så de igen står skarpt til dine frisk renset skjorter? Det kan også være, at vasketøjet har hobet sig så meget op, at du ønsker hjælp og overlader os om tjansen.

Uanset hvilken lejlighed du har brug for at få renset eller vasket dit tøj er der SÅ meget ekstra tid at hente ved at vælge mundas’ online service. Du slipper for at tage turen ned til renseriet på hovedgaden i Birkerød og at skulle nå det indenfor åbningstiderne. Du har mulighed for i ro og mag at sætte dig og afgive en bestilling, hvor det eneste, du skal tage stilling til, er i hvilke tidsrum, du ønsker, at vi afhenter dit tøj og levere det tilbage.

Vi kan servicere dig hver dag – hele året rundt. I hverdage står vores chauffører klar fra kl. 07.00 om morgenen og kører frem til kl. 21.00 og fredage endda helt til kl. 21.30. lørdag og søndag starter kørslen kl. 10.00 og slutter lørdage kl. 18.00 og søndage kl. 16.00. Skulle du ønske at få afhentet og leveret dit tøj på din arbejdsplads er det også en mulighed. Ønsker du
en faglig ekspertise, der 100% lever op til dine krav og forventninger, er der ingen tvivl – vi er førende på vores felt. Vores rensemetode er, som vi stolte kan sige, at vi er det eneste renseri i Danmark, der udelukkende miljøbevidste. Vi gør brug af WET-Clean rens, der er den førende form for rens i U.S.A., og som efterhånden vinder større og større indpas rundt om i verden. Her skånes såvel tøjet som miljøet. Der anvendes ingen kemiske stoffer, og tøjet bliver renset så nænsomt, som næsten var det blevet behandlet i hånden.

Som borger i Birkerød får du rabat på 50,- kr. når din første ordre er
sendt afsted.

Udover tøj renser vi også alt andet tænkeligt, der kunne have brug for at blive frisket op. Er det efterhånden så lang tid siden, at du har vasket dine dyner – du ikke engang længere kan huske, hvornår du gjorde det? Eller er det tid til, at gardinerne, der hver evig eneste dag samler støv, ryger en tur forbi vores kærlige behandling.

Rens af tæpper i Birkerød

Har du et tæppe, der skal renses, kan det være en stor og uoverskuelig omgang at få et sådant rent – her er det du trygt kan overlade det til os. Vi beskæftiger os dagligt med tæpperens og har den fornødne viden og erfaring til hvordan et tæppe behandles. Hvert enkelt tæppe uanset størrelse og fabrikat kræver sin egen behandling.

Husk, at du selvfølgelig også er velkommen forbi vores butik på
Birkedommervej 37, København NV 2400.
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har renset og strøget dit tøj, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen, mail, eller chat

Telefon:    60 72 28 98
Mail:         info@mundasrens.dk

Miljøvenligt renseri og vaskeri

Metoden

 

Vores koncept er nemlig vådrens, som er en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig metode.

Vi vasker og renser med vand og nedbrydelige sæber efter konceptet WET-CLEAN.

Metoden er mere skånsom overfor tøjet end almindelig tøjvask derhjemme og meget mere skånsom end traditionel (kemisk) rens også kaldet dry-clean.  Vi renser ved lave temperaturer og med meget skånsomme rensemidler og programmer, langsomme rotationer af vasketromlen og en præcis tilførsel af vand og sæbe.

Kemi og organiske opløsningsmidler er ikke noget, vi bruger.

OPRET BRUGERBESTIL AFHENTNING

Hvad får du ud af det som kunde?

Du får rent tøj og ren samvittighed og så sparer du tid og penge.

Og giver dit lille hverdags bidrag til at fremme kvalitet og bæredygtighed.

Fordi vores metode er mere skånsom end traditionel vask eller rens holder dit tøj op til 6 år længere end du er vant til. Godt for din husholdningsøkonomi.

Dit tøj beholder farven, er friskere og renere, lugter ikke og er allergi venligt.

Læn dig bare tilbage og lad en professionel klare resten. Vi har flere års erfaring med brug af Wet-Clean metoden.

Rent tøj lige til døren – i hele Birkerød! 

Du kan betale online med dit kreditkort eller ved levering af dit tøj.

Få renset hos os og mærk kvalitetsforskellen!