Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul ??

Renseri Birkerød - Bestil nemt online

Vi afhenter og leverer ganske gratis i hverdage mellem kl. 9.00-14.00 
Vi benytter metoden WET-CLEAN, og bruger kun miljøvenlige produkter.

Prøv vores online renseri og få 30 kr. i velkomst bonus.
Se video

Bestil rens eller skrædder online

1) Ydelse

Vælg en ydelse:

2) Dato/Tid

Afhentningsdato -og tid


Leveringsdato -og tid


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Informationhandelsbetingelserne.

5) Betalingsinfo

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

GRATIS afhentning/levering

Hverdage i tidsintervallet 9.00-14.00. Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer. Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Nemt og hurtigt

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

1. Vælg hvilke ydelser du ønsker

2. Vælg tidspunkt for afhentning & levering

3. Udregn din pris og bestil !

4. Vi kommer og afhenter

5. og leverer tilbage igen på din adresse

Bæredygtigt Online Renseri i Birkerød

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, din familie OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri i Birkerød og få 50 kr i velkomst bonus.

Nyrenset tøj til Birkerøds bedste priser - direkte til din dør!

Bor du i Birkerød? og leder efter et renseri, der kan klare enhver type af rens og vask - måske fordi du vil prioritere din tid anderledes og slippe for det tidskrævende pres, det kan være at gøre garderoben klar til eksempelvis bryllup, rejsegilde, familiefest, arbejde eller måske din første date? Der er en god grund til lade os være dit foretrukne renseri i Birkerød. Du har monstro alt for længe været træt af at skulle bruge energi på at rense yndlings kjolen og har bare ladet den ligge og udskudt projektet til stor irritation, hver gang du har haft lyst til at tage
den på? Eller måske trænger dine pæne bukser til en omgang rens og pres, så de igen står skarpt til dine frisk renset skjorter? Det kan også være, at vasketøjet har hobet sig så meget op, at du ønsker hjælp og overlader os om tjansen.

Uanset hvilken lejlighed du har brug for at få renset eller vasket dit tøj er der SÅ meget ekstra tid at hente ved at vælge mundas' online service. Du slipper for at tage turen ned til renseriet på hovedgaden i Birkerød og at skulle nå det indenfor åbningstiderne. Du har mulighed for i ro og mag at sætte dig og afgive en bestilling, hvor det eneste, du skal tage stilling til, er i hvilke tidsrum, du ønsker, at vi afhenter dit tøj og levere det tilbage.

Vi kan servicere dig hver dag - hele året rundt. I hverdage står vores chauffører klar fra kl. 07.00 om morgenen og kører frem til kl. 21.00 og fredage endda helt til kl. 21.30. lørdag og søndag starter kørslen kl. 10.00 og slutter lørdage kl. 18.00 og søndage kl. 16.00. Skulle du ønske at få afhentet og leveret dit tøj på din arbejdsplads er det også en mulighed. Ønsker du
en faglig ekspertise, der 100% lever op til dine krav og forventninger, er der ingen tvivl - vi er førende på vores felt. Vores rensemetode er, som vi stolte kan sige, at vi er det eneste renseri i Danmark, der udelukkende miljøbevidste. Vi gør brug af WET-Clean rens, der er den førende form for rens i U.S.A., og som efterhånden vinder større og større indpas rundt om i verden. Her skånes såvel tøjet som miljøet. Der anvendes ingen kemiske stoffer, og tøjet bliver renset så nænsomt, som næsten var det blevet behandlet i hånden.

Som borger i Birkerød får du rabat på 50,- kr. når din første ordre er
sendt afsted.

Udover tøj renser vi også alt andet tænkeligt, der kunne have brug for at blive frisket op. Er det efterhånden så lang tid siden, at du har vasket dine dyner - du ikke engang længere kan huske, hvornår du gjorde det? Eller er det tid til, at gardinerne, der hver evig eneste dag samler støv, ryger en tur forbi vores kærlige behandling.

Rens af tæpper i Birkerød

Har du et tæppe, der skal renses, kan det være en stor og uoverskuelig omgang at få et sådant rent - her er det du trygt kan overlade det til os. Vi beskæftiger os dagligt med tæpperens og har den fornødne viden og erfaring til hvordan et tæppe behandles. Hvert enkelt tæppe uanset størrelse og fabrikat kræver sin egen behandling.

Husk, at du selvfølgelig også er velkommen forbi vores butik på
Birkedommervej 37, København NV 2400.
På glædeligt gensyn!

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har renset og strøget dit tøj, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Renseri Birkerød med fokus på kvalitet

Gratis afhentning & levering

Vi afhenter & leverer i hele Birkerød og omegn. Vores ambition er at gøre det nemt og bekvemt at benytte sig af et online renseri, og samtidig udbrede konceptet til flest muligt.

Det kan virke som en større tidsrøver at finde et godt renseri – åbningstiderne passer ikke med dine arbejdstider, og derfor er vores koncept unikt, smart, og enkelt. Vi kan komme både til din privatadresse eller dit arbejde. Vores online renseri afhenter og leverer rense- og vaske tøj hvor du vil, og selvfølgelig også hvornår du vil.

Adresse:
Birkedommervej 37B
2400 København NV

Følg os på Facebook

closeplayhomestarcalendar-fullcarselectclockthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram