Bæredygtigt Online Renseri på Amager

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, din familie OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri på Amager og få 89 kr. i velkomst bonus.

Ganske få klik fra din velkomstbonus

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 89 kr. Husk at skrive rabatkoden på første ordre, sådan sikrer du 89 kr på din Mundas konto.

Giv din garderobe nyt liv

Bestil en afhentning hvor du vil, når du vil. Du vælger selv dato og tidspunkt du ønsker dit tøj bliver afhentet og leveret. Vi afhenter og leverer alle ugens dage.

Den miljørigtige teknik

Vi renser dit tøj i en skånsom proces kaldet Wet-Clean. Vi bruger kun vand, damp og nedbrydelige sæber. IKKE kemi og organiske opløsningsmidler. Du får renere og friskere tøj, der holder op til 6 år længere end ved traditionel (kemisk) rens.

Vi kan levere indenfor 48 timer

Prøv nu vores miljørigtig teknik og få dit tøj leveret efter aftale. Vi afhenter og levere alle ugens dage.

Amagers absolut bedste online renseri

Mundas Rens står for kvalitet og prisbevisthed. Vores højeste prioritet er, at du er 100%  tilfreds med vores service så hver gang, at du fremtidigt har brug for hjælp til rens og vask uden tøven vælger os. Din hverdag bliver langt lettere, når du helt kan droppe tidsrøven; vasketøjskurven. Trænger du til at mærke sandet mellem tæerne, vinden i kinderne og havets blå så langt øjet rækker. Hele vejen fra Kastrup til Femøren kan du, som amerikaner, bryste dig af at have knap 5 km sandstrand. Det får Københavnerne og turister til at glemme alt om Strandvejen. Er det gået op for dig, hvilket spild af din værdifulde fritid, der går med den ugentlige rens og vask af tøj? Du stresser med at vente på, at du endelig får tur til at bruge ejendommens fælles-vaskeri, fordi der altid er fuldt booket, når det er oplagt “prime-time” til at rense og vaske tøj. Og når du så endelig beslutter dig for at bruge renseriet på Sundby Plads eller et af Amagerbrogades renserier, kræver det, at du når det indenfor åbningstiderne, og at det bliver for de fleste mennesker nærmest umuligt. Typisk sker det, at når endelig tøjet er afleveret til rens og vask, florerer det som et irritations moment i dine tanker, at du skal farte dertil og hente det igen.

Trafikken på Amagerbrogade gør det ikke ligefrem endnu lettere. Busserne kører i korteger og fylder stort set hele vejen. Skal du hurtigt forbi et renseri, er en parkeringsplads “no go” med mindre du parkerer 100 meter væk, ønsker at forårsage trafikprop eller herlig overraskelse: parkeringsbøden?

Nej, vel? Alternativet; at transportere din nyrensede habit og 10 skjorter hjem på cykel kan jo heller ikke ses som en ligefrem holdbar løsning.

MundasRens gør det så meget lettere for dig. På vores hjemmeside afgiver du din ordre ved såre simpelt. Få klik – og vi har modtaget hvor og hvornår du ønsker, at vi afhenter og leverer dit tøj. Vores service til dig gælder hver eneste dag, 365 dage året rundt.

Chaufførerne kan være hos dig kl 07.00 om morgenen til langt ud på aftenen og i weekenderne meget fleksible med transporten. Har du spørgsmål til, om vi eksempelvis kan redde din yndlings kjole, eller om vi kan nå at hjælpe dig med at få garderoben klar til sæsonens obligatoriske julefrokoster, er vores medarbejdere via hjemmesidens chat og via vores facebook-side parat til at svare dig.

Griber panikken dig fordi, at du har glemt genforenings-festen for gamle elever (kammerater, som du egentligt alligevel forlængst har glemt), og alt tøj til festbrug er beskidt – rykker vi ud med express-rens til hele Amagers bedste priser med kvalitet af højeste grad!

Husk, at når du benytter Mundasrens, er du med til at bidrage til bæredygtig ansvarlighed. Vi er Danmarks førende renseri med hensyn til WET-Clean “vådrens”. Glem alt om traditionelle renserier, der benytter kemiske og organiske rensemidler og oceaner af vand-mængder. Vores arbejdsmetoder går fremtiden i møde. Vi anvender udelukkende biologisk nedbrydelige rensemidler, der ydermere er så skånsomme mod dit tøj, at det forlænger dets levetid i op til 6 gange så lang tid, som var det blevet renset traditionel vis.

Praler vi lidt, når vi kan garantere, vores amerikanere er de mest loyale kunder ved valg af renseri? Lad os bevise vores postulat. “Med grønt for øje – Spar tid & møje” Mundasrens er altid på pletten!

Kig eventuelt forbi vores forretning på Birkedommervej 37, København NV
Vi glæder os til at se dig!

 

Du vil modtage en email efter afhentning med optælling af din ordre, hvor
den samlede pris vises.

Se gerne vores vejledende priser på https://www.mundasrens.dk/priser/  inden du bestiller.

Når vi har renset og strøget dit tøj, leverer vi det tilbage på det leveringstidspunkt, du har valgt.

Har du spørgsmål står supporten klar ved telefonen, mail, eller chat

Telefon:    60 72 28 98
Mail:         info@mundasrens.dk

Miljøvenligt renseri og vaskeri

Metoden

 

Vores koncept er nemlig vådrens, som er en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig metode.

Vi vasker og renser med vand og nedbrydelige sæber efter konceptet WET-CLEAN.

Metoden er mere skånsom overfor tøjet end almindelig tøjvask derhjemme og meget mere skånsom end traditionel (kemisk) rens også kaldet dry-clean.  Vi renser ved lave temperaturer og med meget skånsomme rensemidler og programmer, langsomme rotationer af vasketromlen og en præcis tilførsel af vand og sæbe.

Kemi og organiske opløsningsmidler er ikke noget, vi bruger.

OPRET BRUGERBESTIL AFHENTNING

Hvad får du ud af det som kunde?

Du får rent tøj og ren samvittighed og så sparer du tid og penge.

Og giver dit lille hverdags bidrag til at fremme kvalitet og bæredygtighed.

Fordi vores metode er mere skånsom end traditionel vask eller rens holder dit tøj op til 6 år længere end du er vant til. Godt for din husholdningsøkonomi.

Dit tøj beholder farven, er friskere og renere, lugter ikke og er allergi venligt.

Læn dig bare tilbage og lad en professionel klare resten. Vi har flere års erfaring med brug af Wet-Clean metoden.

Rent tøj lige til døren – på hele Amager! 

Du kan betale online med dit kreditkort eller ved levering af dit tøj.

Få renset hos os og mærk kvalitetsforskellen!