Bestil online
Gratis afhentning/levering imellem 9.00-14.00
5-stjernet service
Vi holder lukket d. 24, 25, og 26 december. God jul ??

Renseri Amager - Bestil nemt online

Vi afhenter og leverer ganske gratis i hverdage mellem kl. 9.00-14.00 
Vi benytter metoden WET-CLEAN, og bruger kun miljøvenlige produkter.

Prøv vores online renseri og få 30 kr. i velkomst bonus.
Se video

Bestil rens eller skrædder online

1) Ydelse

Vælg en ydelse:

2) Dato/Tid

Afhentningsdato -og tid


Leveringsdato -og tid


3) Pris

Vil du selv udregne en pris inden bestilling?

4) Detaljer

Booking Informationhandelsbetingelserne.

5) Betalingsinfo

Få 30 kr. i velkomstbonus

Opret en bruger og få en bonuskode, der giver 30 kr. til din næste bestilling.

GRATIS afhentning/levering

Hverdage i tidsintervallet 9.00-14.00. Se minimum ordrebeløb under feltet med postnummer. Ved ordrer under minimum ordrebeløb rundes der op

Nemt og hurtigt

Opret en profil nu og få en velkomst bonus på 30 kr. Husk at skrive rabatkoden på din første ordre, som sendes til din mail ved oprettelse.

1. Vælg hvilke ydelser du ønsker

2. Vælg tidspunkt for afhentning & levering

3. Udregn din pris og bestil !

4. Vi kommer og afhenter

5. og leverer tilbage igen på din adresse

Bæredygtigt Online Renseri på Amager

Vil DU se skarpere ud samt gøre noget for dig selv, din familie OG for miljøet?  Og tilmed på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde?

Prøv vores online renseri på Amager og få 30 kr. i velkomst bonus.

Vi vil være dit foretrukne renseri på Amager

Mundas Rens står for kvalitet og prisbevisthed. Vores højeste prioritet er, at du er 100%  tilfreds med vores service så hver gang, at du har brug for hjælp til rens og vask vælger du os. Din hverdag bliver langt lettere, når du kan droppe tidsrøveren; vasketøjskurven.

Hele vejen fra Kastrup til Femøren kan du bryste dig af at have knap 5 km sandstrand. Det får Københavnerne og turister til at glemme alt om Strandvejen. Er det gået op for dig, hvilket spild af din værdifulde fritid, der går med den ugentlige rens og vask af tøj? Du stresser med at vente på, at du endelig får tur til at bruge ejendommens fælles-vaskeri, fordi der altid er fuldt booket, når det er oplagt "prime-time" til at rense og vaske tøj. Og når du så endelig beslutter dig for at bruge renseriet på Sundby Plads eller et af Amagerbrogades renserier, kræver det, at du når det indenfor åbningstiderne, og at det bliver for de fleste mennesker nærmest umuligt. Typisk sker det, at når endelig tøjet er afleveret til rens og vask, florerer det som et irritations moment i dine tanker, at du skal farte dertil og hente det igen.

Trafikken på Amagerbrogade gør det ikke ligefrem lettere. Busserne kører i korteger og fylder stort set hele vejen. Skal du hurtigt forbi et renseri, er en parkeringsplads "no go" med mindre du parkerer 100 meter væk, ønsker at forårsage trafikprop eller herlig overraskelse: parkeringsbøden?

Nej, vel? Alternativet; at transportere din nyrensede habit og 10 skjorter hjem på cykel kan jo heller ikke ses som en ligefrem holdbar løsning.

Mundas Rens gør det så meget lettere for dig. På vores hjemmeside afgiver du din ordre ved såre simpelt. Få klik - opret en bruger, og angiv hvor og hvornår du ønsker, at vi afhenter og leverer dit tøj. Vores service til dig gælder hver eneste dag, 365 dage om året.

Vi kommer til din adresse på Amager

Chaufførerne kan være hos dig kl 07.00 om morgenen til langt ud på aftenen og i weekenderne meget fleksible med transporten. Har du spørgsmål til, om vi eksempelvis kan redde din yndlings kjole, eller om vi kan nå at hjælpe dig med at få garderoben klar til sæsonens obligatoriske julefrokoster, er vores medarbejdere via hjemmesidens chat og via vores facebook-side parat til at svare dig.

Griber panikken dig fordi, at du har glemt genforenings-festen for gamle elever (kammerater, som du egentligt alligevel forlængst har glemt), og alt tøj til festbrug er beskidt - rykker vi ud med express-rens til hele Amagers bedste priser med kvalitet af højeste grad!

Vi boykotter kemisk rens

Husk, at når du benytter Mundasrens, er du med til at bidrage til bæredygtig ansvarlighed. Vi er Danmarks førende renseri med hensyn til WET-Clean "vådrens". Glem alt om traditionelle renserier, der benytter kemiske og organiske rensemidler og oceaner af vand-mængder. Vores arbejdsmetoder går fremtiden i møde. Vi anvender udelukkende biologisk nedbrydelige rensemidler, der ydermere er så skånsomme mod dit tøj, at det forlænger dets levetid i op til 6 gange så lang tid, som var det blevet renset traditionel vis.

Praler vi lidt, når vi kan garantere, vores amerikanere er de mest loyale kunder ved valg af renseri? Lad os bevise vores postulat. "Med grønt for øje - Spar tid & møje" Mundasrens er altid på pletten!

Kig eventuelt forbi vores forretning på Birkedommervej 37, København NV
Vi glæder os til at se dig!

 

Renseri Amager med fokus på kvalitet

Gratis afhentning & levering

Vi afhenter & leverer i hele Amager og omegn. Vores ambition er at gøre det nemt og bekvemt at benytte sig af et online renseri, og samtidig udbrede konceptet til flest muligt.

Det kan virke som en større tidsrøver at finde et godt renseri – åbningstiderne passer ikke med dine arbejdstider, og derfor er vores koncept unikt, smart, og enkelt. Vi kan komme både til din privatadresse eller dit arbejde. Vores online renseri afhenter og leverer rense- og vaske tøj hvor du vil, og selvfølgelig også hvornår du vil.

Adresse:
Birkedommervej 37B
2400 København NV

Følg os på Facebook

closeplayhomestarcalendar-fullcarselectclockthumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram