Er du ved at løbe tør for rene og pressede skjorter? Kan du ikke få rødvinspletterne af? Måske er kurven ved at være fyldt med skjorter, som du for længst har opgivet at få rene? Mundas Rens sørger for, at du igen bærer dine skjorter med stil.

Vi behandler dine skjorter, så snittet står skarpt og lige. Når vi tager os af dine skjorter, sørger vi for, at dine skjorters levetid forlænges i 6 gange så lang til, som når du benytter dig af andre traditionelle renserier.

GRATIS afhentning / levering ved ordre over 199,-  i hele Storkøbenhavn og omegn

 

RENS AF SKJORTER

Prøv nu vores fantastiske tilbud

1 skjorte = 25 kr/stk

10+ skjorter = 20 kr/stk.

1 jakkesæt + 5 skjorter = 259,- kr

1 Jakkesæt + 10 skjorter = 349,- kr

1 Jakkesæt = 179,- kr

BONYT BONUSKODEN: SKJORTER19

Bemærk! Prisen er inklusive forbehandling, pletfjerning, og en kærlig hånd.

BESTIL AFHENTNING
Miljøvenligt renseri og vaskeri

Mundas Rens anvender WET-Clean, der på dansk kaldes vådrens. Ved WET-Clean behandles dine skjorter meget nænsomt – uden kemiske og organiske rensemidler. WET-Clean er en af de nyeste former for rens, og metoden bliver efterhånden mere og mere efterspurgt i takt med, at miljøbevidsthed vinder større indpas blandt forbrugerne. Rensningen foregår i en speciel maskine, og processen minder meget om en mild form for håndvask. Når skjorterne behandles med Wet-Clean foregår det ved lave temperaturer med meget skånsomme rotationer og en præcis tilførsel af vand. I Wet-Clean processen anvendes der udelukkende sæber, der er nedbrydelige i økosystemet. Wet-Clean metoden er altså en helt ny form for rens, der opfylder behovet for en miljøvenlig løsning. Denne metode er både skånsom mod dine skjorter, din krop og miljøet.

Sidder skjorteflipper ulige, knappen i bunden synder på sidste tråd – vores 2 skræddere vedligeholder dine skjorter – natten, året, retten og arbejdstimerne ud. Det er dine, og dem sørger vi for, at de holder ved og pifter dem op med såvel rense- og skrædder service.

Glem alt om kampen med at få pletter som make-up, kuglepen, chokolade, babymos og ikke mindst fedtede kraver af skjorterne, før du vasker dem. Konsekvent er det næsten altid efter endt vask til stor skuffelse at se, at din kamp er forgæves. Pletterne er der stadig og ikke til at overse. Overlad os om, at tage hånd om dine skjorter. Du finder ingen fedtede flipper, kraver og skjorteærmer, når først Mundas Rens er på pletten. Du skal ikke føle, at skjorterne er gamle og slidte, send dem til os og lad resultaterne tale for sig selv. Slut med at finde det kalkbefængte strygejern og strygebrættet med det gamle betræk frem. Vi garanterer dig, at efter skjorternes professionelle behandling hos os, at du med garanti vil føle dig fit, så skjorterne igen tegner dit image og dit beat.