GRATIS afhentning / levering ved ordre over 199,-  i hele Storkøbenhavn og omegn

RENS AF JAKKESÆT

Inkl. Afhentning/levering !

Er dit jakkesæt nusset og krøllet? Vil du være bekendt at møde på arbejde med et jakkesæt der sætter dig og din karisma i et dårligt lys? Mundas Rens sørger for at du føler dig i dit es, når du tager dit jakkesæt på. Ingen sætter spørgsmålstegn ved din fremtoning, når først vi har haft dit jakkesæt under vores behandling.

Prøv nu vores fantastiske tilbud

1 jakkesæt + 5 skjorter = 259,- kr

1 Jakkesæt + 10 skjorter = 349,- kr

1 Jakkesæt = 179,- kr

BONYT BONUSKODEN: JAKKESÆT19

Bemærk! Prisen er inklusive forbehandling, pletfjerning, og en kærlig hånd.

BESTIL AFHENTNING

Vi er pionerer på rensemetoden “WET-Clean” – vådrens. Her anvendes INGEN kemiske eller organiske rensemidler og vandmængden er et minimum i modsætning rensemaskinerne ved andre traditionelle renserier. Vores tilgang til rens og behandling af dit jakkesæt er ud fra grundpillen, at vi udfører vores opgave med den størst tænkelige bæredygtighed. Vi anvender sæber, som alle er biologisk nedbrydelige og dermed ikke til nogen form for last for miljøet. WET-Clean er bidrager til et økosystem, der ud og at være miljørigtig også er godt for din hud, så du ikke længere berøres af kemiske og organiske rensemidler Når vi anvender WET-Clean forlænges dit jækkesæts levetid – vi har bevist, at når du vælger Mundas Rens, står vi for at forlænge levetiden op til 6 gange så lang tid som ellers ville være normen.

Skrædder service

Vi syer og retter til efter alle behov og kunstens regler. Vigtigt; du skal for enhver pris være lækker. Trænger benklæderne til en ny talje, længde eller facon – overlad da Mundasrens om servicen og modtag det perfekte resultat. Vi sørger for med vores professionelle behandling, at dit jakkesæt står skapt til enhver situation – om du skal være klar til job, fest eller bare ønsker at føre dig stilfuldt frem. Vores kvalitets bevidsthed er straks at se, når vi returnerer dit jakkesæt.

Er blazerens ærmer for korte eller for lange, sørger Mundas Skrædder for at proportionerne igen står ret. Vi kan efter dit ønske justerer blazerens snit, så du er 100% fit. Vores skræddere syer og retter til. Skulle benklæderne trænge til en ny talje, længde eller facon, overlad da os servicen og se det topprofessionelle resultat. Mangler en knap, er lynlåsen gået? Vores skræddere takler enhver tænkelig justering. Skal ærmernes længde enten gøres kortere eller ønskes blazerens snit ændret, sørger vores skrædderer, som er blandt Danmarks aller bedste for, at jakkesætte udstråler din karakter.

Mundas Skrædder er mestre i at dit jakkesæt står snor-lige og din udstråling aldrig sættes spørgsmålstegn ved. Lad dit jakkesæt tale for sig selv.

Miljøvenligt renseri og vaskeri