GRATIS afhentning / levering i hele København og omegn (Postnumre 1000-3699)

RENS AF BRUDEKJOLE

Inkl. Afhentning/levering !

Miljøvenligt renseri og vaskeri

Professionel behandling med mange års ekspertise af rens af brudekjoler. Vi sikrer med WET-CLEAN metoden, at din brudekjole bliver renere, friskere og Ikke lugter af kemi.

699,-

inklusive forbehandling & pletfjerning.

BENYT BONUSKODEN: BRUDEKJOLE18

BESTIL AFHENTNING

Det er så yndigt at følges ad!

Mundas Rens er specialister i rens af brudekjoler. Vi tilbyder dig gratis afhentning og levering af din brudekjole hele året.

Når du overlader din brudekjole til os, sørger vi for, at den bliver som skabt på ny. Sørg endelig for at få din kjole renset hurtigst muligt. Jo længere tid græspletter, rødvinspletter og makeup rester får lov at sidde, jo sværere er de at få af igen. Efter den uforglemmelige fest er kjolen aldrig så smuk og ren, som da du for første gang tog den på. Uanset om du vælger at skille dig af med kjolen og eventuelt sælge den videre, eller om du ønsker at beholde den som et evigt minde om den store dag, anbefaler vi, at du ikke selv forsøger at fjerne snavs og pletter.

Overlad istedet os af tage vare på din unikke kjole – vi er fagfolk med mange år på bagen. Der er ingen grund til at kaste dig ud i et håbløst projekt, der kan resultere i, at den så smukke kjole aldrig er til pænt brug igen. Hver enkelt brudekjole kræver sin helt egen behandling, og det er vi med vores ekspertise opmærksomme på ved hver gang vi tager en kjole under kærlig behandling. Mundasrens anvender ingen kemiske og organiske rensemidler. Vi bruger udelukkende biologisk nedbrydelige sæber, der til gavn for både dig og miljøet, og vi følger altid din brudekjoles vaskeanvisning. Der er således intet overladt til tilfældighederne, og du kan trygt lade os tage var på din drømme-kjole.