Miljørigtig Rens

WET-CLEAN ~ Mundas rens altid på pletten Danmmarks første grønne online renseri. Efter flere års udforskning og løbende udvikling er vi stoppet med brugen af kemiske renseværker og anvende udelukkende rensemidler, der er bioglogiske nedbrydelig.. WET-CLEAN, den nye rensemetode der internationalt vinder mere og mere frem op vedligeholdelse anvisninger, der er i tøjet, som vi køber.

WET-CLEAN

fungere næsten som en meget forsigtig håndvask og med særlige biologiske nedbrydelige sæber, der er specielt udviklket til formålet. Maskinerne, der er computerstyrede og meget avanceret, har mange indbyggede faciliteter, blandt andet med målinger, der fortages 400 gange i sekundet, gavn for tøjet. WET-CLEAN- system vinder mere og mere indpas overalt i verden.

Wet-Clean renser tøjet renere, friskere og mere hygiejnisk, end hvis det var renet i kemisk rens, og som ekstra gevinst, er systemer ikke miljøbelastende. WET-CLEAN – den miljørigtig teknik – er løbende under udvikling for at spar tid end rensning af vand – en ægte øko-øko effekt, der giver endu større miljøbeskyttelse, Næst gang du skal ha’ renset tøjet – så KLIK bestil, vi kan også det med miljøet – det bedste.