GRATIS afhentning / levering i hele København og omegn

DYNE -OG PUDERENS

Giv dit dynesæt en kærlig hånd

inklusiv forbehandling og pletfjerning for kun

349,- kr.

BENYT BONUSKODE: DYNEPUDERENS18

Tilbuddet gælder alle dynestørrelser samt 1 pude.

Miljøvenligt renseri og vaskeri

Vi bruger kun vand, damp og nedbrydelige sæber til rens efter konceptet WET-CLEAN. IKKE kemi og organiske opløsningsmidler. Vi bruger som udgangspunkt Ecover og Ecolabel.’ Bemærk! Prisen er inklusive forbehandling, pletfjerning og en kærlig hånd samt rens op til 3 gange.

BESTIL AFHENTNING

Andre priser:

Afhentning/levering + RENS af:

Dyne   279 kr.
Pude   109 kr.
Dyne+Pude   349 kr.
Sengetæppe   299 kr.
Betræk til topmadras   399 kr.
Topmadrass   449-699 kr.
Sofabetræk   99 kr./kg.

Ønsker du fortsat at lade husstøvmiderne holde fest på din bekostning og hver nat formere sig og blive til flere og flere – for til sidst at blive en uovervindelig hær?

Måske har du lykkelig fortrængt, hvor meget du sveder, når du sover. Dynen, puden og ikke mindst topmadrassen suger sved til sig, og sveden hobes uundgåeligt op. Mundasrens sørger for, at din seng igen bliver husstøvmidefrit territorium – og nattesvedens efterladenskaber ikke længere giver dig en klam og ildelugtende velkomst, når du ligger dig til ro for at sove.

Vi garanterer, at dyner, puder, sengelinned og topmadras efter vores rens resulterer i, at din seng igen fremstår 100% ren, frisk og hygiejnisk. Du deler ikke længere din seng med fremmede væsner, der konstant kribler, kravler og hopper rundt omkring dig. Dyner og puder har bedst af med jævne mellemrum at blive vasket, det er ikke nok kun at vaske sengetøjet, hvis du ønsker at have din seng for dig selv.

Hvem ønsker ikke selv at værre Herre over hvem man går i seng med?