GRATIS afhentning / levering ved ordre over 199,-  i hele Storkøbenhavn og omegn

RENS OG SKRÆDDERSERVICE FOR BENKLÆDER

Er benklædernes snit ved at være ude af proportioner? Måske er længden forkert, taljen for stram? Det kunne også tænkes, at dine benklæders look skal være slim fit, eller længden er kort og skal være lang eller omvendt?

Mundas Rens og Skrædder sørger for, at benklæderne igen står stilrent, som de skal. Det gælder både rens og skrædderarbejde.

Og vigtigt: Passer benene ikke til dig.’? Når vi har lagt hånd på dine beklæder, står de igen, som de skal, og som du fortjener.

Prøv nu vores fantastiske tilbud

RENS:

Bukser = 85 kr.

3 x Bukser = 229 kr.

Bemærk! Prisen er inklusive forbehandling, pletfjerning, og en kærlig hånd.

 

SKRÆDDERSERVICE:

HABIT BUKSER & JEANS

Oplægning uden slidbånd/slidtkant ​Pris 199.-

Oplæg​ning med slidbånd/slidtkant ​Pris 249.-

Oplægning med opslag ​Pris 199.- til 249.-

Lynlås ​Pris 199.- til 249.-

Knap ​Pris 50.-

Talje ind/ud fra bagside Pris 169.- til 249.-

Talje ind fra sæde vidde ​Pris 349.- til 399.-

Tilpasning af fodvidde Pris 249.- til 399.-

Nyt foer Pris 399.- til 499.-

Reparationer pris 79,- til 199,-

BONYT BONUSKODEN: BENKLÆDER19

BESTIL AFHENTNING
Miljøvenligt renseri og vaskeri

Vi er Danmarks eneste renseri der kan bryste sig af at være 100% bæredygtige. Der anvendes ingen kemiske eller organiske rensemidler i rensningen. Vi anvender WET-Clean, vådrens, som er en ny renseteknik. WET-Clean vinder efterhånden større og større indtog verden rundt eftersom miljøbevidst er kommet for at blive. På nærmest rekord tid er det de seneste år ved at gå op for almene menneske, at hver enkelt lille tiltag i det daglige tæller til gavn for at skåne miljøet.

Mundas Rens er helt i front på området og kæmper for at vi alle kan bidrage til en fælles forståelse og blive bevidste om, at kloden kræver bæredygtig omtanke.

Vores skrædderere, en mand & en kvinde er to af Danmarks ypperste. Sammen forstår de dit behov for at føle dig tilpas. Det er et must, at der er plads til talje, mave og ben. Du ønsker vel at kunne iagttage dine fødder? Om det er stilletter, gummisko, træsko eller de HELT blanke. Mundas Rens gør det med omtanke. Vore helt igennem forrygende symbiose af rens og skrædder service giver liv til dine benklæder – så de giver dig lyst til at danse, gå endog arbejde eller stå.

Benklæder skal plejes med omtanke, så de holder så lang tid, som de fortjener. Vi giver dem op til seks gange så lang tid eksistens som, når du vælger at overlade dem til andre traditionelle renserier.

Overlad dem i 2 skrædderes varetægt, så sørger vi sammen for forsigtigt og  bestemt nænsomt, at benklæderne får det de fortjener: Dig!

Check din stil, før andre checker dig ud. Mørk – skrigende – SELVLYSENDE helt spirituelle ben som klæder. Der skal ingen skelletter være i dine benklæders skab. Storesøster, djævelsk Gudmor endnu en drengs konfirmation, eller den traditionelle reception, vi siger: “Ja, tak!” og sørger for, at dine oplevelser passer til dine benklæders autoritet.